GC 2011: Bemutatkozik a War of the Roses

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatkozott a Paradox Interactive legújabb játéka, a kiadó még májusban kotyogta el, hogy új címen dolgozik. A War of the Roses a Rózsák Háborúját eleveníti fel, méghozzá egy multiplayer-orientált akciójáték keretein belül - puskapor lesz, de a főszerepet a közelharc kapja.

A játékot annak idején Project Postman munkacímmel jelentették be - a kiadó állítólag szereti Kevin Costner-filmek után elnevezni a projektmunkáit -, a végleges elnevezés pedig a sokat mondó War of the Roses, vagyis a Rózsák Háborúja lett. A játékot nem a Paradox fejleszti egyébként, ő inkább csak besegít a kiadói munkálatok mellett a Fatsharknak.

A játék a tizenötödik századi Angliában játszódik, a történet középpontjában az 1455-1485 között tartó Rózsák Háborúja áll. A konfliktus a Lancaster-ház és a York-ház trónért történő viaskodása miatt robbant ki, az érdekes elnevezés pedig onnan ered, hogy előbbi címerében egy vörös, utóbbiéban pedig egy fehér rózsa tetszelgett. A választás mindenképpen érdekes, ráadásul a játékmenetet is jótékonyan befolyásolja: egy kevés puskapor lesz majd, de a középpontban még mindig a közelharc fog állni.

A War of the Roses alapvetően csapat alapú, többjátékos akciójáték, ahol rengeteget számít a taktika, azaz, hogy hol vetjük be az íjászainkat, lovagjainkat és a többi egységünket - természetesen minden katonát játékosok alakítanak, a kamera külső nézetből pásztáz majd, s bár a Fatshark azt ígéri, nagyon sokan leszünk a terepen, azt még nem mondta meg pontosan, hogy mégis hányan. 

Egyjátékos kampány is lesz, de a fejlesztők nem titkolják, az csak tanulásra való; ennek ellenére kapunk hozzá fejlődési rendszert és feloldható felszereléseket, szóval egyszer mindenképpen érdemes lesz átfutni.  A War of the Roses jövőre jelenik meg PC-re, fent láthatjátok az első trailert, amit giga321 küldött be, köszi!

7.
7.
Mortis
Online, online, mindig online...Ha rittyentenenek egy tortenelemkonyvekbok kiollozott sztorit, kicsit megeroltetnek a fantaziajukat, beleraknanak par eredeti karaktert, egy jopofa fejlodesi fat---->Kesz is van egy sztoriorientalt, tortenelemhu, minosegi jatek. Tul sokat kernek?
6.
6.
adriano28
#5: nem láttad hogy az egy domb ?-.-
4.
4.
givi6
miket ki nem találnak manapság :D
persze ezek se kutyák ...
amerika után az angolokat kedvelem a legkevésbé
az angolok ugy mágikusan ! hősiesen ! legendásan ! kész king arthur...

3.
3.
Matt8888
Lol történelem egy darabja ,ahogy megláttam beugrott az isiben tanultak is :D
2.
2.
MT79
30 másodpercnél de jo képű az a faszi:D
1.
1.
csoki-gt
elég jónak tűnik :D remélem az is lesz ..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...