Nem lesznek Porschék a Forza Motorsport 4-ben

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 25.
  • Érdekesség
Link másolása
A sajnálatos hírt maga Dan Greenwalt közölte: a Forza Motorsport 4-ből egy az egyben kimaradnak a Porsche gyári autói. Nem a fejlesztők utálták meg hirtelen a német autógyárat, hanem az Electronic Arts nem hajlandó együttműködni a Turn 10 csapatával. Szomorú.

Míg a Forza Motorsport 3 több, mint 35 különböző Porsche modellt taralmazott, úgy néz ki, hogy a negyedik részből teljesen kimarad a legendás német sportautó-gyár. Dan Greenwalt, a Turn 10 fejese elmondta: az Electronic Arts rendelkezik a Porsche autók videojáték-licenceivel, s már korábban is csak úgy tudtak Porschékat szerepeltetni a játékaikban, hogy külön megállapodást kötöttek a kiadóval. Az EA azonban nem hajlandó erre a továbbiakban.


"Többször is megkértük az EA-s kapcsolatainkat az utóbbi 18 hónapban, hogy gondolják át az álláspontjukat. Ezen kívül több befolyásos emberrel is felvettük a kapcsolatot a játékiparban, hogy próbálják meggyőzni az EA-t a mi és a ti érdeketekben. De nem jártunk sikerrel" - nyilatkozta Greenwalt, majd hozzátette: a Forza rendelkezik például a Ferrari exkluzív jogaival, mégsem próbáltak meg soha senkit elzárni attól, hogy Ferrari autókat szerepeltessen a játékában, mert ez végső soron csak a versenyzős közösséget és a piacot bántaná.

Szomorú, hiszen a farmotoros 911 talán minden idők legnagyobb sportautó-legendája. Az egyedüli vigaszt az nyújthatja, hogy Greenwalt megerősítette: a Porsche-járgányok átalakításával foglalkozó RUF gépeit beteszik a játékba, így legalább vezethetünk valamit, ami többé-kevésbé hasonlít egy Porschéra.

35.
35.
KIM666
Hát ez undorító dolog,kár.
34.
34.
DeNzNlPt
Most vegigneztem a RUF valasztekot. Ha az osszes RUF-t (kb 15 model) belerakjak akkor gyakorlatilag a kedvenceim mind benne lesznek. 911, Cayman, GT3, stb-bol mind van RUF, csak a klasszikus 914-t fogom hianyolni, dehat vegulis a Forza 3-t megtartom...
33.
33.
terenceHill
már a tdu2-ben is RUF volt és nem porche. Amúgy meg szerintem tök ugyanaz vagy néhány még jobb is mint az eredeti, mert 911 liszenszből van csinálva. :) Ha meg nem jobb, akkor is olyan a hangja, meg a menet tulajdonsága. Forzában meg, amúgy is jobban figyelnek a menettulajdonság autókénti különbségekre.
32.
32.
hegyomlás78
Szerintem majd utána kiadják fizetös DLC formájában és a buzi EA leveszi a pénzét!Igazi fillérvadász kukantok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31.
31.
Dragonborn
Nem jó hír de jobb mintha a Ferrari nem lenne benne, úgyhogy én biztosan beszerzem az F4-et az NFS-re meg magasról teszek akármilyen Porsche is lesz benne.
30.
30.
Zakkantable
Mitől jobb az EA-nek hogy nem lehet máshol porschét látni most ettől megye meg mindneki az NFS-eket mert máshol nem lesz porsche?Ugyanmár!
28.
28.
Daetnas
Szemétség, nincs rá jobb szó.

Ezután nagyon meg fogom gondolni, hogy milyen EA játékot veszek meg.
27.
27.
TEEBEEX360
Hát ez szomorú! De ez van! Ilyen világot élünk. Bár nem mintha megvettem volna a játékot. :) Majd akkor beruházok rá ha lesz benne végre napszak váltakozás! :)
26.
26.
pier33
kár hogy ilyen hülye az EA... az oké hogy vannak jó játékaik de ez akkor is kibaszás....
25.
25.
Malackutya
Ferrari azért nincs a Need for Speedekben egy ideje,mivel az olaszoknál kicsapta a biztosítékot a Porsche Unleashed című nfs. Igaz még a Hot Pursuit 2 épp átcsúszott a léc alatt. A Shiftes ferrari DLC meg a microsoftnak köszönhető,mivel ők jobb kapcsolatot ápolnak a Ferrarival,mint az EA. Részben ezért is lett az a DLC Xbox exkluzív. Persze nem mondom hogy ez 100%-ig hiteles infó,régebben olvastam valahol. De így belegondolva,elképzelhető. Mellesleg a RUF is megteszi,végső soron Porsche...:D
24.
24.
LnB
#22: Mit vergődsz te madár nem ízlenek a magok?
23.
23.
DeNzNlPt
#22: Akkor a 10 Ferrari a Shift 1-ben micsoda? Tudom, hogy DLC volt de akkor is nezz utana mielott firkalsz. Az EA meg egyre szemetebb kezd lenni, tehat minden jatekukat hasznaltan fogom megvenni minel olcsobban. Eleg volt.
22.
22.
Grand Hustle President
#9: "Egyébbként pedig mit vergődik az EA? sose használták ki a Porsche licence-t."

Hogy kellett volna megfelelően kihasználniuk? A Most Wanted óta mindegyik NFS-ben volt legalább 5 féle Porsche.


"a 11éves Porsche Unleashed et most ne vegyük bele mikor volt az már"

Ne égesd már magad ezekkel a kommentekkel!
21.
21.
Grand Hustle President
#9: "Egyébbként pedig mit vergődik az EA? sose használták ki a Porsche licence-t."

Hogy kellett volna kihasználniuk megfelelően? A Most Wanted óta mindegyik NFS-ben volt legalább 5 féle Porshe.


"a 11éves Porsche Unleashed et most ne vegyük bele mikor volt az már"

Ne égesd már magad ezekkel a kommentekkel!
20.
20.
Grand Hustle President
#8: Az Underground óta egyik NFS-ben sem voltak Ferrarik!

Amilyen a mosdó, olyan a törölköző!
17.
17.
LnB
#16: Látom te is tapasztaltabb gamer vagy, az idősebbek ilyeneken már nem akadnak fent
16.
16.
szogyenyi
Hogy én ezen miért nem lepődöm már meg!...
15.
15.
p3ti
Pont abba az igénytelen f*s NFSbe raknak porschet és a szimulátorokba nem ... ez remek
14.
14.
Kantor
#13: Akkor bocsánat, nem vagyok otthon benne annyira.
13.
13.
ATi0021
#10: Mikor is? Ja igen, tavaly volt, amikor kiadták az NFS Shifthez a Ferrari DLC-t.
12.
12.
fojesz
#10: A Shiftben is voltak, igaz, csak DLC-ként.

(Ahogy egyébként ez esetben sincs kizárva, hogy az EA rábólint egy Porsche DLC-re.)
11.
11.
ATi0021
Azért ez szemét húzás, bár érthető. Valamivel csak el kell adni az évenkénti NFS-t, ha már minőséget nem képesek hozni.

Azért nincs veszve a dolog, majd lesz helyette RUF. Viszont az aggasztó, hogy lassan a Lamborghini is erre a sorsra jut. Ami nekem lenne durva, mivel kedvenc márkám.
10.
10.
Kantor
#8: de mikoriban? az öregekben...mikor voltak azok már... az újabbakba egyáltalán nem volt, szóval a Turn 10 ne nyivákoljon...simán megoldhatta volna azzal hogy egy nfs részre megkapják Ferrari licenszt, cserébe ök a Porshe-t...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...