Modern Warfare 3 - a Hardened Edition részletei

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 1.
  • Pletyka
Link másolása
Ugyan még nem tekinthetjük hivatalosnak, mivel csak egy lesifotóval van dolgunk, annak viszont túl profi. A Call of Duty: Modern Warfare 3 - Hardened Editiont a hétvégén leplezték volna le Los Angeleseben, végül a szemfüles fotósoknak sikerült rátenniük a kezüket a kiadás európai plakátjára.

A Hardened Edition az alapkiadás és a minden jóval megpakolt Prestige Edition közé ékelődik be tartalmát és árát tekintve is - nem is rövidíti meg annyira a pénztárcánkat. Ha rajongó vagy, de nem elég a standard kiszerelés, akkor remek választás lesz. A Wired magazinnak sikerült egy fotót szereznie, mely állítólag a Modern Warfare 3 - Hardened Editiont beharangozó plakátjáról készült. A végleges tartalomról a hétvégén Los Angelesben megrendezésre kerülő Call of Duty XP rendezvényen hullik le a lepel. Sanda gyanúnk, hogy az itt leírtakhoz képes vajmi keveset változik majd.

Lássuk a tartalmat:

  • Call of Duty: Modern Warfare 3 egyedi lemez-fedlappal
  • Egy év Call of Duty: Elite tagság
  • Founder-státusz, az Elite exkluzív ingame emblémája, a hozzá járó player carddal, álcázásssal, klán-XP boosttal és más exkluzív előnyökkel
  • Fémdoboz
  • PlayStation Network exkluzív Animated Timeline Theme
  • Xbox Live exkluzív Special Ops Juggernaut avatár-öltözék
  • 100 oldalas "field journal", melyben hiteles katonai vázlatokat, rajzokat és írott bejegyzéseket találsz


A Modern Warfare 3 novemberben érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

46.
46.
MR.WOODCOCK
#43: Honnan tudod ilyen jól, hogy bárki is megveszi őket zsinórba?? Két éve nem vettem Cod-ot, azelőtt pedig szintén 2 éve a 4-est. Ha egyáltalán nem veszed figyelembe a Treyarch-os részeket mint én, máris jó a helyzet újításokra tekintve. Szerintem csak az Infinity-set kell megvenni , bőven lehet vele annyit játszani, emberek nagy része amúgy is Black Ops-tól akadt ki ennyire, amit kicsit sem csodálok
45.
45.
zero0
#43: az a szánalmas hogy te azzal foglalkozol hogy az emberek mit vesznek meg.
ki a szart érdekel ha bárki is megveszi vagy nem , az ő pénzük arra költik amire akarják.
neked nem tetszik nem kell megvásárolni , viszontlátás
44.
44.
mestermagyar
#43: Ezt a stílust ahogy a multit csinálják olyan mintha cod online play4free lenne csak az updatjei kerülnek pénzbe:D inkább legyen tnyleg ilyen de egy csomó dlc(hadjárat dlc is)
43.
43.
Dark_Temptation
szánalmas, hogy megveszik az emberek évről évre ugyanazt a szart :/ + még a dlc-k :/ tudják hogyan kell lehúzni az embert!
38.
38.
falselight
#34: helyesbítek: aki használtan veszi, az nem fog multizni, csak ha megveszi a 10$-os online pass-t.
37.
37.
danez11
szarjáték, szarjáték, de basszus...ez a kiadás kurvajóó :DD lehet, hogy be kéne szerezni :)
36.
36.
#33: Ráadásul az ára az igazán szemétség...például live-on csomó DLC 800 MS pont, de a rohadt 4 pálya a codokhoz mindig 1200...pofátlan áron van, az tuti!
35.
35.
falselight
#33: pontosan. és olyan szinten vannak a cod eladásai, hogy a használt piacot nyugodtan letojhatják.
34.
34.
falselight
#30: aki használtan veszi, az nem fog multizni. ez már biztos. ha üzemeltetnél egy mozit, te sem engednél be 2-3 embert 1 jeggyel. ez kőkemény biznisz, nem jótékonyság.
33.
33.
shatterhand
#32: A cod-ra igaz is ez.Kevesebb pályát adnak már, azt utánna lehet zsíros pénzért pengetni tovább. Köszönheti magának a COD dlc vásárló réteg, mert azok tartják életben.
A BF-nél meg 100%ot kapsz (persze csak ha újat veszel vagy kódosat).
32.
32.
falselight
#29: az még a jövő zenéje. de itt egy cikk azoknak, akik ki vannak akadva azon, hogy vásárláskor nem kapják meg a játék 100%-át:
http://revolt-tech.com/?p=1346#.Tl1DnhgtbqQ
31.
31.
shatterhand
#29: pontosan
sima online pass az egész és köze nincs az igazi (vagy régi) limited edition dolgokhoz
rendesek mert tartalmas a multi, csak ez alap és nem vmi különleges DLC amit ingyen adnak
ha nincs kód akkor nem kapsz pl 4 pályát és kész
30.
30.
shatterhand
#27: Én aztán nem vagyok felháborodva.
Még az activision vagy akármelyik cég limited editionje se érdekel ki mit ad hozzá.
Csak az EA Limited szövegétől nem vágom magam hanyatt.
Pont azért mert mióta bevezették a BFBC2 óta azóta mindig megy ez a "most akkor mit rendeljek hol ,kitől és mit kapok" mizéria. És a végén leegyszerüsítve az jön ki,hogy aki újat vesz (még csak elő se kell rendelni!!) az kap egy online passt és vele együtt a bővebb vagy normál tartalmat. Aki meg használtat vesz az nagy valószínűséggel kód nélkülit kap és minimális multit kap vagy azt sem.

Most annyi változik,hogy egy-két bolt plsuzba ad egy-két dolgot (dlc-nek se mondanám), pont mint a Brinknél. Ha pl 576nál rendeled elő akkor kapsz egy spéci dögcédulát vagy xy puskát, esetleg egy hangtompítót a több tucat fegyver közül az egyikre. És ezt plusz ezer ft-ért mondjuk.Hát akinek ez megéri annak ott van.

Activisionre visszatérve az meg átverés nagymestere. Nemtom ki hitte el,hogy MW2-höz igazi éjjellátót adnak. Tettek rá egy zöld lámpát és kész:))))
29.
29.
#27: De nem csak előrendelésnél kapsz limited-et, hanem a megjelenés után is, lehet olyat venni...mert mintha az lenne a normál, mert ugyanannyi az ára.
28.
28.
#25: Jaja, a limited a normál, hiszen ki venne normált, ha ugyanannyi a limited :)

#24: Ez csak egyéni véleményed, mert szerintem az MW2 tartalmasabb volt, mint az 1, több perk, több lehetőség. Valszeg MW3-ban sem lesz csak ugyanaz. A formulán meg kér vitatkozni, ha bevált és ezt szeretik, akkor miért kéne gyökeresen mást csinálni? A folytatásokra ez sehol nem jellemző...a Battlefield 3-at választó fan is azt szeretné, ha több, jobb, de végülis ugyanolyan lenne, némi újítással de úgy, hogy a lényege ne vesszen el!
27.
27.
falselight
#25: az activision mit ad az előrendelőknek? fityiszt. ha előrendeleda bf3-at, limited edition-t kapsz. ezért látod mindenhol azt. akik előrendelték, azok megkapják az első dlc-t ingyen, és még pár apróságot. ennek semmi köze a használt piachoz, mivel az előrendelések nem érintik azokat, akik használtan veszik. online pass a normál változatban is lesz, és ezzel akarják visszaszorítani a használt piacot. nem értem, hogy most azon vagy felháborodva, hogy létezik egy dlc nevű dolog, vagy hogy ha használtan veszed, akkor fizetned kell a multiért? szép lassan minden játék átveszi ezt a rendszert, lásd mortal kombat, dirt3 vagy a nemsokára megjelenő resistance 3.
25.
25.
shatterhand
#23: Na jó, ha akarod elmagyarázom.
Az EA tök rendes mert ad 4pályát, meg egy pár olyan haszontalan cuccot ami 1-2 éve még alap volt egy játékban. Ideiglenes előny 1-2 fegyverre, lőhetsz pár plusz fegyverrel, hurrá)
A használt piac ellen vmi marketing szöveg mögé bújva úgy csinálnak mintha ajándékba adnák ezeket.

Nézőpont kérdése,hogy kód nélkül te 100%nak veszed a tartalmat én viszont 80%nak.
A kóddal viszont te 120%nak veszed én meg azt tartom 100%nak.

Limited editonnek akkor lenne értelme,ha lenne normál kiadás is. Keres bármelyik webshopot találomra és 99%ban limited editont kapsz. Vicces, de a valódi limited edition már inkább az amin nincs ez a felirat:))))))
23.
23.
falselight
#22: javaslom, hogy nézz utána az online pass fogalmának.
amúgy meg a 12. hozzászólásban le van írva, hogy mit foglal magában a limited edition.
22.
22.
shatterhand
#17: Az EA-nál a Limited edition elnevezés vmi ritka nagy baromság. Egy sima normál verziót takar amihez adnak egy online passt.
20.
20.
Mortis
Azért az a 'military'-füzet érdekelne...Főleg, hogy mennyire pontosak a benne írtak.
19.
19.
HerodPK
#17: igaz is visszavonom....én physical warfare pack rendeltem:)
17.
17.
falselight
#16: 1. a physical warfare pack ingyenes lesz.
2. a bf3 limited edition ugyanannyiba kerül, mint a sima változat. az mw3 hardened edition valószínűleg 120-140 dollár lesz. így értelmetlen összehasonlítani.
16.
16.
#12: Oké, lássuk a BF3 limitedet:

- Physical Warfare Pack DLC: Két fegyó és két kiegészítő a fegyverekre amiket kivágtak a játékból és DLC-ként adják ingyen annak, aki Limitedet vesz, és pénzért annak aki nem azt. Nagy szám tényleg :-D Az MW3-ban meg sokkal több fegyver lesz, és mindneki mindent unlockolhat, ahogy szokott lenni.

- Back to Karkand DLC: Ez az egy aminek van értelme, BF2-es pályák remake-jei BF3-ra, később 10 dolcsi körül lesz, ez jó cucc!

- Dog Tag Pack DLC és a Specact csak külsőségeket ad, tök ugyanaz mint a másiknál a player card, meg avatár öltözék meg ilyen baromságok.

De MW3-nál meg lesz Elite tagság, és abból is származnak majd előnyök, mert ott lehet sok letölthető tartalom majd, ami a játékban használatos, de erről még nem tudunk semmit. A steelbook meg a journal pedig tényleg gyűjtői cucc, a polcon jól néz ki ennyi.
15.
15.
Cuppak
Ennek nem látom értelmét, szerintem semmi jó nincs a csomagban, max gyűjtőknek, bf3 limitált kiadása jobb, főleg azért mert nem kell érte többet fizetni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...