Így készült az Assassin's Creed Encyclopedia

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 1.
  • Hír
Link másolása
A Revelations Animus Editionja mellé csomagolt Encyclopedia azért is érdekes, mert számos háttérinfót tartalmaz majd az Assassin's Creed-univerzumról, beszerzése minden rajongónak kötelező, de azoknak is, akik számára van még homályos folt a történetben. Most megtudhatod, hogy hogyan készült a kötet.

Fontos tudni, hogy az Encyclopedia csak a Revelations Animus Editionje mellé jár. A könyv 256 oldalon terpeszkedik, az univerzum főbb karaktereit, eseményeit mutatja be és néhány fontos kérdést is megválaszol. Érdekesség, hogy az előszót Cliff Bleszinski írja, az Epic Games fenegyereke, aki maga is nagy AC-fan. A kötet rajzos illusztrációit Cartes Blanches, valamint a Ubisoft kiválló művészei és a rajongók készítették.

A Revelations november 15-én jelenik meg.

Köszönjük, giga321!

10.
10.
janos21
Alig várom!!!Mondjuk eddig csak a második részét nem vittem ki, de még a megjelenés előtt megpróbálom kijátszani.Remélem az enciklopédia magyar nyelven is meg lehet venni
9.
9.
noswear
#8: Teljesen egyetértek..még annyit tennék hozzá h én sose szerettem az Ubisoft-ot de az Ac játékok mesterművek számomra mindenszempontból..:)Revelations nagyon várós játék számomra
8.
8.
kebi90
Hmmm, szerintem többen vannak az Assassin's Creed mellett, mint ellene. :)
Az első része az tényleg butult már így a végére, legalábbis kezdett unalmassá válni. Még nagy rajongójaként is ezt állítom. :) De a második részénél nagyon össze szedték magukat a srácok és egy cefetül jó játékot alkottak. A Brotherhood és a Revelations már csak tovább fogja fényezni a franchise-t.

TomGoodman-nek igaza van, kinek a pap kinek a lánya ;-)
7.
7.
giga321
Én írtó nagy AC vagyok ez az egyedüli KEDVENC játékom a Reneszánsz könyvet is elolvastam 2 napon belűl ( holott előtte a második részt 3x vittem végig de még így is izgalmas volt a könyv jóval ) . Az első rész ilyen felvezetésnek volt jó bevallom őszintén kicsit unalmas volt idő után de aztán a 2-ővel bankot robbantottak nem beszélve az istenkirály Brotherhoodrol és most Revelations hát én már alig bírom ki November 15-ig és még suli is van -.- ( már csak 2 év szakma csak bírjam ki ).
6.
6.
#1: Húzz még egy strigulát. :) Mondjuk engem az hardcore RPG-ket leszámítva minden taszít amiben kardozni kell, szóval így érthető... (és mielőtt valaki skatulyázna: cod-ot és bf-eket sem szeretem egyiket sem :)

#5: Maga a játék gyönyörű (az első legalábbis az volt akkoriban, a kettőt már nem láttam), a történet kellően izgalmas (az első pár óra), de aztán a harc elriasztott és pillanatok alatt eltaszított magától. Kinek a papné, kinek a törvénytelen lánya :)

#5: Ennek a hírnek meg kifejezetten örülök, mert a világ és a történet érdekel, a játék viszont nem. Szóval PDF-ben lesz egy kellemes kis olvasnivalóm :)
5.
5.
Ghost16
Nem értem hogy lehet ezt nem szeretni :D
4.
4.
Speper
#1: Meg neked van itt annyi eszed ha nem érdekel valami akkor is írnod kell hozzá...
ON: A rajongóknak akkor kötelező darab! :)
3.
3.
Gurren
#1: én kétszer kezdtem el az első részt, de a tutorial után nem volt kedvem folytatni.
2.
2.
peter.biro
Pedig ki kellene próbálnod, számomra az az érdekes hogy az 1.rész fogott meg legjobban , pedig megvan mind a 3 :-)
1.
1.
pjoco
Asszem egyedül én vagyok az egyetlen a földkerekségen akit egyáltalán nem zaklat fel az Assassins Creed semmilyen formában! :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...