Driver: San Francisco - trailer a megjelenés mellé

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 2.
  • Videó
Link másolása
Mától kapható minden szoftverboltban az új Driver és ahogy lenni szokott, egy önfényező előzetessel készül a Ubisoft a jeles alkalomra. A játék nem kínál egyebet, mint száguldást, egyidejűleg más autókba is bepattanva a Shift opció segítségével, és giccses akciófilmekre hajazó hangulatot.

Aki annak idején nézte a San Francisco utcáin című krimisorozatot, tisztában van vele, hogy a nagyváros számos lejtővel, szerpentinnel és sugárúttal rendelkezik, ahol uszkve öt másodperc alatt a feje tetejére boríthatjuk a közbiztonságot. Őrült ámokfutás helyett inkább az okos üldözéseken van a hangsúly, a jele nkor legdurvább aszfaltszaggatóinak volánja mögé pattanva. Nem kell komolyan venni, elég magasztosan képes magába szippantani. Ha volt egy jó pillanatod, mentsd el és rendezd meg, majd töltsd fel mindenki okulására.

Az új Driver ezen a békés pénteki napon már elérhető a boltokban. Köszike, giga321!

13.
13.
Bocitej
Én letöltöttem a demót.Nekem nem tetszett.
12.
12.
kharami
Hát kipróbáltam! Vélemény? Kár volt pazarolnom az az időt mire lejött....! Ekkora___________________ hasalás!
11.
11.
Jinbobo
Mindenki a bodycountot nyúzza, pedig len ez a Driver ezerszer rosszabb game lett! A Shift rendszer teljesen megöli az egész játékot! A demo alapján sok mindent ki lehet következtetni, erről például azt, hogy max 5év után lesz platinum eladásokkal rendelkező játék. Inkább a ps1-es Driver 1 vagy 2-t húzták volna ki HD-re, azok még sorozat fénykorát élték...
10.
10.
Darox
Én néztem videókat a multiplayer demóról és a Shift-el és a videóban a zene hiányával egy eléggé érdekes hangulatot adott hozzá. Például Trailblazer módban mikor lemaradtál, de 15 méterrel elötted látod a kocsit, és hírtelen menydörgés és a körülötte lévő autókba sorba becsapnak a villámok és mindenki itt van! Sajnálom hogy eltolták a PC-s megjelenést, de előbb utóbb mi is kézhez kapjuk!
9.
9.
karneol81
Ami a legjobban érdekel benne, az a kocsik realisztikus "viselkedése".
Már ha van benne ilyen.
8.
8.
shatterhand
A trailer bemutatja a játék jó oldalát. Teljesen hülyeség az a SHIFT rendszer bele. Értelmetlen és eröltetett.

Anélkül kéne játszani, meg a replayeket filmként összevágni és 10pontos cucc.
6.
6.
karneol81
Én már nem nagyon adok a tesztekre értékelésére. Kipróbálom, majd magamban értékelem. Ha elég jónak gondolom, polcon a helye.
Ez a Shift dolog nekem nem igazán jön be látatlanban, de az is lehet, hogy kellemes csalódás lesz (bár utóbbit kétlem, de ne legyen igazam).
5.
5.
Józsi_Doe
C kategória. Mármint nem olyan jogsi kell hozzá, hanem a minőségi besorolás osztálya.
4.
4.
tjames
Leszedtem a demót, és annak ellenére, hogy kicsit homogén...nekem tetszett! Igazi árkád darálás. És nekem a lélekvándorlás is bejött, őrült jó móka egyszer csak egy szembejövő autóba váltani, és a minket üldöző rendőrbe rongyolni szemből, hogy aztán visszaülve a saját kocsinkba eltépjek a helyszínről :)
3.
3.
kharami
Kipróbálni én is "kipróbálom" max aztán kuka! De szerintem ebből megint a ps1 elővétele lesz mint az elmúlt 3 rész után, mikor sírva fordultam megint a jó öreg konzolomhoz, mert megint elgányolták!:/
2.
2.
shooter1234
#1: Adom, az én figyelmemet is megragadta, így már muszáj lesz kipróbálnom.
1.
1.
ATi0021
Elég sok külföldi oldal tesztjét olvastam el a napokban, és meglepetésemre elég jó értékeléseket kapott. Persze volt néhány lehúzós teszt, de alapvetően átlag 8-at kapott. Ezek után viszont kipróbálom milyen. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...