Egyelőre fiókban a Call of Duty akció-kalandjáték

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Talán néhányan emlékeztek még arra, hogy az Infinity Ward körüli botrány után mennyi ideig mentek a találgatások, hogy vajon hány stúdió dolgozik a franchise-on, s azok vajon milyen stílusú játékokat készítenek. Nos, a Sledgehammernél most a saját, egyelőre jegelt projektjükről beszéltek.

A pletykáltan készülő Call of Duty-játékok közül számomra messze a Sledgehammer által kalapált TPS-nézetű akció-kalandjáték ötlete tetszett a legjobban. Glen Schofield, a stúdió társalapítója elmondta, hogy valóban dolgoztak a projekten, körülbelül hat hónapot szántak rá, volt egy működő prototípusuk is, ami elmondása szerint jól nézett ki és a játékmenetet tekintve is ütősnek ígérkezett.


"Nem halaszthattuk el a lehetőséget, hogy a játékiparon belül valami nagyobb címen dolgozzunk egy olyan stúdióval, mint az Infinity Ward, akik már sokszor bizonyították, hogy tudják, hogyan kell kiemelkedő címeket készíteni" - mondja aztán a másik alapító, Michael Condrey, a Sledgehammer ugyanis megkapta a lehetőséget, hogy az Infinity Warddal közösen fejlesszék a Modern Warfare 3-at, aminek sajnos az lett az eredménye, hogy a saját, készülő játékukat egyelőre a fiókba kellett tenni.

Condrey elmondása szerint egyébként remek csapat jött össze az Infinity Wardnál: mindenki lelkes és mindenki hatalmas Call of Duty-rajongó, akik ráadásul hatalmas tudással rendelkeznek az FPS-ek fejlesztésével kapcsolatban. Nos, a Modern Warfare 3 novemberi megjelenésekor minden ki fog derülni.

9.
9.
Elcijas
#7: De a koccintósból is többet adnak el mint a minőségiből! :) (LnB bizonyára a kritikákra értette)

Teljesen kiveszett a COD iránti rajongásom, köszi, a COD4 5. felvonásából én nem kérek. És persze, az Acti túl fogja élni, h a sok 8 éves megveszi a game-t, de egyszer majd felnőnek, és észreveszik h őket évek óta keményen átb----szák, és akkor lesz csak sz--ban. :)
Lsd.: Guitar Hero 3 remek game, a maradék meg már csak azt másolja. Ez lesz a COD is. (hallom sokszor a CODnak nem kell változni így jó ahogy van. A f-szt nem kell, akkor ne adjanak ki újat, ha 5 rész alatt sikert kiszedni a Last Standet és stb. A GHnak sem kellet változnia, mégis bukta lett. Az a probléma, kedves rajongók h előbb utóbb elfogy a puskapor ) Ha nem tud úgy megújulni, akkor a cím szépen lassan kikopik. Ez van.
Én idén a konkurenciát támogatom, mióta megismertem a BC2.t :P
Szerintem aki nem elvakult és képes értelmes gondolkodásra, az igazán tehetne vele egy próbát.
8.
8.
Adamf40
#7: Szerintem egy játék minőségét nem csak az mutatja meg, hogy hány darabot adnak el belőle...
7.
7.
kopic
#1: pffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!! Honnan gondolod te azt hogy az Activision pofára fog esni? Mert ez nem így lesz! Furcsa eddig sem esett pofára. Elfognak adni majd belőle kb 20-30milliót, sokkal de sokkal többet mint a Battlefield 3-ból! És ettől az Activision nem fog pofára esni! Azért hülyeségeket ne írjál már, előtte gondolkozzál mielőtt írsz valamit!
6.
6.
Griffin
Lol mikor fog az Acti pofára esni...
5.
5.
CJgabor
#3: Ha jól tudom az EA/Dice nem kívánja eladni a Frostbite 2-t.
Ráadásul nem hiszem hogy üzletelnének az "ellenséggel" :D
#4: Há... így van.
#1: én is attól "tartok". vagy nem. :D Eléggé szomorú hogy mi lett a CODból... Jó dolog a fejlődés, a változás de ez a játék sehova sem fejlődött, inkább butult a régiekhez képest.
4.
4.
karneol81
3.
3.
mestermagyar
Amennyi pénzük van codbl annyirét frostbite 2 motort mis megkapnák az eától söt felvásárolnának mg egy kt profi fps készìtöt
1.
1.
LnB
Csoda, pedig allig húztak még le pár rókabőrt erről a sorozatról... De idén pofára fog esni szegény Activision
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...