Újra fegyverekkel hadonászik Ratchet & Clank

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 2.
  • Videó
Link másolása
Úgy néz ki, hogy az Insomniac sosem unja meg, hogy bemutassa nekünk az újabbnál újabb elmeroggyant fegyvereket, melyekkel Ratchet és brigádja igyekszik rendet tenni a szembejövők között. Ami egyébként szerencse, mert még mi sem unjuk, sőt, épp ellenkezőleg.

Az All 4 One egy egészen egyedi (eeeeeeeee) bekezdés lesz a Rachet & Clank-játékok történetében, hiszen a négyfős kooperatívra koncentrál, melynek keretein belül a két címszereplő mellett Captain Quarkot és Dr. Nefarioust kommandírozhatjuk. Amennyiben sikerül négy havert összehozni, kétségtelenül mókás élményekben lehet majd részünk, főleg ilyen fegyverekkel.

7.
7.
ratchetfan
ja és a fegyverei mindig jók voltak és most is azok
6.
6.
ratchetfan
a világ legjobb játéka aki rosszat mond róla az nem normális
én megvenném de hogy játszak rajta egyedül????????????
5.
5.
lnfynity
Kár, hogy nem a future-kaliberű játékkal rukkolnak elő, de ez sem lehet rossz, főleg, hogy coop-ra koncentrál. Azért tér vissza Nefarious, szerintem, mert nem nagyon tudtak berakni mást (bár ott van talwyn) Mégis szerintem el fog menni egynek, ha platinumot nem is kap, erős heteseket fog kapni!
4.
4.
Horvi14
én nagyon bírom a ratchet and clankot, a fegyók amúgy mindig is ilyenek voltak, de én a történet miatt is bírtam eza PS3as trilógiát. csak ezt most nemtom hogygondolták, mer a Dr. Nefarious meghalt az előző részbe!!! akk most miva???
3.
3.
deathdave42
tény, hogy szeretem Ratchet & Clank-ot, de ezt nem fogom :D
2.
2.
jszili32
Ki az az állat aki ezt a szart megfogja venni !?
1.
1.
peter.biro
Áhhhh .... Számomra ez egy kicsit gagyi :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...