Battlefield 3 - Physical Warfare Pack játékmenet

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 2.
  • Videó
Link másolása
Talán nem véletlen, hogy az EA is a mai napra időzítette a Battlefield 3 legújabb trailerét a Modern Warfare 3 multiplayer kedvcsinálója után. Az biztos, hogy a két tábor megkapta a napi adagját, tobzódtunk a militarista hírekben. A BF3 limitált kiadásában érkezik a Physical Warfare Pack. Megnézzük milyen!

Számos halálos játékszer akadhat a Limited Edition tulajdonosainak horgára, ők férnek hozzá elsőként a Physical Warfare Packhoz, mely ugyan a megjelenés után pár hónappal amúgy is ingyenes lesz - a segítségével leheletnyi előnyhöz juthatunk a multiban. Az alábbi trailer szokásos DICE-minőségről tanúskodik, de nem tudunk és nem akarunk ítéletet mondani arról, hogy melyik a jobb - közte és a MW3 videója között. Azt döntsétek el Ti!

A videót köszönjük pjoconak!

84.
84.
Scorpion02
83.
83.
Scorpion02
#76: Én nem akarok kontárkodni de azért ne becsüld alá a codot eddig is jó volt és ezután is jó lesz :)
82.
82.
[Peti]
Hellosztok Mondok valamit A cod nak a single player a jo a bf ned a multilya enyi legyen!
81.
81.
CJgabor
#77: fél évtizedes? több mint 10 éves motorja van a codnak, ember! :D (Quake 3 engine)
80.
80.
Bisur1996
#70: Detto! Mindig így van!
79.
79.
pjoco
#76: Duke Nukem 100 éve készült persze hogy el volt mindenki ájulva hogy végre megjelenik!
78.
78.
Thane
Hát mint régi nagy cod-os azt kell mondanom hogy a mozgás, hangok, és minden más, nagyon szépen néz ki. Ha lenne rendes gépem biztosan játszanék vele, de ha már az új játékok már megint nem futnak akkor morcisan csorgatom a nyálam.
77.
77.
aludttej
Szegény cod most jol befog égni a BF3 mellett a fél évtizedes motorjával. A graf, a hangok, a mozgások ... nagyon adja. Októberig téli álmot fook aludni
76.
76.
Darox
#70: A Duke Nukem Forever az nem pontosan ugyan így járt? A játékoknak megárt a sok hype.
75.
75.
drat576
74.
74.
falselight
#70: biztosan azért volt mindenki elájulva az alpha-tól, mert annyira szar volt.
73.
73.
shatterhand
#70: Közel sem ugyanaz a helyzet. A MOH megújulva akart visszatérni és kicsit csökevény is lett (egy kis BF ,meg COD keverék és olyan lett amilyen).
A BF3 viszont a BC2 feltúrbózva grafikában, méretben. Na, meg ugyanazok csinálják mint eddig, csak nem évente mint a CODnál és itt azért lehet látni fejlődést is.
Nem a BF3at védem, csak látni lehet,hogy dolgoztak rajta. A cod-nál elég ránézni és megállapítható,hogy az mw2 csak más pályákkal, meg új kill streakekkel. Spórolás címén semmit se gyúrtak, mert minek. Úgyis megveszik. F@szkalap, de ügyes a kotick.
72.
72.
givi6
#69: van egy érzésem, hogy ha nem is az izgi cod hangulatát hozza majd
de egy szuper battlefield feelinget viszont igen, amitől leglább olyan jó lesz mint a cod :P
de aztán lehet egy kalap szar
71.
71.
Cuppak
70.
70.
randall13
#67: El sem hiszed mennyire de nem érdekel a cod :D Csak BF is ugyan úgy fog járni mint a moh. Mindenki hypeolja, aztán meg nem azt fogják kapni amit vártak és sokan egyből szarozni fogják. Figyeld csak meg. MoHnál is teljesen ugyan ez volt...
69.
69.
Bocitej
Jó.De nem olyan jó mint a cod.
68.
68.
shatterhand
#62: azt mitől esnének pofára?
Aki BF3at várja az pontosan tudja mire számítson. Aki majd pofázni fog az eleve a cod-t várja, csak nem bírja kivárni és addig is megveszi a BF-et.
67.
67.
falselight
#62: fáj, hogy mindenki leszarja a cod-ot, igaz?
64.
64.
Quent1n
#56: "Az alábbi trailer szokásos DICE-minőségről tanúskodik, de nem tudunk és nem akarunk ítéletet mondani arról, hogy melyik a jobb - közte és a MW3 videója között. Azt döntsétek el Ti!" Már a cikk vége is erre buzdít, szóval ilyenkor nincs itt semmi gond szerintem. :)
62.
62.
randall13
Már előre látom mekkora pofára esés lesz ez a játék :D
61.
61.
krisztian66666
Gyönyörű grafika, elég jó kis lövöldözés jellemzi a játékot! TUTI vétel :D
60.
60.
CJgabor
#43: nem vágom... a BF3 csak vistán és win7-en fog futni, xp-n nem....
59.
59.
CJgabor
#36: pls vki mondja meg hogy tudom ott előrendelni... mert én itt csak "előjegyzést" látok, ami, ha jól értem lényegéeb annyi, h. emailt küldenek, ha a játék megjelent, és AKKOR tudom megrendelni...
pls vki magyarázza el:D találtam még 2 oldalt, a konzol világot és a "gameshop"-ot, ahol mind 8.900-ba kerül a BF3 PC Limited edition (az egyiknél 8.900 és ingyenes szállítás, a másiknál 7.900 és +1000Ft postaköltség. mind2höz jár BF3 póló :D)
konzol világon azt írták hogy a Back to karkand, a physical warfare pack, dogtag csomag és a specact kit is járni fog hozzá, +BF3 póló, mindez 8.900Ft-ért.... pls vki mondja el h honnan éri meg előrendelni, melyik megbízhatóbb, stb. :D köszi
58.
58.
HerodPK
#55: hat hogy arabok:) amugy csak poénkodok:) nem szeretek troll wart inditani de jokat nevetek azért:) én
BF es vagyok az is voltam...igy nallam ez a tuti:) elorendeltem aztan pa....persze haverom meg nagy cod os de jol elvagyunk majd elmeséljuk meik mien...és igy van lehetosegem kiprobalni is:) anelkul hogy megvegyem ..naojoooo
57.
57.
adriano28
#55: nem amúgy a cod se érdekel, mert ott a szerencsétlen németeket meg arabokat ölik.. mit ártottak a németek meg az arabok az amcsiknak?:@
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...