Ingyenes a DC Universe Online első kiegészítője

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 4.
  • Letöltés
Link másolása
A korábbi tervekkel ellentétben mégsem kérnek majd pénzt a DC Universe Online első kiegészítőjéért, amely a jövő héten jelenik meg PC-re és PlayStation 3-ra. Az expanzió főszereplője Zöld Lámpás lesz, és nemcsak új helyszínekkel, de egy új erőtípussal, a Fénnyel is meglepi majd a rajongókat.

A DC Universe Online első kiegészítője a Fight for the Light alcímet kapta, s még a júliusi Comic-Conon jelentették be - igaz, akkor úgy tudtuk, hogy a Green Lantern mozi körüli hájpot meglovagoló adalék 10 dollárba fáj majd. Jó hír azonban, hogy a Sony végül a hétvégén megerősítette: a rajongók hűségét látván mégsem fog pénzt kérni a kiegészítőért, azt mindenki ingyenesen érheti el szeptember 6-tól kezdődően.

Hogy mi lehet ennek a hirtelen pálfordulásnak a valódi oka, afelől csak találgatni tudunk, mindenesetre a DC Universe Online játékosainak - játsszanak PC-n vagy akár PS3-on - érdemes lesz letölteni a DLC-t, mert a Zöld Lámpás tiszteletére egy új erőtípussal, a Fénnyel gazdagodhatnak majd, illetve három teljesen új helyszínre - S.T.A.R. Labs, Coast City és Sciencells Prison - is ellátogathatnak a küldetések során.

5.
5.
Raam989
Valaki játszik egyáltalán ezzel a játékkal? Amikor Ps3-on teszteltem a cuccot, alig találkoztam más játékosokkal, a magyar játékosokkal meg fantáziálni sem mertem...
4.
4.
Motig
amig nem lesz ingyenes maradok a Champions Onlinál
ha majd ingyenes lesz meglesem, csak ne úgy legyen free mint a CO(kasztokért kell fizetni meg egy két cicomáért és "hűű de jólnézki" képeségért)
2.
2.
LnB
Ez a game nem ingyenes ugye?
1.
1.
givi6
szerintem ez szar, de ízlések és ponok
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...