Két lemezen érkezik az xboxos Battlefield 3?

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy hivatalosnak tűnő japán poszter szerint a Battlefield harmadik részének Xbox 360-as változata két darab DVD-n terpeszkedik majd. Bár manapság ez nem meglepő, mégis annak tükrében, hogy a The Elder Scrolls V: Skyrim (ami egy nyitott világú szerepjáték) egylemezes lesz, mindenképpen elszomorító.

Bár az Electronic Arts még nem erősítette meg hivatalosan a híreket, a hirdetési plakát, amin ez olvasható hivatalosnak tűnik. Az alábbi képet a japán Hachimaki blog osztotta meg, eszerint a Battlefield 3 PlayStation 3-as változata változatlanul egy Blu-Rayen (BD ROM x1) kap majd helyet, azonban az Xbox 360-as játék már nem fért rá egy lemezre, a játékosoknak két duplarétegű DVD-vel (DVD-ROM x2) kell számolniuk.

Miután még nem volt hivatalos közlemény az észrevétel kapcsán, ezért az sem világos, hogyan kell majd cserélgetni a lemezeket: kampány közben, vagy külön-külön DVD-t kér az egyjátékos és a multiplayer mód? Akárhogy is, bosszankodni felesleges, manapság egyre gyakoribb ez a lépés a fejlesztőktől, várható volt, hogy a szimpla DVD-olvasóval szerelt Xbox 360-ra idővel egyre több olyan játék jelenik majd meg, aminek a tokjában több lemezt fogunk találni.

38.
38.
..::RoLiSoAp::..
Vágod hát ez kész röhej xDD olyan commentek vannak h szakadok :D gyerek elkezdi lefikázni a fordítókat, mert nem tudja lefordítani hogy DVD ROM x2 meg alapbol akkor már a hírt is lefikázza hogy minek kiadni... erre valami állat beordíít és legyökerezi az x-boxosokat, mire máris az a téma h melyik konzol a jobb xD vki benyögi h a ps-t 10 évre adták ki, és h hogy le fog maradni mikor 1-2 év és jön az uj addig meg viszi a pálmát... majd szó esett kozsóról és a bakelit lemezekről, valahogy nem értettem az összefüggést a dolkok között de szakadtam :D ezt a témát is értelmesen kibeszéltük x"D
"BRHAHAHAA" ="D
33.
33.
myrte
Már megint idejött néhány elmebreaker mutatni a páviánfenekét. Nekünk tuti hamarabb kerül piacra az új konzol generációnk... A ps3-mat 10 évre adták ki, vagyis le fog maradni, mint a SICCC. Ez nektek "bruhaha".
Am szerintem semmi baj, a több lemezzel. Legalább felállsz a helyedről fél perce. Mozgás nélkül majd jön a visszér. Szerintem sokkal nagyobb gond, mint, hogy melyik konzol a jobb.
32.
32.
T3te
#25: Te milyen bónusz lemezről beszélsz? Battlefield soha nem tartalmaz bónusz lemezt csak dlc kódot... nekem kurvára tetszett hogy még egy hír van a kedvenc játékommal kapcsolatban még ha ilyen semmit mondó is. Szerintem a sztori módot húzzák most ki azért lehetséges hogy 2 lemezes lesz, viszont ha ez igaz a codnak méltó ellenfele lesz sp-ben. ha nem marad a multja.
31.
31.
Hubert Cumberdale
#25: igen bazdmeg... Abból a részből, hogy "DVD-ROMx2" sok mindent kell lefordítani. IQ fájter.
30.
30.
serioustomy
Kíváncsi vagyok, hogy majd a Witcher 2-t hány lemezen adják ki. Biztos azt is 2 lemezre osztják, vagy kapnak az Xbox-osok egy 1 lemezes butított verziót.
27.
27.
ZsupiDav
Egyet fizet, kettőt kap. Miiért baj ez? :D
Viccet félretéve, nem zavar, ha játék közben mozgok egy kicsit. Sőt, jót is tesz. De had döntsem már el én, hogy mikor akarom ezt megtenni. A microsoft pedig remélhetőleg kitalál valamit a következő generációra, vagy veheti meg a Blu-ray használati jogát.
25.
25.
dzsiádzsó
Ez úgy baromság ahogy van. Az önjelölt fordítok már egy sima angol cikket nem tudnak lefordítani (nem egyet olvastam röhögve itt a gk-n), nemhogy majd ők ebből kitalálják...
Másik meg miért lenne kétlemezes, az elöző sotryja is rövid volt, nagy textúrák nincsenek mert konzol ugye, max bónusz lemezt nézik be megint egy páran.
Ha meg kétlemezes akkor sem értem miért hír. Nevetséges...
24.
24.
Sousuke1989
#21: Még annyit elfelejtettem leírni, hogy teljesen mindegy, hogy telepítve van a lemez vagy nincs, mert a játék minden esetben kéri a másodikat, a telepítés csak gyorsabb betöltést eredményez. Példa erre a Mass Effect 2 és a Dead Space 2 is, úgyhogy ennél is biztos ez lesz.
23.
23.
Sousuke1989
#21: Ha a Dead Space 2 és a Mass Effect 2-ből indulok ki, akkor cserélgetni kell a lemezeket, de ha a Halo 3: ODST-ből indulok ki, akkor külön lemezen lesz a Single és Multi is. Hogy ez melyik megoldás lesz, azt csakis a fejlesztők tudják, mi fórumozók csak találgatni tudunk, így ezzel a kérdéssel szerintem többet nem érdemes foglalkozni.
22.
22.
Hát, én pc-s vagyok, ráadásul nem is szeretem se a codot se a bf-et, csak egy dolog jutott eszembe: akinek nem arcade gépe van, az úgyis feltelepíti, szóval tök mindegy, hogy mennyi lemezen jön, a vinyón valószínűleg elfér és nem kell cserélgetni. Ennyi. :)

ui.: a többiekért meg majd elmorzsolunk egy könnycseppet... :)
21.
21.
sundiszno
Ha feltelepítjük ,akkor is cserélgetni kell bent a lemezeket,vagy elég ha csak berakjuk az egyiket?
20.
20.
Nathan
2014 ig majd külön szacsorba kell majd elhozni a játékokhoz tartozó dvd-ket :)
19.
19.
Scorpion02
És? a Dead Space 2 is 2 lemezes és semmi pröcő nincs vele :D és ezzel se lesz és kész erről tovább nem kell vitázni
17.
17.
Mortician
"vagy külön-külön DVD-t kér az egyjátékos és a multiplayer mód"

Ez lenne a logikus megoldás, és így még zavaró se lenne.
16.
16.
falselight
#12: állítólag a legfrissebb oxm-ben vannak képek a boxos változatból.
15.
15.
tundra
#1: Volt ezzel kapcsolatban egy vicces cikk: http://www.neocrisis.com/articles/8-gaming/3813-360-fanboys-let-microsoft-get-away-with-too-much
14.
14.
Raam989
Oszt' mi van akkor ha két lemezes lesz? Max majd a hipermárketekben nem 13k lesz az új ára a játéknak, hanem 17k, mert két lemezes...
Ja meg egyeseknek biztos bele fog szakadni az aranyere, ha játék közben fel kell majd állnia a fotelből, hogy lemezt cseréljen...
13.
13.
givi6
én megmondtam, írtam is róla blogot
12.
12.
Mathia$
"A minőséghez hely kell" - ahogy egy ismerősőm mondta -

"A Microsoftnak meg jog a Blu-ray használatára" - ezt én teszem hozzá -

Amúgy lehet megveszem mind2 konzolomra :D A fejlesztők mondták hogy ps3-on jobb lesz. Meg eddig boxos verzióból még képet nem láttunk nem hogy gameplay-t.
7.
7.
Yagami Light
Még mindig jobb, mint hogyha lekorlátoznák 1 DVD-re és cserébe például rondább grafikát kapnánk. A Rage esetében pont ez a helyzet. A fejlesztők 3 DVD-n akarták megjelentetni a játékot, de a Microsoft nem engedte ezt meg, így 2 DVD-n jön csak a játék. Ennek az ára pedig, hogy grafikailag le kellett butítani a játékot Box-ra.
Úgyhogy a lemezcsere legyen a legkisebb gond szerintem.
6.
6.
xICEMANx
Látom van köztünk egy tökre kiégett elmeroggyant... "brahahaha" :|... épp megnéztem a profilod, ha te valóban 33 éves vagy akkor én meg Kevin Butler vagyok. Sztem vegyél vissza mert nem áll jól ez a hőbörgés, legalább is akkor nem itt a helyed...
2.
2.
Jaja, meg eddig is volt több lemezes játék, pl Lost Odyssey 4 lemezes volt...nem zavart az senkit, akkor ez se lesz para.
1.
1.
shatterhand
Elébe megyek: mint ps3 tulaj engem nem zavar, mást se zavarjon és nem kell fröcsögni.
Sztem nagyobb a gondjuk,hogy a következő boxban mi legyen meghajtóként.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...