Halo 4 - Master Chief keményen pózol

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 5.
  • Képek
Link másolása
A legnagyobb kérdés a Halo 4 kapcsán, hogy vajon a 343 Industries át tudja-e venni a Bungie helyét. A Bungie ugyanis nagy mester volt abban, hogy képes volt a végletekig felizgatni a rajongókat. A Microsoft belsős stúdióját úgy látszik, nem kell félteni, legalábbis az eddigiek alapján.

Ugyan csak 2012 vége környékén érkezhet a Halo 4, a várakozást már most sikerült az egekbe tornásznia a Bungie-tól a fejlesztést átvető 343 Industries csapatának. A múltkori művészeti előzetes után valószínűleg itt volt az ideje, hogy végre Master Chief is elénk táruljon egy méretes képen. Azt hiszem, nem sok játékrajongó van, akinek ne kellene egy ilyen poszter a falára. Vagy még inkább az ajtóra, hogy mindenki alaposan átgondolja mielőtt belép, és megzavar a játékban.

30.
30.
Avander
#29: Jah ismerem. Arby 'n' the Chief! :D
29.
29.
KD
- what are you wearing?
- panties and a bra you?
- Mark VI Mjolnir armor lol
27.
27.
Avander
#25: Leírhatom. Majd írok egy üzit. Aki még szeretné tudni annak is szívesen leírom nagy vonalakban.
26.
26.
kopic
#23: Az nem egy Forerunner hajó volt ?
25.
25.
kopic
#24: Itt a közelben ahol én lakok nem lehet kapni!!!!!
24.
24.
kopic
#23: Kérlek mond már el nekem!!!!!!!!!!!!!!! Én nem tudom meg venni a könyvet! Kérlek mond már el!!!!!!!!
23.
23.
Avander
A Halo 4 pedig pont úgy kezdődik, hogy "Wake up, John!", és a hajó egyre közelebb kerül ehhez a bolygóhoz, ami akkor mesterségesen létrehozott. Lehet egy Pajzsvilág lesz. Mármint hogy ennek a "fém gömbnek" a belsejében egy naprendszer található, bolygókkal. A körülötte lévő fém gömb ennek a naprendszer védelmére készült, és egy kapun át lehet bejutni, pont ami a trailerben is volt. De lehet nem így lesz.
Am megjegyzem, lehet tudni, hogyan néz ki Chief. A Reach bukása könyvben levan írva... :D Ami mellesleg már magyarul is kapható a nagyobb könyves boltokban.
22.
22.
Avander
Am megjegyzem, ez a kép már az E3 után nem sokkal felkerült a netre, de nagyon jó :) Na és akkor egy kis felfrissítés:
Halo 3-ban az ucsó pályán vissza kell menekülni egy űrhajóba, és eltűnni, mert a halo felfog robbanni. Miután ez megvolt, Arbiternek sikerült a hajó hídjára mennie, de chief a hajó hátuljában maradt. A robbanás viszont ketté szedte a hajót. Arbiter az egy fél hajót eltudta vinni a földre, Chief viszont a hajó másik részében sodródik az űrben, kitudja meddig. Hogy Chief ne öregedjen, lefagyasztja magát. És igen a már előbb írt "Wake me, when you need me" gyönyörűen lezárja a történetet. Aztán a készítők hosszú listája után, Legendary fokozaton, látunk egy kis filmet, ahogy a hajó maradvány valamilyen ismeretlen bolygó felé sodródik, minek árnyékolt oldalán mesterséges fények láthatók.
20.
20.
nighti
#19: wake me when you need me
19.
19.
HerodPK
"weak me ,if u need me" most néztem meg én is ujra:) kar hogy pc re csak az 1-2 volt elcseszett dontés wolt a microfostol hogy Box Xcliv lett a cim de ha lessz 1x boxom ...ha 2050 ben is akkor is kiviszem a toryt:)) mert ez ennyire epik:) az 1 vilag 1 ik legjobb sorozata
18.
18.
kopic
#17: Akkor biztos hogy így volt ha meg nézted videón. Meg én nem is emlékeztem már rá nagyon. De én is megnéztem de nem is nagyon lehetett érteni amit mond, legalábbis én nem nagyon értettem:).
17.
17.
#14: amúgy azt mondja "kelts fel ha szükséged van rám".most néztem énis youtube-on:D
16.
16.
kopic
#14: De még Master valamennyit beszélget a csajjal mielőtt befeküdne a hibernáló kamrában.
14.
14.
kopic
#9: De egyébként az hogy Chief befekszik a Cryo hibernáló kamrában. De még mi előtt lezáródna az ajtó Chief azt mondja Cortanának: "ha valami baj lenne ébressz fel". De nem biztos, nem emlékszek már rá pontosan!
13.
13.
Piro
Már ezért is jobb az xbox mint a ps.
12.
12.
McDuff
kár hogy nem így feküdt be a kamrába:D
de gondolom ő is érezte már,hogy haladni kell a korral,biztos hajtogatott magának pár új páncél elemet tejfölös dobozból amit a kifli mellé adott neki CortanaXD
11.
11.
kopic
#10: Mert akkor azt nézd meg
10.
10.
kopic
#7: Nem emlékszem rá pontosan, megnézted a játék végén a játék készítőit ? Mert azután még mutat egy filmet.
9.
9.
givi6
#8: eddig egyszer se, és reméljük nem is fogja !!!!!
nagyon elbasznák vele, de ahogy eddig láttam értik a dolgukat, szóval nincs mi miatt aggódni :)
ajánlom, hogy szedd le a az előző részeket, és nyomd végig, nagyon jóra sikerültek !!!
8.
8.
giga321
Egyik részével sem játszottam de biztos jó játék mert láttam róla gameplay-t meg trailer. DE egy valami borzasztóan érdekel . AZ ARC , A FEJ , levette már eddig a sisakot lehetett már látni az arcát? Mert amikor toltam a Dead Space-el ott is azt hittem hogy áá ez biztos olyan mint a Halo hogy sose látszik az arca de a végén azért Isaac csak megmutatta. Ő miért nem ? vagy ez robot vagy mi ? Tényleg nem vágom a sorozatot szóval csak finoman a válaszokkal :D
7.
7.
givi6
nagyon tuti a páncélja !!!
de amugy mi s volt a 3. rész vége ??,
akkor még nem tudtam ugy angolul, és azt hittem a végén, hogy a chief halt meg...
akkor hogy is volt ?!?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...