AC: Revelations - elérhető a nyílt béta PSN-en

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Mindenki számára adott a lehetőség, hogy belekóstoljon az Assassin's Creed: Revelations multiplayer bétatesztjébe, mely mostantól nem csupán a PS Plusosok kiváltsága, hanem minden PSN-tag ingyen hozzáférhet. Minden móka csak három napig tart, nem árt sietni, kedves fanok!

Persze azt a Ubisoft is tudja, hogy még így se fér be mindenki a bétatesztbe, még akkor is, ha mindenki számára kitárult a kapu. Csak korlátozott számú felhasználó töltheti le a klienst a PSN-ről, szóval minden késlekedés durva pofára esést eredményezhet.

Természetesen az Assassin's Creed: Revelations bétateszt csak PS3-on elérhető, a franciák fokozatosan aktiválják az új funkciókat. Négy játékmód áll rendelkezésünkre - kettő már ismerős lehet a Brotherhoodból -, és az összes karakterkaszt bőrébe bebújhatunk. Némileg korlátozott karakter-testreszabási lehetőség is él, valamint az online ranglista is elérhető már.

A nyílt bétateszt szeptember 8-11. között zajlik, szóval igen tömény hétvégére számíthatnak az AC-rajongók. Az Ezio-trilógia lezárására november közepéig várnunk kell.

21.
21.
Yetikee
Nekem valami problémát ír a NAT type-al és nem rak be egy szobába se... ötlet?
20.
20.
KD
#19: a 3.70 - es a legújabb nem? az van fenn....
19.
19.
KD
amikor elindítom azt írja hogy kell a legújabb system software patch a játékhoz de azt írja a gép h fenn van a lgfrissebb peccs.... nem tok játszani...
18.
18.
deviques
Már egy jó hete kipróbáltam. Alig veszek észre különbséget a Brotherhood multija között. Bár azt is és ezt is összvissz 3-4szer próbáltam ki egy-egy félórára. Az AC singleplayer játék, ne próbálják már ezt megváltoztatni.
17.
17.
papailajos
16.
16.
Dark_Temptation
#11: lol, nem tudok hozzászólni, amúgy én nagy ac fan vagyok de a multi valami nagyon szar volt a brotherhoodba :/
15.
15.
Supra
Ilyenkor bánom h Boxom van........ASSASSIN'S CREED 4EVER!!!!!!!!!!!!:D
14.
14.
batonai87
Nekem pedig nincs elég hely a 40 GB-os PS-en. Pazar... :-(
12.
12.
Vurgi
#10: sztem azért, mert aki Uplay tag/felhasználó, az előbb megkezdhette. ugyanígy volt a PS Plusosokkal is.
11.
11.
NECROSMOKE
Szinte ugyan olyan az online akár a Broterhoodban.
10.
10.
pari45
Ez furcsa én már múlthét pénteken kaptam egy Reedem code-t az Uplay jóvoltából így már akkor leszedhettem.
9.
9.
shatterhand
#8: Így van. Bár a nagy rumlik miatt én mindig 1 év késéssel szerzem be 10fontért.
És még azt mondják drágák a játékok.
8.
8.
lnfynity
Most töltöm le, olvastam a címet, és rohantam is bekapcsolni a PS-t! AC az egyik legjobb saga!
7.
7.
Robbie17
Leszedtem ma rögtön megöltek LOL
Nekem tetszik elfogok én ez alatt a 3 nap alatt szórakozni vele xD
6.
6.
arhatati
#3: Egyetértek, egy hangulatos co-op sokkal jobb lenne!! Elkezdtem játszani a Brotherhood multijával, de nekem se nagyon jött be, pont ezek miatt a dolgok miatt. Most töltöm le a bétát, kíváncsi leszek, jó lenne, ha lehetne kicsit osonni, sunyulni, lopakodni....:-D. De lehet ezt csak én szeretném annyira:-D
4.
4.
ClaymoreHUN
A problémám a brotherhood multijával mindig az volt, hogy rengeteget kellet várni. Remélem valahogy ezt megoldották. De így is elég sokat játszottam vele, szerintem kiválóan sikerült a multi részt a várakozást leszámítva.
3.
3.
shatterhand
#1: Én is így voltam vele. Bár én ki se próbáltam még csak videót néztem a multiról.
haver írt egy fasza kis hangulatos blogot. De a tube-n mást se láttam mint agyba-főbe rohangálást. Erre azt mondja a hülyék persze úgy játszanak.
Az okés, de ettől még nem lesz jobb a multi,ha tudom a hülyébbik fajtája rohangál.

Pár hónapja azt olvastam ezt vhogy ki akarják "javítani" és leszoktatni az embereket erről a rohangálásról. Remélem sikerülni fog.
Bár én a helyükben (meg sok "kell ide multi??" tipusú játékhoz) online co-opt eröltetnék mint egymás ellenit. Mert videókon szépen össze lehet vágni hangulatos videókat egymás támadásáról, de az életben nem úgy szoktak játszani az emberek.
2.
2.
kebi90
De kár, hogy nincs PS3-am. :D Mázlisták! :D
1.
1.
Zauder
Szeretem az Assassin's Creed sorozatot, de ez a multiplayer rész... hááát. Még anno próbálkoztam a Brotherhood betaval (a teljes verzával még nem, arról nem tudok nyilatkozni), tetszett az alapkoncepció, de nagyon hamar átment rushba az egész. Ugrál, fut, nyíltan vagdos mindenki. Szerintem így értelmét vesztette az álcázós, lopakodós. becserkészős játékmenet.

A Revelations-ban debütáló 'DM' (mikor nincs compass, ami a célpontot mutatná, csak a profilképe felvillanásából tudod, hogy most éppen látótávon belül van valahol) nem rossz, de ugyanaz van már most a betaban, mint amit fentebb írtam.

Bár az is lehet, hogy én vagyok a béna, én 'erőltetem magamra' ezt a lopakodós stílust, és nem rusholok, mint egy COD TDM-ben. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...