Leépítések a Cars 2 fejlesztőinél

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 8.
  • Gyászhír
Link másolása
A Pixar népszerű animációs meséje, a Verdák 2 játékadaptációjának fejlesztői komoly bajban vannak. Nem kevesebb mint 20 dolgozójának mondott fel a Disney. A vállalat költségvetési megszorításokra hivatkozott a szeptember 1-jén életbe lépő elbocsátások miatt. Sajnáljuk!

Az Avalanche Software immáron 170 főt fogalkoztat, nem tévesztendők össze a Just Cause-ért és a Renegade Opsért felelős Avalanche Studiosszal. A kérdéses csapat Salt Lake Cityben székel, ők jegyezték a Disney animációs filmjeinek játékadaptációiért, úgymint a Toy Story 3-ért, a Boltért és a Chicken Little játékokért. Őket vásárolta fel a cég 2005-ben.

Mint az ismeretes, a Disney változtatott játékipari stratégiáján, a dobozos produktumok felől egyre inkább a szociális és az online játékok felé fordul, mindinkább a digitális központú címekre koncentrál. Nem ez az első eset, hiszen a Junction Pointnál is leépítenek, valamint a Propaganda Gamest be is zárták.

Az Avalanche Software még jól is járt, hiszen "csupán" húsz főtől váltak meg költségvetési gondokra hivatkozva, amiért jelentős szerkezetátalakítást végeztek a dolgozói állományban.

Nem piskóta az élet.

4.
4.
Szudzsio
#1: 5x ültem be a verdák egyre a moziba... és nem tizen éves vagyok :)

Dugattyúkok??? Örök fogalom :D
3.
3.
givi6
amint megláttam ezt a hírt, cars 2,
mondom ez arra sem méltó, hogy én megnézzem,
de ha már 2 koomment van rá, gondolom bele nézek
amugy egy nagy rakat szar szerintem,
elég őrült hülyeségre sikeredett, a haverom bírja ezeket a pixaros őrületetket,
és ragaszkodott hozzá, hogy én is kipróbáljam, ezért nyomtunk egy pár kört copban
mint autós játék szar, az irányítás nem elég kifinomult, ahoz, hogy autósnak hívhassam, és azon kívül is egy óriásian nagy hülyeség
de ahoz meg túl bonyolult, és nehéz, hogy gyerekjátéknak nevezhessem,
ezt elcseszték
2.
2.
Gurren
#1: a pixar filmek minden korosztálynak készülnek. nem tudom hány éves vagy, de szar lehet, hogy nem tudsz élvezni egy mesét :C
1.
1.
strike19
A verdák egyet sem láttam.Az a baj hogy már nem nekem az korosztályomnak készül.:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...