Szinte kész a Final Fantasy XIII-2

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 12.
  • Hír
Link másolása
A rajongók egyik fele a megváltást várja a Final Fantasy XIII-2-től, a másik fele pedig reménykedik benne, hogy a XIII után a Square Enix végre magára talál egy kicsit. Akárhogy is, már nem kell sokat várnunk: a fejlesztők szerint a játék konkrétan 90 százalékban készen áll.

A játék producere, Yoshinori Kitase mondta el a hétvégén, hogy az új Final Fantasy már másfél éve fejlesztés alatt áll, és jelenleg 90 százalékban van kész. A végleges megjelenési dátumot pedig a héten induló Tokyo Game Show alatt fogják elárulni, de úgy fest, hogy a 2011-es időpont már biztos - legalábbis Japánban.


A rajongók néhány kérdésére válaszolt Motumu Toriyama, a Final Fantasy rendezője, s elmondta, hogy ugyan a fő történeti szál némileg rövidebb lesz, mint a XIII-ban, a különböző extra tartalmakkal valójában sokkal tovább leköti majd a rajongókat a játék. Persze rögtön jött az érdeklődés a DLC-k felől, erre azonban a fejlesztők a PR-esek utasítására nem válaszolhattak, de Kitase reakcióiból úgy jött le, hogy igen, lesznek DLC-k is.

A producer ezen kívül elkotyogta, hogy terveznek egy különleges kiadást is a játékból, valamint hasznosítani fogják a XIII-ból megmaradt mentési fájlokat, amiért bónuszok járnak majd.

5.
5.
Vopesz
Ettől a játéktól nagyon félek, pedig végigtoltam a 13-at. Nem volt rossz, de final fantasy-nek, sőt jrpg-nek sem merném nevezni, még egyszer pedig már sok lenne. Kíváncsi vagyok azért, csak már a tesztekben sem bízok, mert a 13 is szinte kivétel nélkül nagyon jól szerepelt a szaksajtókban, közben meg mi volt az?...
4.
4.
Mortis
"A rajongók egyik fele a megváltást várja a Final Fantasy XIII-2-től, a másik fele pedig reménykedik benne, hogy a XIII után a Square Enix végre magára talál egy kicsit."

Meg akad még egy kisebbség-mint én-, akik konkrétan lósz*rt sem várnak ettől, csak abban reménykednek, hogy nem kell a 20 percben a TV-be vágni a kontrollert.
3.
3.
taihell
Én kíváncsi leszek, hogy vajon valamenyire is viszatérnek e régi részek játékmenetéhez. Akkor volt még igazi FF mert a 13nak már nem sok köze volt hozzá.( Ettől függetlenül nagyon szerettem,mert jó volt a története.)
2.
2.
Engem abszolút nem érdekel :D Nem bírok ilyennel játszani, hogy rámegyek útközben az ellenre, erre vált, bejön a harcképernyő, harc, kilép, folytatom. Agyam lezsibbad. Konkrétan a Star Ocean: the last hope-ban próbáltam, de megáll a game, zene, harcképernyő, csihipuhi, elmondjákn h Yeaaa! Victory, jeee, zene, kilép, folytathatom..és ez vagy százezerszer, őrület :D
1.
1.
Na! Örüljetek már egy kicsit, vagy legalább érdekeljen valakit ! :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...