Új trailer érkezett a Black Knight Swordról

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 12.
  • Videó
Link másolása
A Sine More mellett egy másik közös projekten is dolgozik a Grasshopper Manufacture és a magyar Digital Reality, ez pedig a Black Knight Sword című oldalnézetes, vagdalkozós akciójáték. Az új trailerből is kiválóan látszik, hogy Suda 51 ezúttal is odatett magát, a játékvilág teljesen elmebeteg.

A Black Knight Sword PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni letölthető formában, megjelenése várhatóan a jövő év elején lesz esedékes. A játékot még a GamesComon mutatta be a Grasshopper és a Digital Reality, akiknek ez lesz a második közös projektjük a Sine More mellett. Érdekesség, hogy előbbi részéről egyébként nemcsak Suda 51, de Akira Yamaoka is felvonul majd a munkálatok közepette, így gyakorlatilag borítékolható az elmebeteg hangulat.

1.
1.
Azon túl, hogy tényleg kicsit beteg, valahogy nem érzek rá késztetést, hogy egy percig is játsszak vele. Akkor már inkább a Baconing és társai (ami ugyan 2.5D és még véletlen sem sidescroll), de legalább tényleg móka. Ez inkább tűnik frusztrálóan betegnek... :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...