PayPallel is fizethetünk majd a Battle.neten

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 15.
  • Hír
Link másolása
Hiánypótló fizetési konstrukcióval bővíti a Blizzard az online játszóterét. A PayPallen keresztül történő tranzakciókat elsőként a Diablo 3-ban indíthatjuk meg, így sokkal könnyebbé válik majd az online vásárlási rendszer. A várva-várt akció-RPG-ben nagy hangsúly lesz az aukciókon.

A Blizzard lepaktált a PayPal szolgáltatóval, így a Diablo 3 aukciós házában, a legtöbb régióban ezen a rendszeren keresztül rendezhetjük számláinkat. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy valódi pénzzel vásároljanak ingame-javakat, s ha valaki szintén valódi zöldhasút szeretne látni a nehezen zsákmányolt javakért, mindenképpen rendelkeznie kell egy PayPal-accounttal.

A digitális vásárlás ezen lehetősége szinte minden régióban elérhetővé válik, s ezentől a Battle.neten fellelhető termékekért és szolgáltatásokért is fizethetünk PayPalen keresztül, legyen az a StarCraft 2, a World of WarCraft vagy a Diablo 3. A Blizzard további, régió-specifikus részleteket közöl hamarosan.

Egyébként a stúdió elérhetővé tette a Dio 3 képesség-kalkulátorát. Nézzetek bele!

11.
11.
tekkenveromester2
jöjjön konzolra is! ezért pénzt nem dobnék ki de talán 3-4 ezret megérhet... csakis konzolon tolnám... ugyis kifog jönni csak várni kell
10.
10.
headhunter86
#9: Biztos csökken a WOW táboruk :D
9.
9.
Ecneb
#8: de én pont a töredékre gondolok! hova kell nekik még mindig pénz?
8.
8.
headhunter86
#6: Te is olvasd el a kommentem mielőtt baromságokat írsz. Nem a Blizzard fog cuccokat árulni hanem a játékosok. A blizz csak kap belőle egy töredéket. Aki meg nem akar nem fizet, oszt ennyi. Én se fogok fizetni itemekért.
7.
7.
headhunter86
#4: Másik meg hogy azért kell PayPal mert sokkal biztonságosabb, és sokaknak nincs olyan kártyájuk amivel online lehet fizetni. Másik meg, hogy így annyit költhetsz csak amennyi a PayPall accountodon van, nem pedig amennyi a kártyádon. Így a Blizzardnak is kisebb a felelőssége, hogy eljátszotta valaki a pénztét.
6.
6.
Ecneb
#4: Hasonló véleménnyel vagyok! Pedig elég rendesen meg van már tömve a zsebük!
Lehet kijött valami új kocsi vagy motor 99billiárd dolláért és arra már nem futja, szóval megszorítjuk a játékosok tökeit ahol csak lehet!
5.
5.
headhunter86
Ha nem akarsz adni venni, akkor nem kell regisztrálnod. Lordneksroseth: Nem értelek, ugyanúgy lehet vele pénzt is keresni, mint költeni. Vannak jó cuccaid eladod őket, és nyersz.
Mielőtt baromságokat írsz olvass utánna: "Az aukciósház kezelőfelülete a játékon belül nyitható meg, ide dobhatják be a játékosok azokat a cuccokat, amin túl szeretnének adni - fontos megjegyezni, hogy a pénzt a felhasználók kapják meg, de a befolyt bevétel egy kisebb, fix részét a Blizzard tranzakciós költség címén leszívja magának. A fejlesztők maguk nem is terveznek árverésre bocsátani semmit, mindent a játékosokra bíznának."

Ez gamekapocsos hír.
4.
4.
Lordnekroseth
Szánalom. Az egész. Az hogy ennyire pénzéhesek lettek. Másról nem is szól az egész Blizzard már. Legközelebb Nyomtatott papírcetliket árulnak "Blizzard játékos" felirattal. Kb most már ott tartanak, mint a kereszténység a középkorban. Ha a Diablo 3 csak egy fos remake je lesz a 2 nek ...akkor véglek végeztem velük. A fejükre is álhatnak és ahogy ők kérdezik a sok felmérésükben NEM hogy nem fogom ajánlani de még óva inteni is fogom az ismerőseim a játékaiktól.....Amúgy meg minek pay pal...ahhoz is kell kártya...akkor meg közvetlen arról is fizethetek.
3.
3.
thernielle
Fasza, megint regisztrálhatok teljesen feleslegesen PayPalra, az égvilágon semmi értelme nincs, kerülgeti a kártyás tranzakciót, még jó alaposan le is von belőle, egyszerűen nem értem a dolgot. Na mindegy. Biztosan kurvanagy biznisz lesz. Már a tököm tele van vele, hogy ha játszani akarok valamivel, akkor minimum Steam, ha vásárolni akarok akkor PayPal, már azt sem tudom, hova a tökömbe vagyok regisztrálva meg hova nem. Idegesítő.
2.
2.
A hírhez hozzászólva: végre rájöttek, hogy létezik paypal is...ez pozitív! :)
1.
1.
Nekem digitálisan (majd én kiírom magamnak sokkal olcsóbban és nyomtatok borítót), aukciósház nélkül, csak single módban, net hozzáférés nélküli változatért akkor paypal-on csak 25 usd-be fog kerülni ? :D \o/

Amúgy azon elmélkedem, hogy a sok farok kiadó sír az elmaradt haszon miatt, mert használtan veszik a játékot, én meg kérem vissza az összes eddigi játékom árának a felét, mert soha sem multiztam velük egy percet sem !!! Szóval kuss van ! :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...