Gears of War 3 - videón a fegyverek és a karakterek

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 19.
  • Videó
Link másolása
A Gears of War harmadik része ugyan csak holnap jelenik meg hivatalosan, ahogy az várható volt, a YouTube-ot ellepték az első videók, amik a játékot mutatják be részleteiben. Most éppen a multiplayer módban elérhető karakter- és fegyverskinek mutatkoznak be egy ráadás gameplay felvétel társaságában.

Aki játszott már a Gears of War többjátékos módjával, valószínűleg nem fog meglepődni, hogy az új részből sem maradnak ki a választható, illetve a játék előrehaladtával feloldható karakter- és fegyverskinek. Az alábbi videók az összes elérhető változatot bemutatják, végül pedig új multis gameplay felvétellel kedveskedünk, ez a Blood Drive pályán játszódik.

7.
7.
Klaymen
megunhatatlan game lesz...
6.
6.
kopic
#4: Ez a játék nagyon sok időre le fogja kötni az embert, az biztos!
5.
5.
kopic
#4: Szám szerint: COG: 30 fő
Locust: 21 fő
De a locustok közül a MYRRAH nevű női karakterre vagyok kíváncsi. Biztos hogy a kampányban is szerepelni fog.:)
4.
4.
kopic
Eszméletlenül királyul néz ki a játék ! A fegyverskinek is durvák, nagyon sok választási lehetőség van belőlük!:) Ja és még a karakterek is fantasztikusak! Sokkal több játszható karakter lesz benne, mint az eddigi részekben!
3.
3.
Viszont az elsőben nincs a másodikban megtalálható, idegesítő "ügyességi" valamint "B nyomkodása mint állat..." rész...így nekem az első a favorit, de ezektől eltekintve szerettem a másodikat is :)
2.
2.
Folti90
#1: Nagyon ajánlatos, hidd el megéri!! Az első rész kicsit lapi, de a második mindenért kárpotól!!
1.
1.
LnB
Mostanába nagyon filózok rajta, hogy végig kéne tolni az első két részt. Nekiálltam egyszer de nem sokat játszottam vele. De mostanába kedvet csinált a 3. rész körüli felhajtás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...