TGS 2011: Rekord látogatószámmal zárt a show

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 19.
  • Érdekesség
Link másolása
A japánok tradícionálisan hatalmas videojáték-rajongók, nem meglepő tehát, hogy a Tokyo Game Show évről évre hatalmas tömegeket vonz. Idén azonban a kiállítás megdöntötte a 2006-ban felállított rekordot, voltak olyan bemutatók, ahova be sem tudtak jutni a látogatók.

Hatalmas eredménnyel zárt a 2011-es Tokyo Game Show, ami különösen annak fényében jelentős, hogy az idén Japánt sújtó természeti katasztrófák után sokáig még az is kérdéses volt, hogy egyáltalán megrendezik-e. Persze a japán egy dolgos nép, így legbelül azért mindig is tudtuk: összeszedik magukat. S nem csak, hogy összeszedték, de az idei TGS megdöntötte a 2006-ban felállított rekord nézőszámot: a hivatalos adatok szerint több, mint 82 ezer látogató fordult meg a Makuhari Messe csarnokban.


Mindez annak is köszönhető, hogy a számos bejelentés és kiállított nagy cím mellett kézbe lehetett venni a PlayStation Vitát, azonban nem vagyunk biztosak benne, hogy ez végül hány embernek sikerült: az ide vezető sort ugyanis már egy órával a nyitás után lezárták, annyian próbáltak bejutni. Persze hírek, információk és videók továbbra is csordogálnak, így igyekszünk mindenről beszámolni, illetve természetesen találkozunk a 2012-es Tokyo Game Show alkalmával is!

7.
7.
kharami
6.
6.
Mortis
Ide menekültek, mert a katasztrófa elvitte a lakásukat.
Talány megoldva! x)
5.
5.
kopic
Tudjátok hogy melyik játékról nem tudni hogy mikor fogják kiadni, vagy hogy még több dolgot tudjunk meg róla ? A Kingdom Under Fire 2-ről! 2,5 éve semmi sem hallani a játékról, igaz már volt róla egy csomó videó a gameről, de még mindig nem tudni hogy mikor adják ki. De legalább ott lett volna valamelyik kiállításon, de semmi! Engemet ez nagyon bosszant!
Sajnos eddig úgy tudni hogy PC-re, meg PS3-ra fogják kiadni!:( Mert az eddigi részek csak Xbox, vagy Xbox 360 exkluzív volt! De most csak 360-ra nem fogják kiadni, mert a fejlesztők nem tudtak megegyezni a Microsoftal.
2.
2.
peter.biro
Mikor tudunk meg valami konkrétat spec én a Resi 6 ra vagyok rákattanva mióta, InGen írta hogy TGS-en jelentik be.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...