Resident Evil 6 - új infók és képek érkeztek

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 21.
  • Hír
Link másolása
A csütörtök esti Capcom-bejelentés során a játék producere, Hiroyuki Kobayashi végig a színpadon volt és sok más érdekességet megosztott a nagyközönséggel. A fejlesztők leszögezték, hogy mindinkább a félelemkeltésre építenek, miközben maga a játék a lehető legjobb minőségű lesz.

Mint ismeretes, a Resident Evil 6 novemberben jelenik meg Xbox 360-ra és PS3-ra, majd valamivel később befut a PC-s verzió is. Leon Kennedy és Chris Redfield lesznek a fő, irányítható karakterek, de a kooperatív játékmódról sem kell lemondanunk. S most jön a csavar: lesz egy harmadik főszereplő is, akiről még nem rántották le a leplet, azt viszont elárulták, hogy Leon partnere a játékban egy Helena Harper nevű kormányzati ügynök és cicababa lesz.

Egyébként most lesz a Raccoon City-incidens tizedik évfordulója, az ismeretlen szereplővel való kapcsolat jelentős lesz. A trailerben látható egy lány is, aki hasonít a Resident Evil 4-ben szereplő Ashleyre, de még nem tudni, hogy barát vagy ellenség lesz. A videóban feltűnik egy regenerálódó ellenség is, aki a Javo névre hallgat. A Capcom megígérte, hogy játékmeneti oldalon is várható előrelépés, repertoárunk széleskörű és ez lesz a legnagyobb játék a sorozat történelmében.

14.
14.
samatagrav09
#13: Pont hogy vissza akarnak kicsit térni az ijesztegetős részhez ha elolvastad volna az előző resi6 hírt ott olvashatnád
13.
13.
Mercenaires
nekem a negyedik rész a favorit.inkább egy ahhoz hasonlót és nem egy 5re hajazó akciójátékot kellett volna csinálni. :/
11.
11.
samatagrav09
#9: Ha nem fejlődik az a baj úgy látszik ide több kell egy kulcskeresős puzlle megoldós játéknál és igaz is csak ne menjen a hangulat kárára mert a gombnyomogatós újítás is nagyszerű volt csak az 5ben kicsit gagyibb lett
10.
10.
Yanez
Karakterek terén csúcs válogatás.A játék tényleg igéretesnek tűnik!És ráadásként a graf is fejlődött az 5 óta,pedig már ott is tökéletes volt.
9.
9.
azazel
De azért elég csúnyán szakítottak a hagyományokkal.Hát milyen akció jelenetek vannak a trailerben...mint ha egy Cod lett volna TPS-ben.Remélem tényleg hatalmas játék lesz...lehet hogy csak a trailer volt szarul összevágva...
8.
8.
keiji maeda
ezt már vártam nagyon , chris redfield a resident 1 és resident 5 böl :D és leon aki a resident 2 és resident 4 be :) egy játékba kerültek.
7.
7.
thelegendary
a legnagyobb játék a történelmében az 1. rész volt...... követte a 2.
kissé meggondolatlan kijelentések hangzanak itt el.
kis előrelépésnél több kell, ha felül akarnak kerekedni az elődökön.....
6.
6.
drakecsaj
Jót tett Leonnak ez a pár év öregedés :D
5.
5.
Raatkainen
Remélem Sheva beugrik majd legalább egy jelenet erejéig.
4.
4.
Giga0509
Az 5-öt nagyon eltalálták,remélem ez is jó lesz.
3.
3.
strike19
Leon tényleg elég megöregedett.De halad az idő.Egy kicsit tényleg lehetne hosszabb mint a Resi5.Meg a fejlesztőktől azt szeretném kérni ,hogy több fejtörő rakjanak bele.A Resi4-be volt egy csomó pl: amikor a templomba fénnyel kell játszani .Vagy amikor a festményket kellet sorba rakni.De nekem úgy rémlik a Resident Evil 5-be nem volt semmi ilyen jellegű feladvány.
2.
2.
krisztian66666
Hááát nem tudom. Leonon látom, hogy eléggé megöregítettek.... Remélem jó lesz a játék :D
1.
1.
Gamer
remélem min. 3x hosszabb lesz az 5-nél.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...