Modern Warfare 3 kiegészítések az évben

  • Írta: InGen
  • 2012. január 25.
  • Hír
Link másolása
Az Activision 20 új tartalmat ígért a Call of Duty: Modern Warfare 3-hoz, amiből kettő már megjelent, a maradék 18 pedig az év során elszórva érkezik majd. Ha pontosan nem is, de hónapra lebontva most már láthatjuk, hogy pontosan mikor, milyen DLC-t kapunk.

Ezek szerint a következő kilenc hónapban 10 új pálya, 6 új Spec Ops küldetés és 2 új játékmód érkezik majd a Gamekapocs olvasói szerint 2011 második legjobb FPS-éhez. Ezek közül is a Liberation és Piazza térképek mától elérhetők az Xbox Live-on.

Minden tartalmi csomag elsőként az Elite-előfizetők számára lesz elérhető, és csak Xbox 360-on. PC-re és PS3-ra valamivel a Microsoft konzolja után érkeznek csak a DLC-k.

A menetrend tehát:

  • február: új pálya
  • március: új pálya, két új Spec Ops küldetés
  • április: két új pálya
  • május: új pálya, új Spec Ops küldetés
  • június: új pálya, új Spec Ops küldetés, új játékmód
  • július: két új pálya
  • augusztus: új pálya, új Spec Ops küldetés, új játékmód
  • szeptember: új pálya, új Spec Ops küldetés
25.
25.
Elyas
hát hogy őszinte legyek ezt a játékot 2 dologért érdemes megvenni:
1, az Invasion mod ami nagyon jó kis mod főleg ketten :)
2, a történet ami szintén marha jól sikerült (csak kurva kevés)
ennyi
az az igazság hogy a multi 5 éve ugyan az (MW1-MW3 ig) gyakorlatilag baromság 15000/13000 kidobni érte hacsak nem a 2 fenti dolog érdekel mert ez a 2 új dolog benne (meg a 2 új játékmód) és ennyi.

biztos lehurrognak érte ezért közlöm: Marha nagy COD fun vagyok a 6ost pcn tolom a 7-8 pedig havernál ps3 on 2 en de igazság szerint mind2 tudjuk hogy ugyan az a játék
24.
24.
kopic
#23: És sztem gazdagodtunk egy újabb trollal!:)
23.
23.
kopic
#22: +1
Úgy utálom az ilyen embereket! Gusztustalan viselkedés az ilyen! Szerencsétlenek!
22.
22.
NoRush
#4: Ugyan már... magából a stilusodból is lejön az értelmesebb szinten álló embernek, hogy te még csak az alapiskola utolsó éveit járod. Persze a sok CoD fan védeni fog akkor is, ha tudják, nincs igazad :D

Nem kötekedésképp irtam (igen én is játszom Call of Duty-kal) ezt ide, de ez már annyira undoritó sunyi kis troll húzás, hogy nem hagytam szó nélkül :)
21.
21.
nagyhasÚúúú
Van ember aki még játszik ezzel?
20.
20.
mugen
Ez már tényleg elég durva, hogy szétosztják a pályákat hónapokra. Van bennük zs.. akarom mondani kereskedői vér. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy milyen frappáns neveket és "poénos" videókat fognak kitalálni hónapról hónapra a DLC-ikhez.
19.
19.
Hubert Cumberdale
#17: háme troll, ott írja nézd csak meg!
18.
18.
Axy13
Nem tom mért foglalkoztok ezzel a sok fikázós paraszttal,,...!!!Akinek van rá pénze és érdekli megveszi, akinek meg nincs az majd spórol rá.Aki meg utálja a COD-ot az mért foglalkozik vele.......főleg más anyagi helyzetével!!!
15.
15.
mephi
Mindenki maga dönti el, hogy mire áldoz pénzt, de az tény, hogy ez így ebben a formában gusztustalan.
12.
12.
shooter1234
#11: Akinek van belőle bőven.
11.
11.
atesz89
Ki bírja majd ezt lóvéval?
6.
6.
daenath
Ha mar ev vegeig nem lesz uj CoD nosza adjunk ki havi 2-3 DLC-t a regihez, db. 5-10$ (vagy juro) es jon a nafta, a debil gyerekek ugyis mgveszik ha 2 uj mapot rakunk bele :)))) Szanalom mar ez a CoD, szerintem a kov. resz csak annyibol fog alni, lesz kb. ossz/vissz 3 palya 60 rupiert azt havonta nyomnak hozza ujabb mapokat 10-ert, jol ki szamolva egy CoD jatek ennyi szemet dlc-vel meguti a 100$.
1.
1.
zsicis
Hűha!!4!!!! Tejesen elfognak látni engem újj modokkal.... MÁR VÁROM!!!!!44!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...