Hivatalos: május 1-jén leplezik le az új Call of Duty-t

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 23.
Az Activision elindította a visszaszámlálást a Call of Duty hivatalos oldalán - az óra egészen pontosan május elsején jár le, amikor is a cég leleplezi háborús frencsájzuk következő darabját. Ami a nagyon is pontos pletykák szerint a Black Ops 2 lesz. Teaserképeink is vannak.

A Callofduty.com azt ígéri, hogy a május elsején zajló kosárlabda mérkőzés szünetében levetítik a shooter első kedvcsinálóját. A visszaszámlálás már elindult. De addig is pár, folyamatosan megnyíló infómorzsáért érdemes felkeresni az oldalt. Néhányuk már elérhető a nagyközönség számára, innen származnak az alábbi teaser-képek. Sok konkrétumot ugyan nem mutatnak, viszont az egyik kísértetiesen hasonlít a korábban már kiszivárgott poszterre:

Ezek a hivatalos kedvcsinálók egyre jobban megerősítik bennünk a gyanút, hogy idén a Call of Duty: Black Ops 2-t hozza el nekünk a Treyarch. A hír nem is lett volna az igazi, ha nem szivárogtak volna ki további érdekességek. Az mp1st.com már a teljes multiplayer részleteket felfedte, valamint a fenti teaserképet is teljesen meg lehet csodálni.

Ez utóbbi már végleges megjelenési dátumot közöl, ami 2012. november 13-a. Köszönjük donpedro!

iOS-fejlesztői képzés az alapoktól - az első alkalom ingyenes!
Nagytestvérünk, a HWSW 40 órás gyakorlatorientált iOS-fejlesztői képzést indít az alapoktól, ingyenesen megtekinthető nyílt nappal.
83.
BrendOoN
Ha május elsején mutatják be, akkor egy igazán remek születésnapi ajándékot fogok kapni az Activisiontól és a Treyarchtól! :)
82.
Hubert Cumberdale
#80: Szerintem mi már nem ugyanarról beszélünk :D Először a kampány áll leejtéséről volt szó, most meg a motor hibáiról, meg a bugokról. :P Lassan átmegyünk textúra méretbe :D Na mindegy szerintem szar a kampánya ennyi. És, ahogy mondtam, attól, hogy nincs komolyabb konkurencia, az még nem jelenti azt, hogy valami tényleg jó is.
81.
arpika85
#71: Nekem a cod multiban bizonyított mindig. Bár az újaknál, mikor megszüntették a local szervereket, meg mindenféle perkek meg mittudoménmik jelentek meg, ott befejeztem. Cod2-őzőm ha van úgy időm, meg régen uo-val multiztam sokat. Értsd úgy a sokat, hogy a 2 játékkal van vagy 6-7 ezer óra a kezemben. És azt mondom, multiban cod4 óta nem kell skill. Causal lövöldét csináltak az egészből. Helikopterrel, meg minden nyavajával. Bf-eznék is, régen az 1942 vel meg a vietnammal játszottam sokat. De valahogy igazságtalannak érzem, mikor gyalog mész és szemközt vág egy lövéssel egy tank, vagy lebombáz egy repülő. Cod uo.ban is szoktam régen base assaultozni, jó móka mert az. De azt valahogy inkább már csak a wartól megfáradt hajnalokban, vagy reggelekben játszottam.
Kinek mi jön be. De azt akkor is el kell ismerni, hogy single kampányban, pörgésben, jelenetek megrendezésében cod a király. Ezvan.
80.
arpika85
#71: Az általad felsorolt akció fps-ek, (portal 2 nem akció), valahogy a legtöbbje rétegjáték. Deus ex, metro, mind a kettő szerintem csak egy rétegnek tetszik. Rage nagyon esélyes volt, hogy nagy cím legyen. De valljuk be őszintén, a pazar játékélmény mellett nem tudott semmi mást nyújtani. Rengeteg bug, az a semmilyen sztori, meg hogy őszinte legyek, ha nincs 3 giga vram a gépedben, akkor a grafika sem az a nagy valami mint amit beharangoztak... Mirrors edge, na látod az nagy kedvencem. Soha nem fogom elfelejteni, akkora újdonság volt, és művészi a grafikája is. De az sem az a vérbeli akció, parkour játék. Jól van lőnek rád, meg ha úgyvan lőhetsz te is, de mégsem ugyanaz.
76.
Hubert Cumberdale
#75: Mondjuk a moh szerintem jobb single-vel rendelkezett, mint a cod, szóval akkor tessék, máris az ellenfelek 33%-a jobb, mint a cod. A másik 33% pedig nem single-ben állt versenyben a coddal.
75.
Hubert Cumberdale
#73: Ahogy írtam, már nem nagyon tudtam a megmaradt 3-ból válogatni... BF, cod, moh. Volt még ezen kívül? Akkor ez a nagy verseny, amiben alul maradtam?
73.
greenmelon
#71: Tehát háborús FPS-t továbbra sem tudtál írni. :)
Ez esetben miről is beszélünk?

Attól függetlenül, hogy az általad felsorolt gammák mind-mind gyöngyszemei a kategóriájuknak.
71.
Hubert Cumberdale
#60: Akkor szűkítsük valamivel még arról a 3 megmaradt játékról is a listát ;) Azért az, hogy a többi fejlesztő nem erölteti meg magát, az nem a cod érdeme...
De azért jutott eszembe néhány, bár tudom, hogy nem háborús fps-ek
deus ex, Rage, Metro 2033, Mirrors edge, Portal 2...

Engem a 4. rész óta nem nyűgözött le kampányban a cod. Semmit nem láttam a cod-ban, amitől hanyatt kellene vágnom magamat. Talán a BO-ban volt valami kis megmozdulás, de az is hamar elhalványuló volt. És még mindíg tartom azt a véleményemet is, hogy nem a kampánnyal adták el a cod-ot...
69.
frenkyboyhun
Végre már nagyon várós volt:D
64.
arpika85
#63: Tudod ez gépelési hiba, kihagytam egy betűt, te meg alkottál egy nem létező angol szót. Mondhatni, te is divat angol vagy ami manapság terjed mint a futótűz...
Amúgy meg mi a barátságos abban, hogy trollkodsz valakin?? Ne mentegesd már magad ilyen ócska dumával... A retardált meg az édes kisfiam aki főz meg mos rád.
Már meg ne haragudj...
63.
Thane
#60: Hmm.

figyelmesebben*
pl.*

Erről ennyit. Amúgy meg nem tudom minek kell bele kötni az emberbe, ha egyszer látod, hogy barátságos. Erre csak annyit szoktam mondani, hogy retardált vagy. :)
62.
randall13
singleplayer megér egy letöltést
60.
arpika85
#48: BECAUSE!!!!!!! Annyira a helyesírásra köpködsz akkor a tied legalább 100%-os legyen. Erről ennyit.

Hubert Cumberdale: Légyszíves olvass kicsit figylmesebben, mert azt írtam, hogy napjainkban nincs olyan akció fps, ami single élményben akár csak 1 másodpercig is hozni tudná a húbazdmeg faktort. Miközben a codban percről percre pumpál adrenalinnal. És ezt lehet évente elsütik, de eddig még mindegyiknél volt áll leejtés. Szóval kérlek kockáztasd meg a karakterlimit nagy veszélyeit, és kezd el sorolni azokat az akció fps-eketet, mondjuk 3 évre visszamenőleg, amik ilyen élményt nyújtanak single kampányban.

Az árról meg annyit, hogy lehet hogy engine ugyanaz, de minden kampány más. Meg folyamatosan foglalkoznak a multival is. Szóval egy komplett AAA címet kapsz kézbe. És mint tudjuk a felső kategóriás holmikat meg kell fizetni. Tudod itt is a nevet fizeted meg, a márkát. Mint pl a ruha. De ha sajnálod rá a pénzt, vehetsz magadnak turkálóból is használtat, vagy ócska kínait. Ha érted a hasonlatot...
56.
xICEMANx
Remélem valami új lesz...
44.
Hubert Cumberdale
#41: jó az 26 ezernek is, de talán sokat mondok ;)
43.
Thane
Hogyha amúgy annyira szar a CoD, akkor ott a lehetőség, csinálj jobbat.

Részemről nem tudom hogy várjam e vagy sem, mert a black ops sem futott rendesen.
42.
drat576
Treyarch? hmm..akkor nem lesz cpt. Price :(
41.
bsg09
#38: Ugyanaz a 26 millió ember.

#32: Háborús FPS-eket soroljál! Bár inkább ne :)
40.
odin2011
#38: Elrontották????? és mér is? :)
39.
odin2011
Hát én meg rohadtul várom szerintem akit érdekel a háborús történelem az ugyanúgy várja mint én,mert amugy ezt a black ops-ot érdemes olyannal szemmel nézni hogy az ember utána olvas ennek a korszaknak és úgy pl nagyon is élvezetes csak annyi hogyha black ops 2 lesz akkor tegyenek bele több Vietnamot.
38.
Fazekas Krisztián
Jobb lett volna, ha valami mással rukkolnak elő, mert a call of duty:Black ops-ot is elrontották, és kijátszana olyan játékkal akinek, az előző része nem jött be.. :)
32.
Hubert Cumberdale
#27: Szerintem túl lépném a megengedett karakterszámot, ha elkezdeném sorolni, hogy melyik fps-ek nyújtanak 10x jobb élményt, mint egy cod kampány. Nekem nem élmény az enemi áradat, meg a szar filmes kliséhegyek. Ha annyira páratlan, akkor próbáljanak már kiadni egy codot multi nélkül... Biztos nagy eladásai lennének....
29.
mcwolf
#27: Csak tudod az a bibi,hogy elkérnek ugyanúgy 50-60 USD-t érte. Holott egy 4-5 órás szórakozást nyújt. A multi az,ami hónapokra (ritkább esetben évekre) lekötheti a játékost.
Persze demokrácia van,aki ilyenért akar fizetni,az tegye.
Másik dolog, hogy szerintem azok hőzöngenek legtöbbet a CoD mellett (nem rád értem),akik egy fillért sem adtak érte. Ergó letöltötték, végigvitték a single kampányt, és utána delete. Az látja meg főleg az egy helyben toporgást,akik multiznak vele. Én a CoD4-be kb. 650 órát toltam bele PS3-on. Az nagyon jó volt. A többi sem volt rossz, csak az volt/van a baj, hogy ugyanazt adják már el évek óta. És amíg meg is veszik, nincsenek rákényszerítve,hogy kicsit előrelépjenek. Hacsak egy résszel is bebuknának, elgondolkodnának,hogy lehet hogy ez így nem annyira fasza. De mivel így is megveszik az emberek, baxnak rá egy nagyot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...