Pénzügyi nehézségek az Amalur fejlesztőinél?

  • Írta: InGen
  • 2012. május 16.
  • Hír
Link másolása
Rhode Island képviselőtestülete szerint a 38 Studios nem fizette vissza időben az államtől kapott kölcsön első törlesztőrészletét. Az egymillió dollárt kitevő összeget május elsejéig kellett volna kicsengetnie Curt Schilling csapatának, most éppen nem tudni, mi a helyzet náluk.

A 38 Studios eredetileg azért költözött Rhode Islandre, mert az állam éppen egy új kölcsönprogramot indított el, melynek keretein belül támogatnák a vállalkozásokat. A baseball-legenda Curt Schilling által alapított 38 Studios 75 millió dollár kedvezményes hitelt kapott Rhode Islandtől.


Azonban a május 1-jén esedékes első részletet, kicsivel több, mint 1 millió dollárt elmulasztották visszafizetni. Az Economic Development Corporation ezért vészhelyzeti ülést szeretne folytatni a stúdióval, hogy kiderüljön, milyen jelenleg annak anyagi helyzete.

Ettől függetlenül Rhode Island szóvivője elmondta, bíznak Curt Schillingben és csapatában, hiszen az  egykori baseball-játékos rengeteg szakértővel vette magát körbe, és biztosak benne, hogy meg tudják oldani a problémákat. Ezen kívül örülnek, hogy a program ide csábította a csapatot, hiszen az jelenleg 379 embernek ad munkát.

1.
1.
Tomek1988
Remélem megoldják, a csapat igazán remek munkát tett le az asztalra, kiemelkedő játék volt. Ha még multija is lenne, akkor pedig már-már tökéletes lenne :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...