Tekken Tag Tournament 2 - Snoop Dogg beköszön

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 17.
  • Hír
Link másolása
Aki figyelemmel követte az E3-at, találkozhatott a Tekken Tag Tournament 2 bemutatójával is, amiben a fejlesztők a Snoop Dogg nevével fémjelzett pályát mutatták be. A Namco Bandai és a népszerű rapper megállapodásának része egy új, kifejezetten a játékhoz írt nóta is, amibe most hallgathattok bele.

A Namco Bandai a múlt heti E3-on jelentette be, hogy megállapodást kötött Snoop Doggal: ennek keretében a Tekken Tag Tournament 2 előrendelőinek nemcsak ingyen ráadáspálya jár a rapper főszereplésével (ő maga nem játszható karakter egyébként), de egy új dal is született Knocc 'Em Down címmel. Ebbe hallgathattok most bele egy új klip társaságában:

A Tekken Tag Tournament 2 szeptember 14-én jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra, a Wii U-s verzió valamikor karácsonykor várható.

36.
36.
kalandorklubbja
#35: Jaj te majom!

Snoop még egy csicska se volt amikor Eazy már az egyik legnagyobb név volt... Snoopy nem nyírt kis senkit, börtönbe is igazából 3 gramm ződ miatt került (aztán felhypolták, szokásos kamukkal), Eazyt nem is nyírták ki, hanem éces lett a sok kurvázás miatt -.-"... és Dre meg ő utána újra összebarátkoztak. legalább tud mit beszélsz még mielőtt hülyeségeket írsz, ez az egész nagy csatározás a rapvilágba egy kamu
35.
35.
Madd Dogg
#33: És Snoopy már az N.W.A. idejében zenélt, ekkor fedezte fel Dre, akire be is rágott Eazy E, emitt le is fikázza:

http://www.youtube.com/watch?v=RcVrLbluvLw

Aztán jól ki is nyírták. :D
33.
33.
kalandorklubbja
Hát ezen a német hülyeségen aszittem behányok, kurva vicces:D "Swassen gewannen schmidten schlafen schmufkitren" :D

Node ne tagadjuk hogy volt először a laza hiphop, az ilyesn sugarhill gang stb. full feka stílus volt, utána jött a gangsta rap (tupac, nwa stb) az is, és most van ez a lil jonos, meg mittoménmilyen hányadék, ami most megy... tehát ez mind tényleg a fekáktól jött, ahogy a jazz is:D ez van
31.
31.
bema695
#30: Helyesírási elbaszásokért bocs, de telefonról írok és próbálok gyorsan.
27.
27.
Jinbobo
Nekem nincs semmi bajom Snoop Dogival, sőt némelyik száma még hallgatható is! Szerintem kellőképpen reklámozni fogja a Tekkent!
Akiknek nem tetszik ez a zenei stílus ( én is jobban örültem volna ha mondjuk INNA valamelyik zenéje kerül bele a game-be) az lehalkíthatja a hangszóróit azon az egy pályán amelyikben fel fog csendülni.
Egyébként, ha nem lenne sikeres repper, nem hiszem hogy a Namco-Bandai kötött volna vele bármilyen megállapodást.
26.
26.
Madd Dogg
#25: Jogos, késő van. Akkor bocs. :)
25.
25.
bema695
#24: Nem szeretnék beleszólni(na azért bevallom egy kicsit mégis, hisz épp azt teszem), de ha megnézed a linket is a hozzálólásban, rájöhetsz: irónia. [Ha mégsem, bocs.]
24.
24.
Madd Dogg
#14: "Dicső nemzetünk és fajunk sok évezredes értékeinek sárba tiprása ez drogos hányadék!"

Akkor hallgass Zsédát meg SP-t te hülye :D Ők a fajtársaid :D
22.
22.
Quent1n
Ha már Tekken (igaz film) de nekem ilyen zene passzol hozzá:

http://www.youtube.com/watch?v=wco1Y3AwJs0
21.
21.
bema695
Mindenki hip hop számokat linkel, hát én is: http://youtu.be/DrNwMNw6Fd0 . A napokban találtam rá az előadóra és annyira megtettszett ez a gitáros megoldása, hogy rögtön elő is kaptam porosodó akusztikus gitárom.
15.
15.
Hubert Cumberdale
Szépek vagytok xd

JohhnyHUN ha hülye vagy valamihez, akkor maradj csöndben!! Én sem magyarázok a mikrobiológiáról.

Snoop dogg élete végéig azt fog csinálni, amit akar és amit szeret. Lehet nem szeretni a zenéjét és az életstílusát (nem mintha bármelyikről lenne fogalmatok az itt olvasottak alapján) de amit elért ez a gizda bőnadrágos drogos nigger azt egyikőtök sem fogja a büdös életben sem ;)
12.
12.
Skippyke
Akkor már inkább ez a game:
http://www.youtube.com/watch?v=tw7uhVtpI5I

:D
10.
10.
Madd Dogg
#2, #5, mi van fáj az élet? :D
9.
9.
Madd Dogg
Snoop Dogg nevét 2 darab G-vel írják....
8.
8.
TryGun
Amúgy csak szerintem lett ez nagyon béna habár nem mintha én jobbat tudtam volna de nem ez a legjobb száma az tény. Pedig ha megállapodtak akkor már csinálhatott volna jobbat is nem az hogy 2 percig csak az megy higy TEKKKEN!!!! meg Knocc em out vagy mi :D
7.
7.
pesking
most mi a bajotok vele?
6.
6.
tingting
5.
5.
SLi
#2: Ez az ! Jól megmondtad a drogos, vágottszemű bandának! Nem kérünk a majmokból! VÁJTPÓVER!!!!4444!
4.
4.
Kocsis92
úgy bírom amikor az ázsiaiak reklámozni akarnak valamit amerikában vagy európában, és megszületnek az ilyen szörnyű marketingfogások :D nemveszik észre hogy ez itt nem igazán nyerő :D gagyi , a játék attl függetlenül még jó lesz:D
3.
3.
Jinbobo
Jó kis Tekkenes dal!
Nagyon várom már a TTT2-t, de még szeptember 14. elég messze van, de sebaj, szept,11.-én ünneplem 26.szülinapom, meglepem magam ezzel a Tekkennel. Addig viszont nyomom ezerrel a Tekken 6 online-t!
Szerintem a Tekken a legjobb verekedős game!
2.
2.
ArrowCross
Mi a f*szo**ak kell egy dorgos niggert reklámozni, egy japán verekedős játékban?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...