GC 2012: Nem lesz kint a GTA V

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 23.
  • Hír
Link másolása
Azt már tudjuk, hogy mely konzolgyártók és kiadók maradnak ki várhatóan az augusztusi GamesComból, most már viszont az is világos, hogy egy-egy várva-várt cím jelenlétéről is le kell mondanunk. A Grand Theft Auto V minden jel ellenére otthon marad, és ne számítsunk a Watch Dogsra sem.

Noha a Rockstar nemrég kiadott két screenshotot a Grand Theft Auto ötödik részéről, és a GamesCom promóvideójában is feltűnt a játék, a Rockstar mégsem lesz ott az augusztusi rendezvényen - ezt maguk a szervezők erősítették meg. Tim Endres projektmenedzser szerint az említett anyagban tévedésből szerepelt az új GTA, a Rockstar nem vesz részt a GamesComon, és soha nem is tervezte, hogy részt vesz. A GTA V-öt azóta kiszedték a reklámból, a szervezők elnézést kérnek.

Szintén parlagon maradnak majd a Watch Dogs újdonsült rajongói. A Ubisoft az E3-on alaposan felcsigázta a közönségét a hackelős akciójátékkal, a vadiúj cím viszont nem lesz ott Kölnben, de erre talán lehetett számítani: a Watch Dogs friss anyag, 2013-ban várható a megjelenése, eleinte biztosan nem puffogtatnak majd róla gameplay anyagokat kéthetente. Sebaj, lesz viszont Assassin's Creed III és Far Cry 3 - ezeket élőben szemügyre vehetik a látogatók.

A GamesComot augusztus 15-19. között rendezik meg Kölnben, és bár a kiállítás kapcsán óriási az érdeklődés, a showt több cég kihagyja majd, így a Nintendo és a Microsoft is.

30.
30.
Zombiekiller6
Én csak a 4-el játszottam de a végig vitele előtt már meguntam így nem nagyon izgat az 5 sem, még ha a stílusa jobbnak is tűnik :(
29.
29.
Gotham123
nem tudom,én most untam rá így az egész GTA-ra...:SS
28.
28.
ATi0021
#15: A 2012-es dátum dolog akkor indult amikor tavaly adtak egy trailert, senki se hitte, hogy ekkora kuss lesz 8 hónapon át a Max Payne miatt. Az október-novemberi időpont megint adta magát hiszen a Rockstar szinte mindig így adta ki vagy tervezte kiadni a GTAkat. Arról nem is beszélve, hogy néhány Rockstaros alkalmazott önéletrajzában is 2012 október volt.

A 2013-as dolog meg onnan indult, hogy a Take Two üzleti tervében 1.75-1.85 milliárd dolláros bevétellel számol. Szóval a korábbi március helyett most már 2013 április-májusról írnak. A március korábban azért írták mert márc. 31-én zárul le az első üzleti negyedév. Szóval lehet választani elvileg 2013 nyarán már kint lesz. :)
27.
27.
kopic
26.
26.
Stranger
#25: Ha végre optimalizálnak mint MP3-nál, akkor nem lesz gond. Bár FullHD-ban vmi borzasztó a videó memória használat, de ez úgylátszik az engine sajátja marad.
25.
25.
l4cyk4
Nem aggódom a gyenge játékmenet sem pedig a gyenge grafika miatt, nincs kétségem afelől, hogy zseniális lesz. Ami aggaszt az kizárólag a játék lehetséges rendszerkövetelménye.
24.
24.
drat576
#23: az úgyis csak 1 év múlva jön, de nekem is idáig megnyerte az érdeklődésemet
23.
23.
eszeanna
Kár hogy a Watch Dogs nem lesz kint :(
22.
22.
Jake Holden
Egy biztos a GTA V kapcsoltban hogy a RockStar csinálja és ők jó munkát végeznek az meg hogy mikor jön nem a legfontosabb csak jöjjön. Ugyan akkor egy kis infót néha tényleg dobhatnának a népnek elvégre mindenki várja nagyon és az eddig látott képek és videók alapján nem kéne még azt mondani hogy csúnya főleg lehet hogy még félég sincs kész .
21.
21.
Chion
#20: igen, viszont akkor jobb esetben is a helikopter élei nem véglegesek, remélem:)
20.
20.
KeXxX
#16: honnan tudod hogy ez lesz a végleges grafika? azt mondták hogy baszott nagy lesz a bejárható terület, szóval nem kell alá frostbite 2, hogy másodpercenként töltögesse be a textúrát miközben autózol vagy helikoptert vezetsz. egy játék nem attól játék hogy "jó" grafikája van. vagy tévedek?
19.
19.
galmat
#15: Amúgy én teljesen hivatalos dátumot nem olvastam 2013-ra se. De a külföldi sajtóban elég sokat foglalkoztak május-júniusban az esetleges '12 októberi megjelenéssel.
18.
18.
galmat
#13: Anglia egyik legolvasottabb gamer magazinja az X360 címlapon hozta le, hogy októberben jön. Idén. Címlapokon nem szoktak kamu híreket dobálni azért.
16.
16.
Chion
vissza szívom GTA IV de akkor sem egy óriási látvány
15.
15.
shatterhand
#11: Én se olvastam sehol se a 2012es dátumot. Max akik belőtték,hogy decemberben azzal szeretnének játszani.
A lényeg,hogy jön. Nem egy sivár időszak elé nézünk,hogy ne bírná kivárni az ember.
14.
14.
Chion
kövezzetek meg de ez a helikopáteres kép nekem nem tűnik túl nagy eresztésnek, már mint grafikailag nem erősen hajaz a San Andreas-ra
13.
13.
Hubert Cumberdale
#11: El tolt dátum? Ki mondta, hogy 2012-ben jelenik meg? Mert tudtommal a rockstar nem... AMúgy meg ők csinálják jól. Pont azzal cseszik el a legtöbben, hogy szarrá mutogatják a játékot és még ha viszonylag nagyot is ütne, így nem tud mert lelőtték a poént egy másfél órás gameplay-el, amiben még részletesen el is mesélik, hogy mik lesznek a játékban...
12.
12.
Stranger
#9: Én nem láttam még a tavalyi traileren sem semmit, nemhogy a 2 új képen...
11.
11.
galmat
#3: Legyen igazad. :) A GTA4-et tényleg nem mutogatták az E3-on, de a San Andreas viszont biztos, hogy kinn volt anno. Viszont a GTA4-ről nagyjából 1 évvel kereken a megjelenés előtt már részletes előzetest lehetett olvasni itt a Gamekapocson. Az 5 elvileg már nincs 1 évnyi távolságban mégis csak alap dolgokat tudunk, azt is kb azt egy szem trailerből. Ráadásul a 2013 már egy eltolt dátum, mert korábban 2012-es megjelenésről beszéltek. Ennek ellenére, ha őszig jön valami komolyabb előzetes vagy trailer, akkor van esély a tavaszi rajtra.
10.
10.
Uhu123
9.
9.
Uhu123
#3: Múltkor kiadtak ez közleményt, amiben elmondták, hogy azért nem mondanak még semmit a játékról mert azt szeretnék, ha az újdonságokat majd te magad fedezd fel a játék közben mivel úgy nagyobbat üt. (Milyen igazuk van). sajnos az is benne volt a közleményben, hogy még nagyon távol állnak a befejező munkálatoktól és ez a kiadott két képen is látszik. Idén száz százalék, hogy nem jelenik meg.
7.
7.
shooter1234
#3: Na igen, ez reális szemlélet, a codokat mindig is agyon hype -olták, egy gta -nál max a megjelenés előtt nem sokkal adtak ki in-game felvételeket. Ahogy mondják, "A jó bornak nem kell cégér".
5.
5.
shooter1234
#2: De én úgy emlékezek vissza hogy anno a GTAIV -nél is kb. ez ment, azt sem hájpolták rendezvényeken. A Csúszás már más tészta, pláne egy ilyen címnél. Inkább jöjjön később, de ne legyen egy optimalizálatlan bughalmaz az egész.
3.
3.
ATi0021
#1: Nem azért, de sohase volt jellemző Rockstarékra, hogy kivisznek egy játékot és elkezdik demózni egy konferencián. Ők nem EA vagy Activision stb. akik ellövik az összes puskaport a megjelenés előtt, mert másképp nem tudják eladni azt a hulladékot amit ők megváltó játéknak neveznek. Lényegileg mire kijön egy hypeCOD az összes trailer, infó után semmi új nem marad a végigjátszásra.

Akár milyen is lett a GTA IV optimalizálása azért a Grand Theft Auto név még mindig garancia a minőségre. (a GTA 3 se az optimalizáltságról volt híres) Arról nem is beszélve, hogy a Rockstar PR-ja épp ellenkezőleg zajlik. Kiadtak egy trailer majd 8 hónap után két képet, mégis a 8 hónap alatt csomó hír, találgatás volt, beszéltek, írtak róla mert mindenki kíváncsi miért is hallgatnak. Plusz ha figyelmesen elolvasod a legutóbbi Rockstar közleményt, pontosan megmondják, hogy nem fognak elárulni róla sokat, majd amikor kijátszod a GTA V-t, megtudod milyen jó is lett. Ráadásul, így hogy Te magad éled meg az új dolgokat jobban és jobb emléknek marad meg a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...