Thief 4 - csak a következő generációban?

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 9.
  • Pletyka
Link másolása
A brit Official Xbox Magazine legfrissebb számában olvashatunk egy pletykát, miszerint a Thief 4 - hosszú fejlesztési idő után - jövő év végén jelenhet meg, amikor a boltokba kerül a Durango kódnéven futó Xbox 720. Ez annyit tesz, hogy Garrett új kalandja már nextgen címnek készül.

Az angol kiadású OXM legfrissebb számában pletykálkodtak egy kicsit a kollégák: szerintük a Thief 4 fejlesztési ideje olyan hosszúra nyúlt, hogy csak a következő generációban láthat napvilágot. Sőt, kijelentik, hogy a lopakodós cím csak jövő év végén kerül a boltokba, amikor is a Microsoft kijön az Xbox 360 utódjával.

A CVG forrásai szerint a szóbeszédek igazak. A Thief 4-et már négy éve fejlesztik, és az egyik designer azt állítja, hogy a játék elérte a végleges formáját. A munka nem volt könnyű: számos szakembert elfogyasztott az évek során. Az Eidos Montreal álláshirdetései között feltűnik, hogy a Deus Ex: Human Revolution után a stúdió egy nextgen akció-kalandjátékon dolgozik, melyben a játékosok dönthetnek úgy is, hogy lopakodva teljesítik a küldetéseket. Ismerős?

Felgyorsultak az események a remegve várt Thief 4 körül. Lehetséges, hogy végre kézközelben van a sunnyogós játékok atyjának visszatérése?

8.
8.
NA ENNEK IS LOTTEK!!!!!!!!!!!!!
Megint a konzol lesz a default.
Lesz majd belole "call of thief" vagy "thiefs creed".
Telennyomjak akciotrancsirral, hogy a 12 eves kocsog amcsi gyerekek is elvezzek es el lesz bas.zva az egesz.
NEEEEE MAAAAAAA. :(
6.
6.
markoci555
bocs tényleg az uccsó komment csak nézegettem még a képet és nézzétek meg hogy a H betű bal felső sarkába egy vonal és ott a 4-es, sokkal szebb lenne na mindegy:)
5.
5.
markoci555
ja akkor most tényleg ez lesz a képe? mert nagyon durva a 4-es e betűnek, változtathatnák az alakját hogy legyen valami kis E formája
4.
4.
markoci555
na jó azt hiszem újra belekezdek a thief 3-ba, hülye kisgyerek fejjel nem tudtam továbbvinni, valahol elakadtam meg alig tudtam angolul, na majd most:)
3.
3.
Quent1n
#1: Esélyes sajna, hogy könnyítenek a játékon, hogy meglegyenek az eladások. AC-be tényleg vicc ez, hogy egy szuperhős leöl mindenkit :P
2.
2.
zadori75
Remélem igaz a hír :) Ha nextgen nyitó cím lesz garantáltan felkerül a polcomra. :)
1.
1.
vuliem
"A játékosok dönthetnek úgy is, hogy lopakodva teljesítik a küldetéseket." Aha...

Remélem nem olyan lesz, mint az AC, ahol egyszemélyes hadseregként simán lenyomtunk 20-30 teljes vértezetes katonát probléma nélkül. A Thief - Deadly Shadowsban pont az tetszett, hogy rá voltunk kényszerítve a lopakodásra, mert ha egy ellenfélnél több támadtt és nekiálltunk késsel visszavágni, akkor szinte biztos volt a halál.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...