Resident Evil 6 - új látnivalók, DLC-infók

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 11.
  • Videó
Link másolása
A mai napon már befutott egy új előzetes a Resident Evil 6-ról, ám a napot koronázzuk meg egy sejtelmes élőszereplős trailerrel! Az is nyilvánvalóvá vált, hogy a DLC-k ideiglenes Xbox-exkluzivitást élveznek, továbbá sikerült szert tenni a következő animációs film, a Damnation egyik jelenetére is.

Nincs több remény - ad hangot az elkeseredett helyzetnek a Resident Evil 6 kedvcsinálója. A mottó ugyanaz, ami délelőtt, ám CG helyett ezúttal hús-vér szereplőkkel forgatott videóról van szó. Mi történik, amikor nincs már kiút? A fertőzés elterjedt, nem vagyunk biztonságban. Egy nap a mi ajtónk előtt toporognak majd a zombik.

Október 2-án három új játékmódot tesz elérhetővé a játék DLC-je. Hogy pontosan milyen új elfoglaltságokat kínál a csomag, még nem tudni, annyit azonban igen, hogy elsőként Xbox Live-ról tölthetjük le, s egy ideig exkluzívnak számít - hogy meddig, azt szintén homály fedi, és árról sincs további információ.

A 2008-as Degeneration után idén ősszel újra egy egész estés animációs film lát napvilágot a RE univerzumában. A Damnation főhőse ezúttal is Leon S. Kennedy, de szerepel benne a bájos Ada Wong, a történet pedig egy bioorganikus fegyver körül bonyolódik, amit európai háborús övezetben kívánnak bevetni a gonoszok. A film DVD-n és Blu-rayen jelenik meg szeptember 27-én. Csekkold az új jelenetet:

13.
13.
p3ti
#12: Fatal Frame az 1ik legjobb horror amit valaha játszottam . Abba még maradt para , szerintem félelmetesebb a Dead Space 1nél is.
12.
12.
ricsixbox
Én nagyon nagy resi fan vagyok *.* :)) bár igaz hogy nem olyanok az új részei mint a régebbiek de ez sem rossz :)) és a Silet Hillel is így vagyok!! de viszont a Fatale frame az még mindig nem okozott csalódást!!! hiába lesz 100 része a resinek vagy a Silent Hillnek úgysem lesz olyan egy sem mint a Fatale Frame :)))
11.
11.
ricsixbox
Én nagyon nagy Resi fan vagyok!! de az a baj h nagyon kezdek benne csalódni.. :/ mert az első 3 részen lehetett érezni a horrort!! meg code veronika x en is :) és ugyan ez a bajom a
10.
10.
ground
Szerintem filmes szinten nem alkothat nagyot hollywood. Bezzeg ha fürész szinten csinálták volna meg a filmeket. Az mi durva lett volna. Na arra kapnának az emberek. az tuti,.Játékban is a régi trendet kellet volna fojtatnia a capcomnak, nem ezt az akciot. De erre vevö a piac. A pénz meg Nagy ur.
9.
9.
samatagrav09
#8: Teljes mértékben igazad van főleg az utolsó sorokban de ne felejtsd hogy ha nem változik alkalmazkodik a sorozat akkor meg eltűnik
8.
8.
ground
Akárki akármit mond, rezi 1-3ig volt jo. A tőbbi csak akcio. NEM tulélo horror. Azok voltak az igaziak. Az exklussivitásrol meg annyit: vegyél x boxot.Semmi másrol nem szol a dolog. Hüje lettem volna 1 gyengébb hardvert megvenni.Kb ugyananyiért. Ezért vettem ps-t.És NEM bántam meg,.,.,.
7.
7.
Griewer
Hát...nincs is több remény a széria számára, mert visszafordíthatatlanul elbaltázták a filmmel, a játékkal együtt az egészet. A capcom megérdemelne egy jó nap seggberúgást azért, amit ezzel a sorozattal tett.
6.
6.
azureknight0715
Nekem tényleg csak az a bajom a játékkal hogy csak Leon kampánya tűnik ígéretesnek.,de még az sem 100%. Túlságosan akció az egész. Valamint mível 3 kampány lesz ezért tuti 1 kampány nem lesz olyan hosszú mint egy teljes játék pl 5. rész.
5.
5.
daenath
#4: Tobb a zseton M$ reszrol, amugy meg ez se leszjobb mint a legtobb AAA ccim, meg megse jelent de mar van DLC, fortelem.......
4.
4.
bodortamas1
De miért xbox exkluzivítással jönnek a DLC-k? Mit akar ezzel elérni a Capcom? Eddig sem jött ki túl sok rész xbox-ra, inkább ps, pc volt előtérben. Komolyan nem értem a logikájukat.
2.
2.
dante92
Mai napig nem értem, mi haszna van ebből a M$-nek, hogy egy ideig exkluzívvá tesznek bizonyos DLC-ket. Nemhogy teljes értékű játékok exkluzívitására költenének. Két hetet kibír mindenki DLC nélkül.
Egyébként a Capcomnak is a k*rva anyját! Ki se jön a játék, már DLC...Ettől függetlenül várom a játékot, de csak Leon kampánya miatt. A másik kettő bitang tré. Demoban legalábbis az volt. Bízom benne, hogy a teljes azért jobb lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...