Holnap minden kiderül a Wii U-ról

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 12.
  • Teaser
Link másolása
Úgy fest, a finis felé fordult a Wii U: holnap délután jelenti be a Nintendo, hogy mikor és milyen áron kerül boltokba az újgenerációs játékkonzolja. A híreket az új Nintendo Direct-epizód keretei között ejti meg a cég, amit az interneten keresztül bárki követhet majd.

Szeptember 13-án, vagyis holnap árulja el a Nintendo a Wii U európai rajtjával kapcsolatos információkat, azaz vélhetően fény derül majd a konkrét megjelenési dátumra és a bolti árra, valamint a nyitócímekről is lehullhat a lepel.

A részleteket az új Nintendo Direct-adásban hallhatjuk először, maga Satoru Shibata, az európai elnök fogja tálalni őket. A vállalat hivatalosan Wii U-előzetesről beszél, de a Nintendo spanyol munkatársai már kikotyogták, hogy kulcsfontosságú infóknak lehetünk fültanúi, ráadásul New Yorkban is ekkor tartanak leleplező bulit - minden egybevág.

A bejelentést itt tudod majd követni!

39.
39.
p3ti
Itt csak akkor lesz baj , mikor megjelennek a multiplatform címek . Értem én , hogy a Nintendo fel akar zárkózni a konkurenciához , viszont mikor 3 platformon fog megjelenni pl. az assassin's creed 4 (jövőről van szó) akkor miért venné meg az ember azt a kiadást , ami teljesítménybe egy szinten van az X360al? Esetleg a tablet kontrolleren tudnak variálni , újítani , de remélem nem fogják felvenni a versenyt a másik 2 céggel . Jó lenne ha kellően törődnének a saját exclusivokkal . Én speciel kíváncsian várom , nekem kimondottan szimpatikus ez a "dupla képernyős" megoldás .
38.
38.
xLallerx
Teljesen igazat adok Kumitenek. Az egy dolog, hogy kevés a teszt/hír Nintendo-ról az oldalon, ez részben azért is mert már szegény Wii elhalt a szoftver felhozatallal. No de amikor jön egy hír és azt érzem, hogy a cikk író lenézi a Nintendo-t, azt nem szeretjük. És ahogy mondta Kumite, ez nem egyszer fordult elő. Továbbá az, hogy valaki szereti a Nintendo-t az miért is korhoz kötött? Talán nincsenek elég érett címek Nintendo-ra? Ezerszer több élvezetes és kihívó exkluzívok jöttek a Nintendo-ra, ellenben a másik kettő vetélytársal. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ott nincsenek jó címek, hisz a Sony felhozatala kiváló, főleg mostanába, és a Xbox exkluzívok is jók. Csak sajnos ha valaki azt mondja, hogy Nintendo akkor az jön le, hogy Mario. Ami részben igaz is, hisz rengeteg Mario-s címet hoztak ki az elmúlt időben, de bosszantó amikor nem látják azt, hogy a Nintendo az egyik legjobb szoftverfejlesztő cég és nagyon sok 9/10+ -os játékokat tettek le azt asztalra. Nem kell "erős vas" ahoz, hogy élvezetes legyen a játék, és ez az amit a Nintendo megtudott mutatni, a ps2/xbox-os grefójával. Elég szomorú, hogy manapság a g*ci jó grefó az amitől hardcore lesz egy game. Persze story az 0, tisztelet a kivételnek.

Csak, hogy a cikkhez is hozzászoljak: Szerintem venni fogják mint a cukrot, a casual réteg akinek Wii-je van az tuti ezt veszi meg, ez már nem kevés szám. Reméljük a külsős fejlesztők is több hardcore, exkluzívokat hoznak majd a konzolra. És szerintem ezzel, hogy felhúzták a grefót 1080p-re, nem kell félniük. Az tény, hogy nem lesz olyan erős mint a kövi Xbox és az kövi Ps, no de az ára is fele annyi lesz mint az előbb említetteknek :)
37.
37.
Racsni1987
#22: Igazából azt nem értem, hogy miért írod ki hogy van wii numbered? Mi ebben a poén, hogy rendes azonosítót írsz ki.
36.
36.
DON GONDOCS
#31: Jóval erősebb? miben szkanderben? Oké látványban bisztos. De a minőség a játékokon múlik és szerintem elég erős a felhozatala a wiiu-nak a kontroller meg csak plusz élmény. Ez a konzol most szélesebb rétegnek szól, mint előde.
35.
35.
samatagrav09
#34: Csak azt mondom hogy a vas is bele számít fejlesztés szempontjából hogy mit lehet kihozni belőle és a lemaradás nagyon nagy hátrány
34.
34.
Kumite
#31: És melyik konzolháborút döntötte már el az eddigiek során a puszta vas erőssége?

Tudtommal egyiket sem, mindig a szoftveren múlik a dolog.
33.
33.
Kumite
#32: Anglia egy órával korábban van, mint mi.
32.
32.
turi
#28: "at 3 pm"
az 4 óra?
én lennék rossz angolos?
31.
31.
samatagrav09
#30: ezzel az a gond hogy állítólag jönnek a következő generációk amik erősebbek lesznek
30.
30.
DON GONDOCS
Akárhogyis a nintendo most kitett magáért, remélem siker lesz és a játékfejlesztők is nagyobb odafigyelést fordítanak a platform iránt. A ps3/xbox mellett elfér majd wii-u is.
27.
27.
Gamelord
#25: Értelmes mondatot írni is ott tanítanak elvileg :)
26.
26.
Gamelord
Azért szerintem van itt bőven nintendós cikk is, Zoenn is sokat szokott kitenni. Teszteknek én is örülnék, de hát ha nincs akkor nincs. És ha van, akkor is ilyen táncolós 4-6 pontos, hogy még jobban elvegye az emberek kedvét a Nintendotól :).
Így nem csoda, ha terjednek a 12-14 éves N ellenes trollok az oldalon.

On: Cikkhez hozzászólva, ami ugye sokkal fontosabb, én már nagyon kíváncsian várom. Hánykor kezd, magyar idő szerint, tudja valaki?
25.
25.
nex25
#23: iskolát ismered ott kellett volna megtanulnod olvasni
24.
24.
samatagrav09
#22: Neked most gratulálok ehhez a hozzászóláshoz 22évesen látszik az értelmi szint.
Én is idős vagyok és szerettem a Nintendo-t de nem az új fajta "fost" hanem a régi 2D-s Mariokat és társait mert akkor ezek szerint én is "elmeroggyant" vagyok.
23.
23.
Gamelord
#22: Szerintem te nem értetted meg amit mondott. Egyébként nem nagyon tudom értelmezni a mondatodat, csak tippelni tudok, mit akarhattál írni.
22.
22.
nex25
#21: ember te hány éves vagy hogy nintendoért csorgatod a nyálad az még okés hogy nagyobb platformokon vannak idősebbek de itt már gáz szerintem, de látszik csak te vagy ilyen elmeroggyant ahogy elnézem.....
21.
21.
Kumite
#15: Mondogathatod, de attól a tény, még tény marad, nem fog a valóság megváltozni.

Ami továbbra sem baj, ne értse félre senki, mert tényleg olyan tartalom van az oldalon, amit az oldal készítői szeretnének, ebbe senkinek semmilyen beleszólása nincsen.
Csak amikor leírok egy tényt, akkor ne nézzetek már hülyének mindenkit és kezdjétek el magyarázni a szemmel láthatóan egyértelmű dolog ellenkezőjét.
20.
20.
szcsaba1994
#19: Nem is neked szántam a kommentet, bocs, ha ez jött le. Szerintem mindenki tudja, hogy ki(k)nek lett címezve
19.
19.
Racsni1987
#17: Szia! Félreértesz én Nintendo párti vagyok!
18.
18.
turi
ezt még a kung fu pandás tesztből:
"a 3ds csak folyeszt érdekli, de ez nem számít mert ő meleg"
17.
17.
szcsaba1994
#16: Az előbb említett Zelda: Skyward Sword-re nem mondanám, hogy "f.stalicska", de nem lett letesztelve. Vagy mondhatnám szinte az összes Nintendo játékot. Vagy egy 30millió körüli eladássl rendelkező Mario Kart Wii-t.

Emlékszek, egy régebbi cikkben konkrétan tudomást se vettetek a Wii-ről, mert az Xboxot raktátok a legnépszerűbb hardvernek. Azért ott is van egy kis eladásbeli különbség.

Viszont az oldal amúgy jó, egyre kevesebb az extrém szintű troll is.
16.
16.
Racsni1987
#15: Az oldalon általában azt tesztelik ami kéznél van és nem azt ami érdekes vagy amit ők is érdekesnek találnak. Ezt onnét veszem hogy nem egyszer fordult elő, hogy a játék tesztjének a megállapítása az volt hogy a játék egy "f*s talicska". Még írták azt is hogy ne legyetek játéktesztelők stb...
15.
15.
samatagrav09
#14: Ha az N csinál valamit megjelentet vagy ilyesmi azt kiírják és más platformnál sincs másképp ha érdekes akkor jöhet ha nem akkor meg minek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...