Októberben indul a Medal of Honor bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 21.
  • Korai verzió
Link másolása
A Medal of Honor: Warfighter nyílt bétatesztje október folyamán veszi kezdetét világszerte - erősítette meg ma az EA. Azonban fontos megemlíteni, hogy a próbalehetőségnek kizárólag az Xbox 360-tulajok örülhetnek. A bővebb részletek mellett két új screenshotnak is örülhetünk.

Ahogy azt sejteni lehetett, októberben folyamán veszi kezdetét a Medal of Honor: Warfighter nyílt többjátékos bétatesztje - a korai kipróbálási lehetőség az Xbox Live-on fut majd. Ha kipróbálod a bétát, akkor a végleges játék multijában 60 percig dupla XP-ben részesülsz.

A Medal of Honor: Warfighter bétájában beélesíthetjük a Hotspot névre keresztelt játékmódot, ahol a játékosoknak meg kell támadniuk, illetve megvédeniük a térképen véletlenszerűen kiválasztott területeket. Ebben a mókában a boszniai Sarajevo Stadium áll a rendelkezésünkre. Hogy vajon mennyi köze lesz a valós ihletésű hadműveletekhez, még nem tudni.

A bétateszt korlátozott ideig tart majd, míg a végleges változat október 26-án jelenik meg PC-n, Xbox 360-on és PS3-on. Azok a rajongók, akik előrendelik a Limited Editiont, ingyen megkapják a The Hunt Map Packot, illetve részt vehetnek jövőre a Battlefield 4 bétájában.

14.
14.
shatterhand
13.
13.
Cuppak
#11 Hm, az pont fordítva ovlt :D
12.
12.
atesz89
#11: PC-re gondoltam az kimaradt. :D
11.
11.
atesz89
Ja így volt a BF3nál is aki megveszi a Limitáltat lehetőséget kap arra h bétában kipróbálja az új Medalt. Most meg kiderül h csak Xboxon lesz szép ígéret!
10.
10.
xI DaWe Ix
#9: Igazad van bár én xbox tulaj vagyok de, eggyetértek
9.
9.
simon 555
Ez azért elég szemétség már nem azért.
Az egy dolog,hogy pl korábban jönnek a DLC-k valamelyik platformra vagy jön valami exkuzív cucc,de most azt miért kell,hogy csak Xboxra jön a béta?Én speciel ez alapján akartam eldönteni,hogy megvegyem e PS3-ra,de így kipróbálás nélkül nem veszem meg teljes áron.
8.
8.
KeXxX
ez csak azért van így mert a Sony a Battlefield 3-nál vett egy kis előnyt, itt meg a Microsoft szórta a pénzt. Ki akartam volna próbálni, de megvenni nem fogom :) ha egyáltalán nem sikerülne kipróbálnom, akkor max. elmorzsolok érte egy könnycseppet...
6.
6.
reptile110
kár hogy csak xbox :/
5.
5.
Jinbobo
#1: nekem is tetszett az előző rész sztorija...még sírtam is végén:)
4.
4.
Cuppak
#3 Sztorija nekem bejött, multija is bejött azért mert arra késztett hogy PTFO-zz, ha MOH:W multijában csak ölsz nem fogsz scorestreakot kapni, csak ha valami feladatot végzel és támogatod a csapatodat, fegyver remélem sok lesz benne és balanszált lesz, akkor tökéletes játék lesz!
3.
3.
danez11
#1: szerintem igen is jó játék volt
2.
2.
Cuppak
Miért csak Xbox? Jó kérdés, amúgy az alpha alapján tudom hogy fasza a játék de azért jó lett volna kipróbálni megint..
1.
1.
MrBrooks
Én szurkolok, az előzőnél csak jobb lehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...