PS3-ra is megjelenik a Joe Danger 2: The Movie

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A Hello Games bejelentette, hogy hamarosan PlayStation 3-on is tiszteletét teszi a bohém kaszkadőr legújabb kalandja - ráadásul 10 óra extra tartalomban részesülnek a Sony konzoljának tulajdonosai. A játék nem sokáig maradt Xbox 360-exkluzív, s ez így van rendjén.

"Eddig nem tudtunk beszélni a PS3-as változatról, mert megöltek volna" - kezdte vicces mondanivalóját a Hello Games fejese, Sean Murray. A Joe Danger 2 esetében mindig is tervben volt a PlayStation 3-as verzió, de - vélhetőleg a Microsoft nyomására - hallgatniuk kellett. Murray sajnálta a rajongókat, akik joggal hihették azt, hogy legalább egy évig kizárólag a Microsoft gépén marad az ügyességi játék.

"Az elmúlt néhány hónapban sokszor azt ordítottam volna, hogy 'még csak pár hét és megkapjátok a PS3-s változatot'" - mondta Murray. Egy indie fejlesztő úgy ugrál, ahogy a nagyok fütyülnek - ezt meg kell érteni. Megérte a várakozás, hiszen 10 óra extra tartalomban részesülnek azok, akik a PSN-ről vásárolják meg a Joe Danger 2: The Movie-t. A tesztünket olvastad már?

Megjelenés a következő hetekben.

4.
4.
reptile110
egész jó :D lehet megveszem :P
3.
3.
DON GONDOCS
Dejó 10 óra extra tartalom, akkor az xbox verzió megint csak demo volt -.- szép
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...