Hónap végén rajtol az NBA 2K Online

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 30.
  • Megjelenés
Link másolása
Október végén indul el a 2K Sports free-to-play MMO-ja, ami a cég jól ismert kosárlabdás játékait elegyíti az MMORPG-k legjobb tulajdonságaival. A probléma annyi, hogy az európaiaknak egyelőre csupán érdekesség a hír, mert a fejlesztés kizárólag a kínai piacra készül.

Érdekes kezdeményezést indít útjára a 2K Sports a hónap végén: az NBA 2K Online egy free-to-play MMO lesz, ami a kiadó jól ismert kosárlabdás játékaira épít. A program négy különböző játékmóddal várja a játékosokat, amik során csinálhatunk saját kosárlabdást, hogy egyedül segítsük a csapatunkat, de akár a teljes brigádot is az irányításunk alá vonhatjuk. A játékmenet a már megszokott, viszont masszív testreszabási és szerepjátékos fejlesztési lehetőségeket kapunk.

A probléma annyi, hogy a fejlesztés egyelőre Kína-exkluzív: a játékot az NBA 2K-sorozatot ápolgató Visual Concepts hegeszti a Tencenttel karöltve, az október 24-i rajt után pedig közvetlenül az utóbbi játékportálján keresztül lehet majd hozzáférni a programhoz. Az NBA 2K Online így az NBA 2K13 és az NBA 2K Everywhere mellett a harmadik fejlesztés lesz idén a cím alatt; utóbbi egyébként egy mobileszközökre fejlesztett kísérő alkalmazás, amivel bárhonnan hozzáférhetünk az eredményeinkhez.

6.
6.
Rayzax
#5: köszi a kommentet :D megelőztél, egyébként ha már ennyire kötekedni akarunk,
kedvem boonmi: én is rég röhögtem olyan jót mint a te kommentedben olvasható "Air Jordan 2000es cipőjét" részen. Air Jordan a márka neve, és nem a kosarasé te idióta :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...