Bemutatkozott a Wii Mini, itt vannak az első képek

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Igazak voltak a Wii átméretezéséről szóló pletykák, a tegnapi hírek után mára megérkeztek az első információk és fotók is a Wii Miniről. Még mindig decemberre várjuk a megjelenését.

Tegnap egy áruház belső memója szellőztette meg a Wii Mini létezését, mostanra viszont az első információk és képek is befutottak róla. A Wii Mini ezek alapján december 7-én kerül boltokba, 100 dollárért vesztegetik majd, és valóban lényegesen kisebb lesz, mint elődje.

A Nintendo hőskorát idéző dizájn részeként a gép bordó vázat kapott, matt, fekete borítással. A konzolt fektetve kell használni, már azért is, mert a Wii Mini az új PS3-hoz hasonlóan "felültöltős" konzol, a régi lemezlejátszókhoz hasonlóan pattan fel a fedele gombnyomásra - ez a megoldás lényegesen olcsóbbá teszi a gyártást a Nintendo számára.



Fontos változtatás, hogy a Wii Miniben nincsen Wi-Fi-vevő - nuku internet és online multiplayer -, és ahogy az előző kiszerelés esetében, a GameCube-funkciók szintén hiányoznak belőle.

Update! ...és úgy tűnik, Kanada-exkluzív.

43.
43.
keiji maeda
#37: hát igen azzal a játékkal csak egy rendes naughty dog féle crash bandicoot tudott volna szembeszállni :)
42.
42.
Norbiii
#38: Végre egy hasonló gondolkozású ember. :) :)
41.
41.
McDuff
hát az eredetinél kisebbet csinálni,mit ne mondjak teljesítmény,komolyan!azt is mondhatnám akár hogy ebben az újnak a belsejében nincs már semmi csak egy kondi!
40.
40.
Dercsi
Lehet hülyeséget kérdek: Wii vel és ezzel az újjal, lehet DVD-t nézni?
39.
39.
Gyerekek, nehogy kifulladjon már ez a jó kis flame !!! :) Amúgy meg ha már csórók konzoláról beszéltek akkor tulajdonképpen MINDEGYIK AZ. Muhahahah ! ;DDD

Tré fát :D ( érted ! Galla re-loaded :) félre téve: A Wii ocsmány, a Wii gusztustalan, a Wii elmaradott, a Wii túlértékelt, a Wii túlárazott és sorolhatnánk évekig a negatív jelzőket... DE ... Ha nem CSAK a kinézet és látvány alapján ítélsz ( ami gyenge hardver egyenes következménye ) és magára a játékélményre képes vagy koncentrálni, akkor egy nagyon jó választás.

Szóval egy ilyet, ennyi pénzért mindenképp kérnék karácsonyra! Itt Európában is, de uccuban!!! :D
38.
38.
Gamelord
#37: Én már snesen is imádtam ezt a játékot, nagyon sokat szórakoztunk vele.
37.
37.
spikee576
aki úgyfikáz egy gépet jelen esetben a wiit hogy soha nem játszott vele csak videót látott róla az a legnagyobb madár a wii egyik legjobb címe a DKC RETURNS ami exklúzív hónapokig játszottam vele pedig ps3mamis van mondjon valaki a platform kategóriában jobbat ennél a rivális konzolok kinálatából???????????.egy nem elvakult N rajongó.
36.
36.
p3ti
#1: Nagyjából ez lehetett édesanyád első gondolata mikor meglátott először , bizonyára ezért jársz észt osztani az N hírekhez
35.
35.
p3ti
Ahj dekár hogy Kanada exclusive :((( Szerintem nagyon jóra sikerült
34.
34.
DON GONDOCS
Mindenki nyugodtan tegye félre a pénzét, ez a Kanada excluzivitás csak egy időre szól.
33.
33.
ViktorG
nemértem ezt a konzol wart.........
nemértem mért fikázzátok egymás konzoljait, mindenki MAGA dönti el h mivel gamel.....nekem egy ps2 van egyedül kb 30 eredeti játékkal, igaz igy is unatkozok, de nekem ez böven elég, igaz most tervezek egy pspt vagu egy wii t. Egyedül a God of War miatt vettem ps2t ( igaz, van ps3 ra is) de ez jobb volt részemröl...viszatérve erre a wii modellre, jöhetne európába is :(
32.
32.
xLallerx
#31: Te vagy egy nagy gyerek!
31.
31.
SCR3AMN00B
#26: Másik konzolokra (PS3/X360) bőven van más játék hardcore FPS-en kívül, szinte ugyanolyan stílust képvisel a többi mellett. Gondolok itt Kinectre vagy Move-ra.
Igaz ez inkább gyerekeknek szól ahogy maga az egész WII is.
+ LeonAran: ha felétek ez így megy, én kivételesen nem apuci meg anyuci pénzén élek játék és szórakozás részről:)
de ilyenkor már megy az elkanyarodás..
30.
30.
Norbiii
#29: Jó értem,de remélem érted azt,amit ezzel ki akartam fejteni. :) xd
A lényeg: A többség nem azért vesz Wii-t,mert CoDozni akar. :) Én a Mario miatt vettem. De tisztelet a kivételnek. :)
29.
29.
LeonAran
#24: Azert nem lesz HC jatekos senki mert 360-on jatszik, foleg ha csak COD-zik meg NFS-zik.
28.
28.
Norbiii
#27: Így igaz. :) Én pl: Super Nintendozok mai napig,pedig már majdnem 2013-at írunk. Ez nem idő függő,hogy akinek nincs,az nem ér semmit. Dehogynem. Most akkor ennyi erővel vegyek 5 évenként újat? Dehogy. :) Annyira nem vagyok függő. :) És nem nézek le senkit,mindenki azzal játszik,amivel szeret. És van sok-sok szegény gyerek,aki csak álmodozik egy ps3-ról egy Wii-ről stb,és milyen fájó szívvel olvasgatja ezeket a hozzászólásokat,és lehet neki ,,csak,, egy ps1-e van 2012-ben..és????? Nem mindenki teheti meg,más a számlákkal van elfoglalva,h nem tudja befizetni. Igaza vana 27--nek! És jó a ps3,360 és a Wii is! :) :) :)
27.
27.
UnfoldedBow
Srácok! Nem kell veszekedni, minden ember különbözik. Mindenki más-más játékot, és platformot kedvel. Lehet véleményed, de gondold át, és ha az másokat sérthet, tartsd meg magadnak. Ennyi
26.
26.
LeonAran
#20: Te egy 15 evs gyerek vagy akinek akkor van gepe ha vesznek neki. :-)
25.
25.
daenath
"Update! ...és úgy tűnik, Kanada-exkluzív"

Kar :( Pedig 100 dodoert en is vasarolnek egy ilyet, jo pofa a design :) A multi/wi-fi/internet nem volna problema, ugyis single-ben szeretek jatszani. Hatha megis lesz europai verzio is, akkor szinte teljes volna a nintendo konzol gyujtemenyem :D
24.
24.
Norbiii
Mindenki azzal játszik,amivel játszani szeret. Én nekem nem tisztem f.kázni más játékkonzolt. Nekem a Wii tetszik,és nem az anyagiak miatt vettem Wii-t! Ps3/360-at aakrtam venni,és az utolsó pillanatban vettem Wii-t. A fiatalság többsége csak akciózni meg lövöldözni szeret,erre van a ps3/360 leginkább hardcore játékosoknak,na de kell egy másik verzió is,amely kedvez az olyan embereknek,akik utálnak CoDozni stb...Én speciál Mariozni szeretek,na ezért vettem Wii-t! :) :) :) Valaki ezt,valaki azt szereti,ez így van jól! :)
21.
21.
LeonAran
#16: Maig nem tudok jobb jatekot a Metroid Trilogynal. Pedig ellentetben veled meg van mind harom konzol, es vegig is jatszottam, vagy 50 cimet es vagy 100-at kiprobaltam.
Es csak magadat sajnald le!
Mas dolog, hogy vannak olyan jatekok amik nem a te stilusod, nekem is van, de azert egy ertelmes ember nem minosittti le azt akinek meg tetszik.
Erteket kritizalsz ugy hogy nincs a tarsolyodban tapasztalat csak eloitelet. Es finoman szolva is hianyosak az ismereteid.

Hu de disztingvalt voltam :)
20.
20.
SCR3AMN00B
#19: Skyward Swordtól kiég a szemem.. WII nem minősítek senkit, de leginkább a szegények konzola (kemény szavakkal) és ebben egye inkább biztos vagyok..
19.
19.
szcsaba1994
#16: Nem veszekszek veled, inkább megyek játszani a Skyward Sword-del.
Ha neked a játékélmény vagy a nagyon jó történet, esetleg az 50+ órás játékidő nem érdekel, akkor tök mindegy, mit írunk. De akkor te se dumálj, mert én se szidok olyan játékot, amivel még nem játszottam. Inkább menj WoWozni vagy CodOzni, ahhoz még ennyi IQ is elég.

Ja, ás Arkham Asylum sincs Wii-re :)
17.
17.
SCR3AMN00B
#15: De azt látom nagy trollhunternek érzed magad:D
16.
16.
SCR3AMN00B
#15: Sajnálom azt, aki 2013 szélén még ilyenekkel játszik..
http://www.youtube.com/watch?v=2dYgrMz_XBI
http://www.youtube.com/watch?v=QAxeQ-wS7d4
És most komolyan Metroid Prime 3? Talán még 2002-ben elment volna de most..
Nem is azt mondom hogy CSAK gyér játékok jelentek meg rá mert nem igaz, és ezeket ugyanúgy leszólom mint a mai agyhalott csili-vili FPS ek többségét.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...