Úton a Mass Effect 3 következő DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 6.
  • Hír
Link másolása
A BioWare újabb egyjátékos DLC-t fejleszt a Mass Effect 3-hoz, ráadásul igazi nagydobásra készül, a munkálatoknál az eddigi írók és zeneszerzők többsége felvonul, sőt még Seth Green is visszatér.

Alig jelent meg az Omega DLC, a BioWare máris kikotyogott néhány érdekességet a Mass Effect 3 következő DLC-je kapcsán. Örömhír először is, hogy az adalékot az edmontoni stúdió fejleszti: ők vezényelték le a teljes trilógia munkálatait, most készülnek átadni a stafétabotot a montreali kollégáiknak.

A DLC címe még nem ismert, azt viszont már lehet tudni, hogy egyjátékos lesz, és nyolc író, köztük Mac Walters vezető író dolgozik rajta. A zeneszerzőgárda is a régi lesz, Sam Hulick a csapat vezetője ugyan az utóbbi két egyjátékos DLC munkálataiban nem működött közre, most viszont a Twitterén árulta el, hogy min ügyködik. Az aláfestő muzsika elkészítésében Sascha Dikiciyan és Cris Velasco is közreműködnek. Seth Green csakugyan szerepel az új DLC-ben, a Normandy pilótáját, Jokert szólaltatja meg újfent.

A találgatások (és az előző DLC-kből kikukázott fájlok) szerint a következő DLC a Citadelre fókuszálhat, ez lesz az ötödik egyjátékos tartalom a Mass Effect 3-hoz.

6.
6.
Kocsis92
#1: ME-nek ne lenne sztorija? nevicceljmár..

nagyonvárom:) Joker külön pluszpont:)

#5: baromi sokan
5.
5.
Jared
Hány DLC kell még neki .Nem mind ha sajnálnám csak már kiveszi meg őket ?
3.
3.
drat576
2.
2.
Macifasz
Reméljük jobbak lesznek, mint a Leviathan meg az Omega, mert azok borzalmasan uncsik lettek. Illetve, az Omega vége jó volt, de összességében egy semmilyen, üres DLC, unalmas, sablon küldikkel és játékmenettel.
1.
1.
Annyira azért nem nagy szám a sztorija, hogy külön kiemeljék, hogy nyolc író dolgozik rajta. Ettől most le kéne hidalni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...