Unreal 3 motorral jön az új Sherlock Holmes

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A Focus Home Interactive és a Frogwares bemutatták a Sherlock Holmes-sorozat következő felvonását, a Crimes & Punishments pedig több alapvető újdonsággal is készül a rajongók számára.

A hetedik rész a Sherlock Holmes: Crimes & Punishments címet viseli, PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készül. A játék több alapvető változtatást hoz a szériába, magát Sherlock Holmest is átalakították a tervezők, mondván, hogy a "modernebb karakter tökéletesen passzol a cím művészi ambícióihoz".

A sorozatban először morális döntéseket kell hoznunk, minden egyes döntésünk hatással lesz a sztorira is. A fejlesztők szerint "minden ügy igazi szabadságot biztosít a játékosoknak", és nem pusztán "a könyv által diktált igazságot kell erőltetni". A játékot ráadásul az Unreal Engine 3 hajtja, a képeken látható, milyen végeredménnyel.


Megjelenési dátum még nincs.

14.
14.
aordog
Nm. Ha nincs meg a 2. resze, akkor en szívesen odaadom!
13.
13.
markoci555
#12: ááá köszi, istenkirály vagy :) hát ha most nem is de valamikor biztos ki kell vinnem :)
12.
12.
aordog
Szia! Talan a Syberia! :)
11.
11.
markoci555
képek láttán kicsit kedvet kaptam egy kijutós, nyomozós szerű játékra :) nem jut eszembe annak a neve amivel régen toltam, az nagyon durván lekötött, pedig csak demó volt :) (ha valaki tudná ebből megmondhatná: nővel kellet menni, teljesen kattintgatós volt, kihalt utcák, robotok is voltak benne, ha jól emlékszem mintha a második része már havas pályán kezdődik)
10.
10.
Dugong
#4: Csak az a baj, hogy az eddigi általam játszott Sherlock részekre sök mindent lehetett mondani, csak azt nem, hogy "zsír". Jók lettek volna, ha egy rendes motorral meglettek volna támogatva. Nem csak a borzasztó karakteranimáció, de a béna irányítás és kamerakezelés is hozzájárult ahhoz, hogy 3 óra játék után egyszerűen otthagyjam, mert számomra játszhatatlan volt, holott a feladványok és a történet is tetszett. Szvsz egy új motor nem csak a grafikáról szól.
9.
9.
Rico424
#8: Na akkor bizakodjunk,hogy lesz hozzá felirat.....:)
Jah meg jó lenne tudni,több infót,jöhet trailer stb....
ne de gondolom,ez odébb van még.
8.
8.
adam6751
#7: "ha magyar felirattal adják ki xbox-ra ezt a részt,akkor elő fogom rendelni!"

Én is így vagyok vele :D
7.
7.
Rico424
Nagy kedvencem az eredeti Sherlock Holmes sorozat,de még én sem játszottam egy részével sem!De az tuti,hogy ha magyar felirattal adják ki xbox-ra ezt a részt,akkor elő fogom rendelni!
4.
4.
Yanez
#2: Még én sem játszottam egy Sherlock játékkal se, de szerintem ezt a gammát nem a grafikája emeli ki.Sőt, ha egy game zsír, akkor ki nem kakilja le a grafot, főleg ha annyira nem is vészes.
3.
3.
Dontrip
#1: És mint akármelyik rpg.
2.
2.
traumraise
Hiába néz ki jól a táj és minden de a karakterek olyanok mint valami ronkből kifaragott élettelen marionett figurák....ez már most látszik a képeken. Messze van a jótól.
1.
1.
DevilGamer
Bevallom őszintén, én életemben egy Sherlock Holmes játékkal sem játszottam, de ezt biztosan kipróbálom, hamár Magyarországon nagy Sherlock Holmes láz folyik. És "minden egyes döntésünk hatással lesz a sztorira is" ez olyan kb. mint a Silent Hill Downpour.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...