Készül a Black Mesa: Insecurity

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Régebbi hír, de a mainstream médiába csak most szivárgott be: jön a Black Mesa első kiegészítése, ami a Half-Life: Blue Shiftet emeli át a nagysikerű rajongói Half-Life-modba.

Mod a modhoz, így írhatnánk le röviden a Black Mesa: Insecurity lényegét, ami a Half-Life második kiegészítőlemezének, a Blue Shiftnek lesz a felturbózott változata. A készülőfélben lévő adalék futtatásához a Black Mesa megléte szükséges mindössze, a megjelenésére pedig ne számítsunk egyhamar: egy ember dolgozik rajta mindössze.

Látnivalóink azért vannak belőle, és nincs is okunk különösebb aggodalomra: a modot hegesztő úriember letette a kisdobosesküt, hogy igyekszik olyan élményt a képernyőinkre varázsolni, amilyet a Black Mesa fejlesztőinek is sikerült. Az alapvető játékélményt természetesen a Gearbox által fejlesztett 2001-es kiegészítő szolgáltatja majd, a többi viszont rajta múlik. Mi szurkolunk!

15.
15.
Extol
Ez roppant időigényes dolog, kár hogy solo-ban kell nyomnia a fejlesztőnek, sok sikert, mi várni fogunk rá.
14.
14.
Extol
Wuuuhaaa! Barney visszatér!
13.
13.
#12: ..es az a 200-300 mega sehogy sem fer el valahol a vinyodon....
12.
12.
dBLOOD
Inkább azért volt hülyeség nekiállni, mert valami sz*rt fel kell külön rakni hozzá (aminek semmi más haszna nincs az egyszerű játékos számára), a HL2 nem jó.
11.
11.
QuartoDestra4
#10: Bár azért sem lehet okolni az egész céget és a fejlesztőket, ezeket a lépéseket általában a zsid- khmkhmkhmkhmkhm az ügyvédek teszik meg.
10.
10.
névtelenség
#9: A Valve közismerten támogatja a moddder csapatokat. Ez kb. már a kezdetektől igaz (lásd.: CS történelme).

Mások nem igazán szívlelik a rajongók "állhatatos munkásságát" szeretett univerzumuk irányba. (Ha mindenképpen példát akarsz erre látni, akkor Hasbro vs. Mane6 -> mondjuk ezt érteni nem fogod, de most történt pár hete)
9.
9.
markoci555
remélem nem mondok hülyeséget, de nem perlik be az ilyeneket? mármint én nem szeretném, de a kis pénzsóvár emberek nem szállnak rá a készítőkre/készítőre, hogy héló mit lopod a cuccunkat?
8.
8.
wolfwarrior
Ha nem tévedek az Operation:black mesa, és Guard duty készítői közösen egymást segítik.Rémlik, hogy a black mesasok még befejezik a Xen-t és talán rá vágnak még egy multit is de azt talán lógni hagyják majd.
7.
7.
Hondoro
Hat a Blue Shift eleg gyengusz volt. Otlrulok neki nagyon de egy Opposing Force-nak jobban orultem volna
5.
5.
névtelenség
#3: Ez...

Illetve: Adrian Shephard azaz az első Shephard aki badass-á tette a Shephard nevet. :P
4.
4.
szogyenyi
#2: Vagy csatlakozott volna inkább a lentebb említett csapathoz. Legalább az a projekt is hasonló sebességgel haladna, mint az Operation Black Mesa.
3.
3.
ATi0021
Egyszer inkább adnák ki az Xent...
2.
2.
Cooper911
Miért? Mert már valaki más is nekiállt? Lehet, hogy ez elöbb kész lesz.
1.
1.
szogyenyi
Hülyeség volt nekiállni:

http://www.moddb.com/mods/guardduty
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...