Battlefield 4 - hamisak a kiszivárgott képek

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 12.
  • Hír
Link másolása
Az EA China munkatársa látszólag szembement a titoktartási szerződéssel, és felpakolta a netre a Battlefield 4-ből származó első képeket, de ezekről bebizonyosodott, hogy hamisak. Persze az új infók attól még igazak lehetnek.

Az EA China egyik névtelen dolgozója felpakolta az internetre az alábbi képeket, melyek állítása szerint a Battlefield 4-ből származnak. Nem titok: a DICE legújabb militarista shootere már jó ideje PC-re és next-gen gépekre készül.

A képek persze hamisak, egy korábbi Battlefield 3-as CG-előzetesből származnak. Attól viszont szépek:


A kisebb malőrtől eltekintve, az új infók akár még igazak is lehetnek.

A hírek szerint természetesen a Frostbite 2 engine felel a látványért, a BF3 esetében a motor tudásának csupán negyven százalékát láthattuk, viszont a BF4-ben már hetven-nyolcvan százalékot is kisajtolnak belőle.

A játék egyébiránt 2013. október 23-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra, valamint a next-gen konzolokra. A számítógépes és a next-gen változat 64 fő multis csatározásának enged teret, az új konzolokon stabil 60 fps-sel fut majd a játék. Bár nehezen hihető, de a BF4-hez állandó online kapcsolat szükséges, de ezért jobb Battlelog-funkciók, több statisztika és videórögzítési és megosztási funkció jár.

Három játszható frakció lesz az online küzdelmekben: USA, Kína és Oroszország. Végre női katonákat is irányíthatunk. A BF2-ben látott Commander mód visszatér a negyedik részre, azaz az egyik kiválasztott játékos osztja a parancsokat, tüzérségi támogatást nyújt és ellátmányt dobat le a szükséges pontokra. A játék támogatja a mozgásérzékelést és a hangfelismerést.

A fenti információkat tekintsétek masszív pletykának! Várjuk a hivatalos állásfoglalást!

18.
18.
Jared
Törjön le a kezem ha előrendelem majd megveszem márciusba a premiumot hehe ugyis megint lesz ilyen
17.
17.
trion96
#15: Multiba nem lenne jó az igaz, de single playerbe nagyon jó lenne ha visszatérnének. De ez ne bf inkább medal of honor legyen.
16.
16.
traumraise
#15: elég unalmas lenne bármi féle fegyver tuning nélkül, optikák nélkül csak egy fegyó meg a tankok....háát én nem kérném köszi
15.
15.
simon 555
Csak én örülnék neki ha visszatérnének az FPS-ek a 2. VH-ra?
Már a tököm tele van a modern kori hadviseléssel...
14.
14.
randall13
A DICE összehegesztheti a következő század legjobb játékát is, de nem ér el vele semmit, ha az EA ott elb**sza a játékmenetet ahol csak tudja. Egy kis mikrotranzakció itt, pár DLC ott, jól megkeverjük egy négyzetméteres lapáttal és kész is a lehúzás.
13.
13.
traumraise
magam alá fosnék ha így nézne ki... remélem végre az új generációs konzolok teret engednek a komoly fejlesztéseknek.
11.
11.
trion96
Na ennek örülök h kijön a mostani generációra is :)
10.
10.
siedrenn
Hát, ha a BF4 valóban így nézne ki, akkor minden shooter készítője elgondolkodna, és abbahagyná a fejlesztést, mert ennél jobbat nem tudnának összehozni :D
8.
8.
Rakottkrumpli
#6: így van! :) Szép lenne, ha már itt tartanánk.
7.
7.
kharami
Kiváncsi leszek a next gen cuccokra, remélem valamennyire meg fogják közelíteni már a cgi animációk minőségét és keményen rá fognak gyurni a fizikára is! Sajnos a tartalomban úgy általánosságban nem nagyon reménykedem..de aztán ki tudja!
6.
6.
Zeroni
Pedig én valami ilyesmit várnék a next gentől. :)
5.
5.
Torque
"Bár nehezen hihető, de a BF4-hez állandó online kapcsolat szükséges"
Egy multis FPS-nél ez elég egyértelmű, de ha lesz single kampány (legyen bármilyen lagymatag és unalmas) azért nyugodtan kimaradhat ez alól.
4.
4.
Dark_Temptation
már alig várom! külön örülök a videórögzítésnek! :) nagyon idegesítő volt, hogy mindig akkor készítettem felvételt mikor pont nem történt semmi.
3.
3.
hahota
Megvan a Call of Duty utódja úgy látom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...