Grand Theft Auto V - az Epsilon Program visszatér

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 23.
  • Videó
Link másolása
A Rockstar Games jó szokásához híven alternatív módon is promózza az új GTA-t, ahelyett, hogy képeket vagy trailereket adna ki a játékból, inkább az Epsilon Program nevű egyházat hirdeti.

Aki nem tudná, az Epsilon Program a GTA-sorozat fiktív, szcientológiát parodizáló egyháza, ami amellett, hogy nem kevés pénzt húz le agymosott hívőitől, azt tanítja, hogy a világ 157 éves, és a spermát is csak a biológiatanárok találták ki, amúgy nem létezik.

A vallásról először a Grand Theft Auto: San Andreas teaser kampánya kapcsán hallottunk, azóta pedig rendszeresen hivatkoznak rá az egyes epizódok rádióállomásai vagy éppen a járókelők maguk. Várhatóan nem lesz ez másképp a GTA V esetében sem: a Rockstar most egy képernyőkímélőt tett elérhetővé, ami az Epsilont hirdeti, a telepítőfájlját itt találjátok, de a YouTube-on is megnézhetitek.

És ha már az alternatív hirdetési módszereknél tartunk: a játék élőszereplős TV-reklámot kap majd, a forgatásról készült képeket a Gamekapocs Facebook-oldalán találjátok meg!

11.
11.
dzsoszta
Egyrészről szerintem király, másrészről elkeserítő és elgondolkodtató, hogy a GTA mennyire "hiteles" ferde tükröt állít és állított a negyedik részben is...
9.
9.
bodortamas1
Ide is legyenek feltöltve a képek!!! Ha már gamer hírportál... Én is kíváncsian várom az élőszereplős trailert!
5.
5.
kopic
Kivancsian varom ezt az eloszereplos videot.
4.
4.
Marcus T.
Várós game, az első GTA-m lesz, amit kipróbálok.

Ezek ellenére ezt az y egyházas dolgot kissé öngólnak érzem. A GTA univerzumában attól leszek menő, ha lopok, rabolok, ölök, drogot terjesztek, nőket futtatok, gázolok, meg kb. kimerítem a btk összes pontját, ehhez képest a hívek lehúzása (vagy lezúzása) meg a 157 éves világba vetett hit kicsit ártatlannak tűnik. :))
3.
3.
markoci555
sajnos nem tudok ezeken nevetni...
attól még megvetem a szcientológiát
1.
1.
l4cyk4
"a forgatásról készült képeket a Gamekapocs Facebook-oldalán találjátok meg"

Ez most komoly? Ide nem lesznek feltöltve? Elkeserítő lenne, ha tényleg így volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...