E3 2013: Xbox 360-ra is megjelenik a Diablo III

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 6.
  • Megjelenés
Link másolása
A Blizzard bejelentette, hogy szeptemberben jelenik meg a Diablo III konzolos verziója. Friss hír, hogy a PS3 (és később a PS4-es változat) mellett nem marad ki a platformok sorából az Xbox 360 sem.

Már előrendelhetőek a Diablo III konzolos verziói, amelyek 59,99 eurót kóstálnak. Azt már korábban is lehetett sejteni, hogy nem csupán a Sony konzoljaira érkezik a Blizzard akció-szerepjátéka, hanem Xbox 360-ra is. A hír immáron hivatalos.

Azok a játékosok, akik mindkét konzolos verzióba beruháznak, exkluzív ingame tárgyat kapnak, amely az Infernal Helm névre hallgat. A segítségével gyorsabban fejlődhetünk, mivel több tapasztalati pontok kapunk, mint általában.

A single player mellett négyfős kooperatív mód került a játékba - egy képernyőn láthatjuk az egész társaságot egyidejűleg. Természetesen online multi is lesz az Xbox Live-on és a PSN-en.

 

 

A Diablo III szeptember harmadikán jelenik meg Xbox 360-ra és PS3-ra. A PS4-es és Xbox One-os verziók vélhetőleg az új konzolok premierjekor várhatóak.

20.
20.
sebtapasz
Jó hír, persze nem tuti vétel..sok szart is írtak róla...
19.
19.
Lorthirash
Na álljunk meg egy pillanatra....
a Diablo ezerszer hamarabb volt mit akartok ilyen Van helsingel lol a történet is elég kevés ehez képest.. xD
ez lol
18.
18.
Clayman
#16: Diablo 2-vel kb 10 évvel ezelőtt játszottam, így arra már nem emlékszem, hogy volt, ezért nem azt írtam. Hasonlítgatni meg én sem szeretek, főleg nem egy h&s játékokban, de azért az a pár hasonlóság igazán durván van jelen a Van Hellsingben. Értem én: Rare monster színe Diabloban narancs és vannak minionjai, jéé Hellsingben a színük narancs és jéé vannak minionjai, Az unique monsterek színe lila és hárman vannak, VH-ben dettó. Tárgyak ugyanígy meg még egy pár dolog. Szó mi szó szerintem jogos a hasonlítgatás.
15.
15.
Szuper. Remeljuk boxon mar nem lesznek szerver problemak, mint pc-n.
14.
14.
Giga0509
Érdekes lehet konzolon,de ha már megvettem pc-re (és azzal sem játszom mert amúgy rohadt unalmas itemeket farmolgatni) maradok is annál.
9.
9.
zadori75
Király, csak már meg van pc-re. De majd egy xbox one verziót beszerzek :)
8.
8.
Norbiii
#7: 4-esnek ment, elnézést.
6.
6.
UrbyG
Király! :D Pont tegnap találtam rá én is, hogy elő lehet rendelni... :D
5.
5.
kopic
KIRALY !!!!!!!!! A NAP HIRE !
4.
4.
DON GONDOCS
Hát jó kis bevétel lesz belőle az biztos, de a Van hellsing is jó lett
3.
3.
p3ti
Ki gondolta volna.... már a Ps4 konferencia után sem erősítette meg senki, hogy only Sony cím lesz a D3. Nekem bőven elég volt a PC-re, én tuti többször meg nem veszem
2.
2.
EBR2000
Ne már! Pont ebben a pillanatban küldtem el a képet...
:) Ilyen az én szerencsém!
Örüljenek a boxosok!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...