December elsején rendezik a PlayIT-et

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 5.
  • Rendezvény
Link másolása
Új helyszínen, sokkal nagyobb helyen, még több játékkal és versennyel jelentkezik az év végi PlayIT. Közép-Európa legnagyobb gamer rendezvényén minden a next-genről szól majd. Nem árt jó előre bebiztosítani a helyedet!

Alaposan kinőtte magát a PlayIT, azaz a Budapest Game Show jogutódja. Talán sokan örülnek neki, hogy ezúttal vasárnap várják a látogatókat, így még többen el tudnak jönni. December elseje még messze van, de a jegyértékesítés már augusztusban indul.

Lássuk a hivatalos sajtóközleményt!

PlayIT Show - decemberben kerül megrendezésre Közép-Európa legnagyobb gamer rendezvénye

Új helyszín, sokkal több hely, több játék, versenyek, soha nem látott akciók és persze izgalmas program vár titeket december 1-én. Ez a PlayIT next-gen világa. A PlayIT Show a Budapest Game Show, Magyarország első valódi játékos expójának jogutódja, évente kétszer várja a hazai gamereket és az IT világ iránt érdeklődő látogatókat látványos, akciókkal, programokkal, versenyekkel és játék- és kütyü bemutatókkal teli rendezvényre.

Mivel a rendezvény idén tavasszal rekordszámú látogatóval büszkélkedhetett, ezért a szervezők a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel új helyre költöztetik az eseményt, hogy az immár ötödik születésnapját ünneplő show sokkal nagyobb, kényelmesebb helyszínen várhassa vendégeit.

A PlayIT Show 2013. december 1-én, reggel 9:00 és este 19:00 között a Syma Rendezvényközpont "A" csarnokában, 7000 négyzetméteren kerül megrendezésre.

Mire számíthattok? Nagyobb helyszín, kevesebb sorban állás, rengeteg kipróbálható és megnézhető játék, érdekes előadások, programok, számtalan verseny, valamint a legnagyobb akciós játékvásár, amit eddig láttatok. A játékipar legjava testközelben, a legnagyobb címek, újgenerációs életérzés, kütyük, perifériaeszközök - így PC-sek és konzolosok, casual és hardcore gamerek és persze családjuk is megtalálják azt, amiért érdemes a PlayIT Show hatalmas forgatagában egy egész napot eltölteni.

A jegyértékesítés augusztusban kezdődik. További információk hamarosan elérhetők lesznek a rendezvény honlapján, illetve a PlayIT Facebook-oldalán. A 2013 tavaszi rendezvény videója a következő linken érhető el.

7.
7.
KopyAti
Mondjuk elég topa az időpont! Október vége november elején kellett volna!
6.
6.
Drazhar
A tavasziról kapott hírek után biztos nem mennék ki rá. Meg ami a nagy gondja a rendezvénynek, hogy mire megrendezésre kerül gyakorlatilag minden év végi cím már elérhető lesz mikor itt még csak "kipróbálni" lehet majd őket.
5.
5.
2pacal
Kinn voltam idáig az összesen...Elégge gyerekcipőbe jár ez nálunk még...Talán majd most...Asszem az uccsó kettőn még sört se lehetett kapni és teli volt ovisokkal...
4.
4.
Darox
#2: Részvétem a sorban állás miatt. Énis ott voltam és haverjaim órákat állta 576-nál SC2 miatt. Bejutásnál szerencsére nem volt nagy gondunk. (Kövezzetek meg minket de mi elsétáltunk a sor mellett és a legjobb hogy senki egy szót nem szólt.) Remélhetőleg most nem lesz ilyen gond. Legalábbis ekkora nem.
2.
2.
strike19
A tavaszal megrendezett play it borzalmas volt.2 és fél órát álltunk sorba úgy ,hogy ott voltunk nyitás előtt 20 perc-el.A legnagyobb baj pedig az 576 standnál volt.Az lenne a legjobb ha az akciós játékokat nem csak a helyszínen lehessen megvenni ,hanem a belépő jegy érvényes lenne egy hétig az 576 boltokban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...