StarCraft MMORPG-re gyűjtenek

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Kickstarter-kampány indult a StarCraft Universe támogatására, a Blizzard áldásával készülő StarCraft II-mod lényegében MMORPG-vé alakítja át a valós idejű stratégiai játékot.

A StarCraft II-mod idestova két éve készül, a története pedig tizenegy évvel a StarCraft II: Wings of Liberty vége után játszódik; eleinte a terran és a protoss oldalán küzdhetünk majd, de természetesen a zerg beépítése is bekerült a kalapba távlati célként.

Az MMORPG mögött álló Upheaval Arts most 80 ezer dollárt szeretne összekaparni a projekt első fejezetének befejezéséhez és a nyilvános béta elindításához: állítása szerint ebből bővítené a csapatot ,és arra költene, hogy a mod "minél gyorsabban, jobban és szexibben" a játékosoknál landoljon.


Noha a Blizzard semmilyen módon nem köthető a projekthez, hivatalosan is áldását adta a StarCraft Universe-re és a Kickstarter-kampányra. A játék free-to-play lesz, futtatásához Battle.net-hozzáférés és StarCraft II szükséges.

12.
12.
dBLOOD
Az rendben van, hogy mod, csak hát ugye bevételük lesz belőle, ami után jogdíjat lenne köteles fizetni (valaki). Legalábbis "nem-modoknál" így működik.
11.
11.
goblinfing
"Looks better than wow" kommentem jót röhögtem..
10.
10.
Necreon
Próbáltam még nagyon nagyon kezdetleges formájában, nem jött be, sajnos. Pedig tényleg próbáltam megszeretni. Remélem az SC2 editorjában sikerül valahogy felhasználóbarátabb, kényelmesebb kezelést összehozni (mint pl. szabadon forgatható, földhöz kötött kamera, pl. átlósan is mozoghatunk a WASD-el).
9.
9.
Lorthirash
Erre azért van szügség mert ehez nem kell megvásárolni a StarCraft II csupán elég hozzá egy Starteres sc2 és ez igazából nem árt de nem is használ a blizzardnak
7.
7.
Lorthirash
a Blizzard engedélyezte hogy akészítők pénzt szedjenek be a projektre erre kell a blizzard engedélye
6.
6.
Lorthirash
#2: Nem egészen ez egy Mod amivel népszerűsíthetik a StarCraftot kaptak némi jogot ez igaz de nem tejeskörű jogot
5.
5.
balint23h
Ezt kipróbálnám. 80 ezer semmi egy ilyen ismert univerzumnak, ennél sokkal több is be fog jönni ha komolyak a céljaik.
4.
4.
Teuton
#2: Ez egy SC2-re épülő mod ahogy az eddigiekből olvastam, modok esetében meg nem hiszem hogy kell ilyesmi.
2.
2.
dBLOOD
Nem értem, megkapták a jogdíjakat a Blizzardtól?
1.
1.
Yetikee
Nagyon tetszik, remélem összejön !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...