Grand Theft Auto V - CJ visszatér?

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 13.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon furcsán vágta ki magát egy idevágó interjúkérdésből a GTA V Franklinjét alakító szinkronszínész, ezért többen azt tippelik, hogy a San Andreas hőse visszatérhet majd valamelyik DLC-ben.

A Franklint alakító Shawn “Solo” Fonteno Ned Luke (Michael De Santa) és Steven Ogg (Trevor Phillips) társaságában tartott kerekasztal-beszélgetést a Comic-Conon, ahol arról kérdezte őket az IGN munkatársa, hogy legszívesebben melyik videojátékhőst játszották volna el.


Fonteno CJ-t, a GTA: San Andreas főhősét emelte ki, és bár az lett volna az álomszerep a számára, mint mondta, nem bánkódik, mert jelenleg is Young Malay (ő volt CJ hangja) társaságában dolgozik egy projekten. Az IGN-es Greg Millernek ennyi sem kell, lecsapta a labdát, ám mikor konkrétumokat akart kihúzni emberünkből, az hirtelen témát váltott.

A GTA-játékokban rendszeresek az ismerős karakterek cameói és visszatérései, de vajon van esély arra, hogy CJ a GTA V egyik DLC-jének főszereplője legyen? Akárhogy is, már most is érdemes szemfülesnek lenni.

46.
46.
Makknyusz
#37: Nem az öccse, hanem unokatestvére.
45.
45.
LiL Troy
#24: Szerintem igenis volt szerepe, izlések és pofonok.
44.
44.
boci008
Szerintem meg egy GTA-nak Niko Bellic-típusú karakterekre és történetre van szüksége. És most tekintsünk el attól a "bakitól", hogy Niko folyamat azért sír hogy embereket ölt és közben meg puszira bárkit kinyír :D
42.
42.
Jared
41.
41.
Dezseee
#39 Nicko nekem is szimpi volt,imádtam az akcentusát. Szerintem CJt azért szeretik sokan,mert az első feka GTA főszereplő a gettóból,és azért a gettó feelinget elég sokan szeretik. Vagy csupán azért mert az első(és nagyjából az egyetlen)szereplő akit teljes mértékben szeméjre lehet szabni,így mindenkinek a neki legjobban tetsző Cjvel játszott. Szoval szerintem ez a kettő,gettós történet,és legjobban személyreszabható karakter.
40.
40.
jardo
Ryder speciel nem valószínű, hogy visszatér, már csak azért sem, mert CJ kinyírta a SA-ban, amiért elárulta a családot.
39.
39.
Dragonborn
Én Nicora szavazok sokkal karizmatikusabb mint CJ szerintem ö elég gyenge karakter volt a többi rockstaros karakter után
38.
38.
Dezseee
#37 Ez szerintem egy olyan dolog hogy emberfüggő,kinek ez a történt jön be,kinek az.
37.
37.
SP4C3F0X
Már hogyne lehetne emlékezni a GTA4 történetére? Niko elhajózik az öccséhez akiről ugye azt hiszi hogy gazdag meg egy villában lakik aztán meg egy csóringer aztán mindenféle bajba keveredik. Legtöbben azért nem értik a történetet mert nem tisztán értenek angolul.
36.
36.
felegyi
"Fonteno CJ-t, a GTA: San Andreas főhősét emelte ki, és bár az lett volna az álomszerep a számára, mint mondta, nem bánkódik, mert jelenleg is Young Malay (ő volt CJ hangja) társaságában dolgozik egy projekten."

2 GTA karakter hangjai együtt melóznak... nah vaj mi lehet ez?
35.
35.
Dezseee
#34 Igen,nem szokták megélni,szóval ő sem élheti meg,teljesen egyértelmű...fuck logic
34.
34.
Csoki80
#13: Mert a gettóban a 45 év már egy olyan kor amit nem nagyon szoktak megélni.
Ne légy barom ugye XD

Amúgy a SA ban is benne volt a GTA3 hőse illetve el is kellett látogatni egy küldetés erejéig Liberty Citybe
33.
33.
Dezseee
#31 Hidd csak el,a Rockstar nagyon szivessen csinál segget a szájából ha pénzről van szó. Nemtudom miért,de CJ a legkedveltebb GTA főszereplő,igy ha egy dlc jönne,amibe benne van,valoszinuleg sokakat érdekelne. A világ a pénzről szól.
32.
32.
giga321
#12: Én ezt nem is tudtam, hogy ilyen két meg több univerzumos cucc van ebben a játékban. Azt hittem csak a korok számítanak. De jó is olvasmány volt köszi most már mindent értek.
31.
31.
Moldren
#19: Rockstaron múlik hogy mi lesz? Maga a Rockstar erősítette meg, hogy NEM fogunk találkozni a GTA 3 éra karaktereivel. Nem hiszem, hogy a Rockstar annyira szeretne segget csinálni a szájából, hogy csak úgy mondjon ezt azt.
30.
30.
CJgabor
#9: A Rockstar-nak mondd, haver.
27.
27.
Kleppi
Egyenlőre PC-s verzió legyen...szerintem..
26.
26.
Dezseee
Számomra soha nem a történet volt az ami megfogott a GTAban(bármelyikben),hanem a zseniális karakterek. Mindez párosítva tökèletes szinkronnal. És ez bizony vice city óta mindegyik GTAban megvan,mindegyikbe volt legalább 1 amit imádtam
22.
22.
Folti1985
Anyi fix hogy CJ Házához az 5ben is el kell menni és narkot kell venni csak megprobálnak átbaszni. Nevek ne hangzanak el de lehet az a tag is CJ csak kicsit lecsuszott verzioba :D
20.
20.
SP4C3F0X
Nem rohadt mindegy milyen textúrát irányítotok? Ezek nem élő színészek vaze. Amióta meg van a mod lehetőség akár még egy Resident Eviles Leont is irányíthat az ember a GTA-ban. Marha nagy öröm lehet.
19.
19.
ilor14
A sok hülye azon vitatkozik,hogy másik univerzum nem másik univerzum. Arra nem jöttetek rá,hogy a Rockstaron múlik,hogy mi lesz? Ha akarják berakják annak ellenére,hogy másik univerzumban van,ha nem akarják akkor nem xD
17.
17.
norbi1989
Örülnék egy hasonló dlc-nek, mint a lost and damned, csak lost helyett a families-el lennénk ballas ellen.
16.
16.
kopic
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...