The Elder Scrolls V: Skyrim - itt a magyarítás

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 14.
  • Letöltés
Link másolása
Ha eddig az elképesztő mennyiségű angol szöveg miatt kerülted a The Elder Scrolls-széria ötödik fejezetét, jó hírünk van: elkészült a szerepjáték honosítása, úgyhogy ez a probléma biztosan nem hátráltat többé!

Vytros értesített bennünket arról, hogy letölthető a The Elder Scrolls V: Skyrim magyarítása, így a MorroHun jóvoltából azok is élvezhetik az alapjátékot, akik nehezen birkóznának meg a 3,5 millió karakternyi angol szöveggel.

A srácok körülbelül másfél éve, tavaly májusban jelentették be, hogy nekiugornak a szerepjáték lefordításának, azóta lázasan dolgoztak. A magyarítás innen tölthető le, véleményekkel, észrevételekkel és hangos köszönömökkel pedig a hivatalos fórumot lehet elárasztani.

21.
21.
Serovics
#3: 21 követ megtaláltam már,csak úgy menet közben! Mi van a crimson nirmroot küldivel?
20.
20.
Gemini669
#19: Sikerült Ps3-ra feltenni a magyarítást? Nálam elkelne egy "kis" segítség :(
19.
19.
Marrow
Sziasztok.... Nekem a magyaritas telepitéséhez kéri hogy frisstistem a skyrim-et!
Ez esetben hogy lehet feltelepiteni a magyaritást? Lehet frissités nélkül valahogy?
Vagy ha nem, hol lehet frisstieni?
18.
18.
DigitalEye
No, feltelepítettem, kipróbáltam és tényleg nagyon igényes! Ha lesz rá időm, akkor elölről is kezdem a játékot, hogy immár az elejétől a végéig magyarul élvezhessem. :)
17.
17.
DigitalEye
Végre! Mióta várok már rá! Köszönet a készítőknek!
16.
16.
Gamerdavid
Na ezt nevezem én minőségi fordításnak! RESPECT.
15.
15.
Juha
Minden tiszteletem a fordítóké!
Gondolom azért ment kissé gyorsabban a dolog, mert sok könyv benne volt az elözöekben is, de ez akkor is csúcsidö! :-)
14.
14.
darklord947
#13: De azért elismerésem, ez elég húzós munka lehetett !
13.
13.
darklord947
Kár hogy PS3-ra van meg. :(
11.
11.
gnossos
Elég hamar elkészültek. Emlékszem, a Morrowind honosítás csak kb fél évtizeddel a játék megjelenése után készült el, amikorra az átlag TES fan már az Obliviont is megunta. De dícséretre méltó volt a csapat kitartása.. Bár sokan húzák a fülüket egy pre-release beta-ért, ők nem álltak kötélnek :)
Azok voltak a szép idők.. 2005 környékén, a gumininjaHQ fórumon (a Magyar TES közösség hajdani fellegvárában) pezsgett az élet. Naponta 2x csekkoltuk, hogy áll a magyarítás xD akkorra már asszem megvolt a 80%, ezért reménykedtünk, hogy pár hónapon belül elkészül.. abból lett pár év.. Közben kijött az Oblivion és minden körülötte forgott. Amikor 2008 eleje körül végre elkészült a mű, a többség már csak a nosztalgiáért próbálta ki. Én hatalmas TES fan vagyok, de én is kb 5 órát játszottam össz-vissz a magyarított Morrowindel. Ekkor már inkább az Oblivion honosításra vártunk :) ..ami 2009 vége felé el is készült, ugyan negyed annyi szövege nem volt mint anno a Morrowindnek. Habár abban az időben az Obliviont is már csak hardcore fanatikusok vallatták.. Akkoriban történt, hogy a gumininjaHQ leállt és felbomlott az az aktív közösség. A keménymag persze megmaradt a morrohun oldalain, de a rajongók nagy tömege szétszéledt és sokak életében lezárult egy korszak :(
(belejöttem a nosztalgiázásba :))
10.
10.
zimonyini
Elolvastam, hogy milyen kemény feltételekkel és profin toboroztak fordítókat, hatalmas tisztelet a készítőknek!
8.
8.
crashpipi
Istenkirály! Viszem is apósnak. Erre vár már hónapok óta az öreg. :)
7.
7.
exonic
Én részt vettem a nyílt béta magyarítás tesztelésén és láttam mennyi mindent kellett lefordítaniuk a srácoknak. Hatalmas köszönet nekik mindezért, reméljük idővel a dlc-k magyarítását is elhozzák nekünk, de ha nem az se baj.
Ja és vigyázat, a skyrimnexusról leszedett modok bekavarhatnak és néhány szót/mondatot visszaállíthatnak angolra! Ez érvényes a dlc-k re is!
6.
6.
Lorthirash
Vééégre ezaz már nagyon régóta várom
4.
4.
belaman
köszi, hogy nem magyarosításnak hívod :)
3.
3.
Sun9us
Köszi srácok, lehet újra nekiugrok, bár ha lehet ezt mondani, végigvittem a játékot 99%-ban. (Unusual gem küldit hanyagoltam, azt csinálja meg az, akinek hat anyja van.)
2.
2.
giga321
Na ezt le szedem. Köszi szépen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...