Kevesebben dolgoznak a World of Darkness-en

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 12.
  • Hír
Link másolása
Az EVE Online és a Dust 514 fejlesztője, a CCP 15 fős leépítésről számolt be, így a készülő World of Darkness MMO-n már kevesebben dolgoznak, mint korábban. A csapat szerint nincs baj, a munkálatok aktívan zajlanak.

A CCP megerősítette, hogy a stúdió nemrégiben tizenöt munkavállalójától vált meg Atlantában, az érintettek a World of Darkness MMO-n dolgoztak. Indoklásként a folyamatosan változó fejlesztési igényeket hozta fel, az elbocsátott alkalmazottak munkája feleslegessé vált.

Elmondása szerint nehéz döntés született, de a csapat továbbra is elkötelezett a frencsájz felé, és ígérete szerint egy lenyűgöző, gazdag és mély World of Darkness-játékot készít. Nem ez az első, hasonló kaliberű eset: már 2011-ben jelentősen csökkentették az MMO-n dolgozók létszámát, így a projekt fejlesztése a vártnál lassabb ütemben zajlik, annak ellenére, hogy pletykák szerint már 2010-ben meg kellett volna jelennie az alkotásnak.

A CCP váltig állítja, hogy egy AAA-kategóriás cím készül, a projektet aktívan kalapálják és már játszható formában van.

8.
8.
Juha
Más stílus, sokkal lineárisabb, viszont az, hogy eleinte kardozós fantasy, aztán egy idö után smg-vel apríthatod az ellent, az annak idején eszméletlen fejlödés volt :)

Nem mai darab, de nekem felejthetetlen élmény maradt.
7.
7.
Veldspar
#5: "Amúgy a Redemption van olyan jó, mint a Bloodlines?"

Nem rossz játék, de nem olyan jó, mint a Bloodlines. Szvsz persze.
6.
6.
drat576
#3: Én is. A VTM:B a mai napig a kedvenc játékaim között van, talán még a top 3-ban is. És a rengeteg community patch-csel végre tényleg bugtalan (talán). Nem volt 2004 óta olyan év hogy nem játszottam volna ki újra és újra.
5.
5.
névtelenség
#4: Elgépeltem jól van. :)
Amúgy a Redemption van olyan jó, mint a Bloodlines?
4.
4.
Juha
#3: az mi is? Én egy Vampire:tM Redemption folytatásnak, és egy befejezett Bloodlines-nak örülnék - persze rajongói tapasszal ez félig-meddig megvolt, de akár ugyanazzal a hl2 motorral is kihozhatnak még egy sztorit...

na jó, lehet az emlékeimben szebb, mint valójában, elö is keresem a DVD-t, ellenörzöm :)
3.
3.
névtelenség
Gondolom én vagyok az egyetlen, aki jobban örülne egy V:MtB folytatásnak.
1.
1.
Split
Csak kicsit mutat rossz helyre a link.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...