Megjelent a mobilos GTA: San Andreas

  • Írta: fojesz
  • 2013. december 12.
  • Letöltés
Link másolása
Egyelőre még csak iOS-en tölthető, viszont ha minden igaz, a jövő héten Androidra és Windows Phone-ra is megjelenik a Grand Theft Auto: San Andreas mobilos változata. Hat euróba kerül.

Ennél jobb mobiljátékot valószínűleg nem fogsz találni a héten: a minap megjelent a Grand Theft Auto: San Andreas iOS-es változata, 6 euró fejében tölthető le az App Store-ból.

Alsó hangon iPhone 4S, ötödik generációs iPod touch, iPad 2 vagy iPad mini kell a futtatásához, és támogat minden iOS-es kontrollerkiegészítőt, illetve a felhős mentési lehetőség is elérhető a Rockstar Social Clubon keresztül.

Ha nem Alma-párti vagy, akkor sem kell sokáig várnod: az Engadget információi szerint az Androidra és Windows Phone-ra szánt változat megjelenése a jövő héten esedékes.

20.
20.
LtK
Lehet mobilon nem lesz könnyű.... " All we had to do ,was to follow the damn train CJ" =D
18.
18.
Csoki80
#15: A SA ps2 volt az egyetlen és igazi. Biztos jó akinek rááll a keze de nekem a psp-től is letörik a karom egy két óra múltán. Ugye a joyt nem tartom magam előtt hanem az ölemben pihen (úgy kényeztetem) ;-)

Néha nagy kínomban szoktam mérges madarazni amúgy nem köt le a teló. Üziket megnézem rajta, néha ha nagyon elakadok nézek rajta segítséget.

Úgy tudnám elképzelni, hogy telón játsszak, hogy kinyomom tv-re és rákötök valami joyt. De az meg drága egy ps2 8-10e egy ps3 25-30 akkor már inkább azon tolom nem??? .....
17.
17.
jusztmusor
ps2n imádtam, pc-n nagyon gagyi volt, telóra meg ha jobb mint a pc-s... akkor letöltöm :)
16.
16.
Grabowsky30+
Az ilyen címek hallatán mindig az jut eszembe, hogy miért nem voltak okos telefonok az én gyerek koromban!:) Kipróbáltam az eddigi andoridos gta-kat, marha jó, hogy vannak ilyenek, de az irányítása azért nem az igazi!
15.
15.
Norbiii
#12: Valami rosszat írtam? :) Nem az erősségem mobilon játszani. xd

mestermagyar: Na jó, de ha konzolon tudtam eddig játszani, akkor felesleges. Mobilokon max pókerez időnként, ha éppen rám jön. :D
14.
14.
mestermagyar
#11: Van hdmi, hogy kividd TV-re. ;D
11.
11.
Norbiii
Számomra ilyen nagyszerű játékot, csak nagyban élvezet játszani, mobilon nem vinném végig. Viszont szép dolog, ki gondolta volna ezt, 9 évvel ezelőtt?!
10.
10.
Faszi
Amúgy már vannak kontrollerek iPad-okhoz és ha igen hol lehet kapni mert én még sehol nem láttam?
8.
8.
király j
7.
7.
mestermagyar
Oké, még úgysem rendeltem meg a telefonom, én tudok várni. :D
4.
4.
shooter1234
#3: Szerintem meg ugyanaz mind 2.

Amúgy kíváncsian várom az androidos verziót.
3.
3.
Dontrip
#2: mindketten direkt csinálják
2.
2.
Pizza74
#1: Emlékeztetsz egy másik K betűs kommentelőre.
1.
1.
király j
Az jó lehet,gépen is jó megy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...