Nintendo Wii U-ra is jön a Minecraft?

  • Írta: zoenn
  • 2013. december 27.
  • Pletyka
Link másolása
Lapértesülések szerint már javában készül a Mojang sikerjátékának Nintendo Wii U-s portja, amely az Xbox One-os és PS4-es változatokkal egy időben, azaz 2014 nyarán láthat napvilágot.

A Nintendo Enthusiastnak nyilatkozó névtelen forrás szerint Nintendo Wii U-ra is készül a Minecraft. Az Xbox One-os és PS4-es változatokért felelős 4J Studios párhuzamosan dolgozik a projekten, s már egy ideje birtokukban van a Wii U fejlesztői készlet.

A Wii U-s Minecraft a tervek szerint a next-gen változatokkal egy időben, azaz 2014 nyarán láthat napvilágot, s teljes mértékben kihasználja majd a GamePad nyújtotta lehetőségeket.

Habár a Mojang vezető tervezője korábban azt állította, hogy a Wii U-s verzió megjelenése valószínűtlen, dacára annak is, hogy a Microsofttal kötött exkluzivitás lejárta után elvileg nincs akadálya annak, hogy más konzolokra is megjelenhessen az alkotás. A Nintendo vezető menedzsere, Damon Baker később azt nyilatkozta, hogy már tárgyalnak a fejlesztőkkel, s a munkálatok folyamatban vannak.

A Minecraftból eddig 33 millió példány talált gazdára, s ez a szám vélhetőleg tovább bővül az új verziók megjelenésével.

15.
15.
Riesz_Ferenc210
hát nem tom.
a pcguru oldalán azt olvastam h nem lesz:http://www.pcguru.hu/hirek/nem-lesz-minecraft-wii-u-ra/25847
14.
14.
mestermagyar
#13: Hallod van benne valami. :D Lehet több mindent elértem, és nincs kedvem szenvedni virtuálisan.
13.
13.
Ooorky
#11: Haverokkal rájöttünk a lényegre:
Amíg nem volt munkánk addig "élveztük", de amint beálltunk dolgozni elveszlett a "varázsa".
A "játék" nem add mást, mint a munka élményét, hogy semmiből valamit hozol létre, de ha a való életben ezt megteszed onnantól nem marad ló**** se.
12.
12.
zola2000
#5: Na majd a zelda u és Xenoblade2!

(a későbbiek közül még talán a shin megami tensei x fire emblem, és bayo 2, az eddigiek közül meg talán a pikmin 3 érdekel komolyabban ha majd lesz wiiUm)
11.
11.
Pizza74
Imádom ezeket a fanboyokat is. Miért nem lehet elhinni, hogy nem mindenkinek jön be a monoton áskálódás órák hosszat?
Poén volt pár óráig, de egyébként masszív időpazarlás. Ennyire még egy új CoD is leköti az embert.
10.
10.
cavefish
Nem tudom kinek lehet hinni, de Notch szerint nem tervezik a Wii U verziót. https://twitter.com/notch/status/416451885650821120
9.
9.
adriano28
aki nem hisz a minecraftba az próbálja ki, régebben énis aláztam de mikor egy unalmas vasárnap este leültem és reggelig építkeztem megváltozott a véleményem
8.
8.
ratchetfan
Én elég sokat játszottam vele és nekem bejön mind a survival mind a creativ mód :)
de amúgy tény hogyha nincs célod benne akkor unalmas
7.
7.
mestermagyar
#1: Hát én ezért szívesebben adok akár 50-et is mint egy "AAA-s" játékért. Amúgy játszottad? Mi a gond vele?
6.
6.
mestermagyar
Aki véleményt akar mondani a minecraftról, az előtte tolja annyit, hogy mindent megtud róla. Itt nem lehet csakúgy ránézésre megállapítani az élményt.

És mégeccer: Kár hogy elkurvult majdnem minden szeró...
5.
5.
Norbiii
#1: Nálam a Mario a nyerő és a döntő szó, minden egyes Nintendo konzolnál, na meg a Donkey Kong sorozat, és egyéb hasonló címek. :)

Ezt a játékot nem ismerem, néhol láttam, meg olvastam róla, de nincs a kívánságlistámon. :)
4.
4.
kristof97
#3: Mondjuk elég érdekes ez, hogy miben van tartalom, mert szerintem a Minceraftban nem úgy van tartalom mint pl: egy Assassin's Creedben, ahol maguk a küldetések a tartalom, mert a Minecraftban csak nyersanyagok vannak és craftolási receptek (meg szörnyek). :D De PCn felháborító a Minecraft (optimalizálás az nincs, bár Java-s a game), de konzolon legalább fut normálisan. :D Ha kiadnák PS3/4-PSVita crossbuy-ba akkor lehet, hogy én is elgondolkodnék a megvételén, mert igazából el lehet venni (haverral split-sceenben tuti). :)
3.
3.
RangerFox
Kövezzetek meg, Ps Vitára megjelenés napi vétel lesz számomra! El lehet vele lenni 5000 Forintot meg simán megér, van benne tartalom..
1.
1.
strike19
Aki eddig nem vett a márió miatt az most rohan a boltokhoz.Szerintem ezért a játékért bűn cselekmény 3 dollárnál többet elkérni.Azt is csak a átportolás miatt kérném el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...