GTA: San Andreas - már Androidon is

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 8.
  • Letöltés
Link másolása
Terjeszkedik a Grand Theft Auto: San Andreas mobilos változata, a játék már Androidon és Kindle eszközökön is elérhető. A felállás ugyanaz, mint iOS-en: a fejlesztők felturbózták a látványt, és van kontrollertámogatás is.

iOS-re december óta elérhető, a minap pedig Androidra és Kindle eszközökre is megjelent a Grand Theft Auto: San Andreas mobilos változata. A 7 dolláros játék csak a meghatározott kütyükön fut, itt találjátok a támogatott készülékek listáját - a Kindle esetében csak a HDX birkózik meg a címmel.

A Rockstar ígérete szerint hamarosan Windows Phone-ra is megjelenik a játék, amely az eredetileg megjelent verziókhoz képest nagyobb felbontással, részletesebb karaktermodellekkel, felturbózott fényeffektekkel és gazdagabb színvilággal rendelkezik. A különböző kontrollerkiegészítőket is támogatja.

15.
15.
dcba
szamomra a mobil jatekok (leszamitva azt a par AA kategorias jatek portja mint gta vagy max payne) olyanok mint a szoke szexi plaza cicak, gyonyoru es amig nem a tied kivanatos, de amint butykolsz vele egy kicsit, rajossz, szep, de ures. Nalam vhogy minden mobiljatekbol hianyzik az elet. Most komolyn modern combat4, 10 perc utan toroltem mert annyira untam. Shadow warrior, allejto, de 30 perc utan rajottem h tiszta monoton az egesz, es az ellenseg is full hulye. Viszont a Vitan nem birtam lerakni a Killzone-t, ezzel meg az a baj, h kb vitan van 7-8 jatek ami tetszett, meg is vettem, de nincs nagyobb valasztek. Mobilon meg van valasztek de kb semmi ertekelheto.
11.
11.
mestermagyar
#5: Hááát fél giga ram az necces, én anno a zte bladen a gta 3-at vittem ennyi rammal, de csak 600mhz-n és 1 magon (persze olyan szarul ment, hogy élvezni nem tudtam XD).
10.
10.
mestermagyar
#7: Nem is beszélve, hogy nem az összessel, de jópárral évezredekig el lehet lenni. Az útközbeni játékra már nem lehet rávágni csakúgy, hogy kézikonzol :D
8.
8.
Birkazoli
Ha majd egyszer új telefont veszek, akkor arra figyelek, hogy támogassa ezt a játékot, és minél szebben fusson rajta. Ezt a játékot nagyon szeretem!:D
7.
7.
strike19
Ezért népszerűek a mobil és tablet játékok ,mert 7 USD egy GTA.
A legolcsóbb PSVita játék több ezer forint.
6.
6.
EBR2000
#4: Én se értem... Azóta már ki is játszottam! Szóva
Androidra nem most jelent meg az tuti.
5.
5.
HipCross
Lg Optimus 2x-en nem indul el véletlenül?:D tudom nincs a támogatottsági listán, de hátha... :D a vice city is elment :)
4.
4.
dcba
ez mar par hete fenn van google playen is, nemertem hogy-hogy csak most irjatok, h megjelent.
1.
1.
Sun9us
Ez komoly?

https://i.chzbgr.com/maxW500/4916938240/h0CFA4107/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...