Frissítve: Next-gen gépekre is jön a Skyrim?

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 9.
  • Pletyka
Link másolása
A Bethesda hivatalos weboldalán egy darabig azt lehetett olvasni, hogy PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik majd a The Elder Scrolls V: Skyrim. Bár a leírást azóta leszedték, bizonyítékunk azért van róla.

Ebben a NeoGAF-topikban lehet olvasni a Bethesda bakijáról: a cég hivatalos oldalán állítólag az szerepelt egy darabig, hogy a The Elder Scrolls V: Skyrim PC, PS3 és Xbox 360 mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik. Noha leírást azóta leszedték, a fórumon képes bizonyítékot is találtok róla.

Ezzel párhuzamosan egy e-maillel kapcsolatban is elindultak a találgatások: az egyik felhasználó szerint a Bethesda azt írta neki, hogy január 12-én bejelentésre készül, ezért érdemes lesz követnie a weboldalát. Bár január 12. vasárnapra esik, ami furcsa időpont egy bejelentéshez, annyira azért mégsem elképzelhetetlen a dolog, úgyhogy mi is figyelünk majd!

A The Elder Scrolls-sorozat egyébként idén tölti a huszadik születésnapját, nem kizárt, hogy a Bethesda még tervez valami meglepit az MMORPG mellé.

Update! A Bethesda fenegyereke, Pete Hines a Twitteren gyorsan megcáfolta a szóbeszédeket, mint írja, egyszerű hiba történt, előfordul az ilyen. A Skyrim tehát marad az előző generációban - sajnáljuk.

39.
39.
PiszkosFred
#35: Kedves Bátyám, keressen valakit a közelben, az majd útbaigazítja!
35.
35.
Cipo3
Ennyire ronda játékot ritkán adnak ki, hát erre kíváncsi leszek. Amitől szép az külön módokban érkezett. (kipróbáltam tudom miről beszélek).

Ezért érdekes, hogy nextgenre, most az eredeti cuccon faragnak 10%-ot mert akkor marad szutyok ronda, vagy összeszedik az elkészült packokat hozzá és egybetolják. Ezt nem hinném.
34.
34.
Stiw
#32: Es a Bethesda csapata is:)
33.
33.
kriszvandaar
Hat az igen dicseretes dolog lenne. Vajon nextgen konzolokon is le lehet loni a cenzurat a mezitelen testekrol?:-)
32.
32.
markoci555
Miért furcsa bejelentési nap a vasárnap? Nem akkor vannak otthon az emberek?
31.
31.
Extol
TESO-t akarok, most!!! Meg TES6-ot! Most!
30.
30.
leviske
Így, 2014-ben már inkább egy utód bejelentése kéne, mintsem egy nextgen port. Erre meg a TESO fényében egy darabig nem kerül még sor.
26.
26.
Juha
Aki "néha" szeret könyvet is olvasni (gy.k. azok a vmik, amik a könyvtárban sokan vannak), ajánlanám a Marslakók földje c. Olvasmányt.

Szépen leírja a magyarokról azt a képet, amit itt is tapasztaltam: mindenben az árulást, összeesküvést keressük, pedig sokszor egyszerü baki az egész.

Mellesleg én sem hiszem, hogy véletlen volt, de hát végülis én is magyar vagyok :-)
25.
25.
Én nem sajnálom, kell a francnak :D
13.
13.
Stiw
#11: +1. Bar, a Destiny eleg varos darab nalam, es el is gondolkodtam egy konzolon erte. De varok a kiadas utan kicsit, hatha kiadjak pc-re is. Mas exkluziv nem igazan keltette fel a figyelmem.
12.
12.
DigitalEye
#4: Szerintem nem értelmetlen. Ha van valaki, aki nagyon ki szeretné próbálni, de next-gen konzolja van csak, akkor az megteheti, sokkal szebb grafikával. Ennél pedig nem is akar többet a Bethesda, és szerintem nem is kell. Nem tartom pénzlehúzásnak. Akit nem érdekel, az ne vegye meg és kész. Nyilván nem is fognak vele eget rengető összegeket keresni, de egy "grafikabuzi" kölyökkel, aki már a "sima" Skyrim-ot is "lejártnak" tartja, talán megkedveltethetik a szériát, aztán majd vígan veszi meg a TES VI-ot.
11.
11.
headhunter86
#9: Igen, és ez elég szomorú. Nulla ráfordításból dupla annyiért eladják szinte ugyanazt. Ami semmivel sem jobb/szebb mint PC-n.
Amúgy elég durván sokba kerülnek a next-gen konzolos game-ek.
Ezért nem is kérdéses, hogy maradok a PC-nél. Mondjuk időm se lenne mellette még konzolos címekkel is tolni.
10.
10.
keiji maeda
de jó hogy egyre több ps3 xbox360 játékról jön a hír hogy nextgen-re meg fog jelenni ahelyett hogy vadi új címekre vagy folytatásokra használnák az időt meg az energiát...... nem is veszek jó ideig még ps4-t
9.
9.
Sun9us
Nem azért, de a next gen konzolokra eddig bejelentett játékok durván 90%-a előző gen-es játékok, amiket felhúznak 1080p-re. (hú lehet, hogy sokat is mondtam)
De természetesen elkérnek érte 17.900 Ft-ot. (Többet, mint amennyiért annó megjelenése napján fizettem.)
8.
8.
Stranger
Sztem ezek sem fognak sz@rozni. Ők is kiadtak egy hivatalos nagy felbontású textúra pakkot PC-re. Beleteszik azt, plusz megy majd FullHD-ben, 60FPS-el azt örüljön a nép. De ne legyen igazam...
ENB-s grafikához meg kár hasonlítani, az még a színvilágot is lecseréli, azt pedig úgysem fogják megváltoztatni...
7.
7.
iNKARNATE
#4: Szerintem ez tipikusan olyan, hogy kiadják valami olyan belsős csapatnak, és nem veszélyezteti új játékok fejlesztését.
6.
6.
randall13
#2: Konzolokon nincs lehetőség modolásra.
4.
4.
Mortis
na, ezt már tényleg értelmetlennek látom. jó játék, megérdemli a figyelmet, a pc-s jövője még igen hosszú lesz, de újabb konzolokra kiadni butaság, módolhatóság nélkül, csak egy kis grafikai feljavítás érdekében. inkább koncentrálnának az a hatosra vagy a Fallout 4-re.
2.
2.
headhunter86
Szerintem szebb nem lesz mint PC-n, főleg, ha felrakod a HD textúra packot, meg azt a sok grafikai tunning modot ami készült hozzá. Pl. Enhanced és a többi ilyen finomság, amitől még részletgazdagabb lesz a játék.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=120066793
1.
1.
paczalhun
huhuhuuuu:D
Hát hogy őszintén megmondjam, én nagyon tudnék örülni neki:D
Mondjuk így is nagyon nagy grafikája volt( a PC-s verzióról tudok nyilatkozni), de megnézném mit tud kezdeni a next-gen egy ilyennel:D
Meg persze zseniális játék:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...