Skywind - itt kezdődik a kaland

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 6.
  • Videó
Link másolása
Bizonyára sokan emlékeztek még a Morrowindben eltöltött első órákra, melyek Seyda Neenben játszódnak. A The Elder Scrolls V: Skyrim egyik legígéretesebb modjának előzetese pont ezt a helyszín mutatja most be.

Ahogy arról az év elején beszámoltunk, lelkes modderek csapata újraalkotja a Morrowind című szerepjátékot a The Elder Scrolls V: Skyrim motorjával: ehhez majd elsőként fel kell telepítenünk a szerepjátékot, valamint a Morrowind alapjátékot, illetve annak két kiegészítőjét, a Tribunalt és a Bloodmoont is. Ha a régi kalandokat szeretnéd átélni modern köntösben, bizonyára te is imádni fogod a Skywindet.

Miután a börtönből kiszabadultunk, hajón érkeztünk Seyda Neenbe, onnan pedig Balmorába. Előbbi helyszínt mutatja be a mod legfrissebb trailere.

13.
13.
Extol
Az előző projekt nem volt valami sikeres, ez jól néz ki de nem várok túl sokat. Pláne nem a közeljövőben.
12.
12.
Gora
#9 Igen, még saját készítésű karakter szinkronokat is hallgathatsz, mivel ha jól emlékszem a sima morrowind-ben nem volt dialógusok alatt hangok de javítsatok ki :D
10.
10.
kkrissz1990
Megszámlálhatatlan órát öltem a Morrowindbe, az egyetlen problémám vele manapság a kezelőfelület, ami felett kicsit eljárt az idő. Ha ez a mod tényleg olyan nosztalgikus élményeket kelt majd, mint ez a rövid teaser, akkor megint beleszalad majd az a 300 óra, mint a második karakterembe. :D
9.
9.
Dragonborn
Végre potolhatom a 3. részt
Amugy a helyszín mellett a storyt is végig nyomhatjuk ?
6.
6.
Pain
Igen, a harcrendszer is a skyrimből van, szóval ez tökéletes lesz :)
5.
5.
Pain
Morrowindnek sztem sem a grafikájával van a baj. Én azt remélem, hogy ez a mod a harcrendszert is frissíti, mert mai szemmel az az egyetlen gyenge pontja.
4.
4.
Gorrister
Szerintem a Morrowindnek még ma is vállalható grafikája van, hangsúlyozom SZERINTEM, ráadásul ott van a Morroblivion ami ugye az Oblivion szintjére húzza fel a látványt. Akik ezekkel a játékokkal játszanak úgysem a csili-vili grafika miatt teszik. Persze azért tök jó, hogy csinálják, de ehelyett inkább elkészíthetnék az Arena és a Daggerfall felújított változatát. Hozzátenném nekem azoknak sem a grafikájával van bajom hanem a kezelhetőségével. Ha a két nagy öreg kapna egy modern kezelőfelületet és akár csak egy Morrowind szintű látványt, akkor újfent feladnám hosszú hónapokra a szociális életemet.
3.
3.
Doc.
Szerettem a Morrowindet, csak sokat nem értettem belőle akkoriban, a Skyrimmel még nem sikerült annyira megbarátkoznom, de az Oblivion az egyik legnagyobb játékos élményem, módokkal együtt több száz órát öltem bele.
2.
2.
nomcsa
ezt vártam mindig..az öcsém (15 éves) rengetegszer végigtolta mind a skyrimet, mind az obliviont, de korából adódóan megértem hogy akármilyen kíváncsi volt a morrowindre, azt már nem akarta a grafika miatt..ez most számomra csodálatos hír:)
1.
1.
Cristiano
De csodaszép elképesztően tetszik:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...