Érkezik az AC4: Black Flag Jackdaw Edition

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 11.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft bejelentette az Assassin’s Creed IV: Black Flag Jackdaw Editiont, amely az alapjáték mellett az összes eddig megjelent DLC-t tartalmazza, pluszban megkapjuk a jövőben érkező tartalmakat is.

Ha a legteljesebb csomagra vágytál Edward Kenway kalandjáról, akkor bizonyára örülni fogsz az Assassin’s Creed IV: Black Flag Jackdaw Editionnek, amely kizárólag PC-re, Xbox One-ra és PS4-re lát napvilágot március 28-án.

Mit kapunk a pénzünkért? Az alapjáték mellett a season pass-szel elérhető tartalmakhoz is hozzájutunk, valamint az első nagyobb lélegzetű DLC-hez, a Freedom Cryhoz, melyben Edward fedélzetmesterét, Adewale-t irányíthatjuk. 

Itt a teljes lista: Death Vessel Pack, Kraken Ship Pack, Crusader & Florentine Pack, Illustrious Pirates Pack, Multiplayer #1: Blackbeard’s Wrath és Multiplayer #2: Guild of Rogues.

12.
12.
Quicky
#8: Ismerős :)
Bár bizom benne a freedom cry dlc nem kerül majd sokba.
11.
11.
Sid3481
Nem pont ide vágó téma de egy kérdésem lenne a játékkal kapcsolatosan! Játszik valaki közületek Ps4-en multival? Csak azért kérdem, mert kíváncsi lennék, hogy másnak is kifagy-e a játék multi része a napokba vagy csak nekem szórakozik, vagy esetleg, az ubisoft szervere nem muzsikál rendesen. Köszi a választ, előre is!
8.
8.
moonborn
Bakker !! Múlt héten vettem meg a játékot,ezzt de bebuktam :D
7.
7.
FrankBlack
#4: pontosan. Szerintem nagyon jól látod. Én már nagyon régóta úgy vagyok minden játékkal, hogy szépen megvárom amíg megjelenik az összes DLC-vel együtt, és olyan áron adják, hogy sokszor töredéke annak, mint ami a megjelenéskor volt.

Csak annyi, hogy kicsit később játszok a játékokkal. De én nem sietek sehova. Ha jó egy játék akkor az jó nekem később is :) Minden játékot, ami érdekel csak akkor veszek meg, amikor lemegy arra a szintre az ára, amennyit nekem megér. Ez pedig nem igazán az az ér, amennyit a megjelenéskor kérnek el értük :)

Sokan fel vannak háborodva a magas játék árakon, pedig csak várni kellene...türelem :)
6.
6.
Teuton
#4: Borderlands 2 óta meg már a GOTY kiadásokban sem bízhat az ember -.-
5.
5.
BrendOoN
#4: Ugyanez volt velem az Assassin's Creed III-nál. Előrendeltem a Join or Die Edition-t majd pár hónappal megjelenés után bejelentették a George Washington kiadást. De csak akkor akadtam ki igazán, mikor kb egy éve a sima,alapkiadás mellé ajándékba adták az első DLC-t...
4.
4.
Juha
Én már tényleg nem értem a kiadókat. Oké, hogy még több embert akarnak vásárlásra ösztönözni, de pl. nálam azt a hatást érik el, hogy csak akkor vegyem meg a játékukat, ha már minden dlc kijött hozzá. Az AC4-et már sajnos megvettem... én is megkapok mindent majd?

Tehát ha most megjelenö játékot megveszünk, akkor egy Early Accest veszünk, a teljes játékért meg fizessünk még egyszer.
3.
3.
Cristiano
ezt megszerzem vala hogy :)
2.
2.
RangerFox
Ez szép! Nagyon szép! Kíváncsi leszek majd az árazására, PC-re minimum hogy beszerzem, ha már kimaradt.
1.
1.
NECROSMOKE
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...