Szerdán mutathatják be az Amazon konzolját

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 31.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy néz ki, szerdán mutathatják be az Amazon konzolját, legalábbis a cég bejelentésre készül aznap, és már a meghívókat is kiküldte a sajtónak. Vajon beigazolódnak a korábbi pletykák?

Meghívót küldött az Amazon a külföldi újságíróknak, április 2-án New Yorkban várja őket egy bejelentés erejéig. A cég azt mondta, felfedi "a videóbizniszével kapcsolatos újdonságokat", ami nagy valószínűség szerint azt jelenti, hogy végre bemutatkozhat a régóta pletykált Amazon konzol/set-top box.

Mint hallhattátok, különböző források szerint egy olyan kütyün dolgozik a vállalat, amivel nemcsak multimédiafronton indulhatna harcba a nappaliért, de a videojátékos piacra is belépne. Az Amazon az elmúlt hónapokban saját fejlesztőcsapatot rakott össze, sőt megvette a Double Helixet is - nyilván nem poénból. Azóta láttunk már kémfotókat az androidos kütyü kontrolleréről, és olyan pletykákat is hallottunk, hogy az képes lesz a PC-s játékok streamelésére is.

Szerdán minden kiderül, stay tuned!

3.
3.
Cristiano
2.
2.
KisFlex
Ha ez nem is konzol lesz, hanem egy VR-szemüveg, akkor komolyan mondom, én is elkezdek egy VR-szemcsit fejleszteni, mert már mindenki azt nyomatja! :D
1.
1.
simon 555
Ha tényleg androidos lesz akkor már most lőttek neki...
Hiába tud majd streamelni PC játékokat(HA tud), el fog bukni. Egy konzolt jelenleg még nem lehet erre építeni, a legtöbb embernek nincs elég nagy sebességű internet kapcsolata ahhoz, hogy tökéletesen menjen. AAA játékok nélkül meg esélytelen.
Ouya sorsára fog jutni ez is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...