Leállnak a Resistance-trilógia szerverei

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 7.
  • Hír
Link másolása
Holnap, azaz április 8-án végleg leállnak a Resistance-trilógia multiplayer szerverei. Ha nosztalgiáznál egyet a PS3 exkluzív címeivel, akkor még ma megteheted, aztán könnyes búcsút kell venned az online porciótól.

Egy korszak zárul le holnap, miután a Resistance PS3-ra megjelent epizódjainak online szerverei április 8-án leállnak. Vélhetőleg a megcsappant érdeklődés miatt döntött úgy a Sony, hogy a továbbiakban nem támogatja tovább a játékok multiplayerét.

A rajongók így is kaptak némi türelmi időt, hiszen a korábbi tervek szerint március 28-án húzták volna le a rolót. Az elmúlt napokban több Insomniac-tag is beszállt a multiba, nagy eséllyel te is összefutsz velük majd a mai nap folyamán. További haladék nincs, kapd elő a lemezt most, ha nosztalgiázni akarsz!

A következő hetekben sem ér véget a Sony-féle tisztogatás: május 20-án a Gran Turismo 5 szervereit állítják le.

26.
26.
Neo1989
#24: A coopot lehet nyomni a storyban csak a multit lőtték le.
24.
24.
godach
Ilyenkor akkor a Coop is kilőve?
23.
23.
arsenal1974
22.
22.
arsenal1974
#13: remelem les 4. resz:)wraith harcal nem ugy mint a fos 3. reszben
21.
21.
NECROSMOKE
# Én mar januartol azt hallottam, hogy mind3 resz szerverei leallnak marc. 28-an.
20.
20.
NECROSMOKE
Valaki nem vasarolja meg a Rwsistance 2 jatekomat :D
Meg szerencse, hogy a PLATINA megvan :D
Egy hét alatt csinaltam meg az osszes online trofeat :D
19.
19.
Csoki80
#3: Olyan hevesen reagáltam, hogy el sem olvastalak ;-)
Pont ezt írtam, szinte semmibe nem lenne nekik és megmaradna a jó hírnevük is... sőt...
18.
18.
Csoki80
#15: És ha nem lesz áram minek venni egyáltalán gépet nem ;-)
Kb akkor állnak le ezek a cégek amikor vége lesz a világnak, vagy ha egy nagyobb megveszi és beolvassza őket szerintem ....
Én nem sok játékot vettem steamen, de én amit egyszer kijátszok úgyis kukázom. Ha meg annyira nagyon odavagyok egy játékért azt meg megveszem lemezen.

A cikkhez: Szerintem undormány dolog, hogy így kivégzik a régi gamek multijait. Legalább annyi becsület lenne bennük, hogy kiadnának egy patch-et hogy saját maguk a játékosok tudjanak létrehozni egy egy mini szervert, mert lehet valakinek ez a kedvenc szórakozása hagy játsszon nem? Igazából szinte semmibe nem kerülne nekik....
17.
17.
dcba
#15: De ha leall a steam akkor honnan szeded le a jatekaid amik nincsenek a gepeden, vagy azok akkor annyi igy jart?? Sztem nem ez lenne. Sokkal valoszinubb, h ha a steam tonkre menne akkor jonne vki (feszbuuuk JAJJJ NEEE) es megvenne es folytatna a szolgaltatast. Ez az offline megoldas eleg bena otelt (nem sertesnek)
16.
16.
dcba
#12: En nagy pirate ellenes vagyok semmilyen programom alkalmazasom semmim sem illegalis, mindig ha szeretnek vmit akkor kivarom,h legyen penzem es addig nelkulozom az adott produktumot, de ha egyszer lekapcsoljak a steamet es nem lesz semmilyen megoldas es odalesz a tobbszaz jatekom, akkor en leszek a legnagyobb torrentezo a vilagon. De ettol sztem nem kell felni, mivel ahogy te is mondtad ez a jovo es a steamnek meg annyira jol megy, h sztem nem fog eljonni az a nap, h vege legyen, max atalakul tarsul vkivel vagy megveszik, de megszunni nem fog, mert sztem nem en vok az egyetlen akit leteritett a torrentezes sotet utjarol es azota sehol sem warezolok, mert jobban esik megvenni vmit mit lerangatni vmi takolt crackelt szemetet ami vagy jo vagy nem. En amugy pont ellenkezoleg vok mint te, en jobb szeretem megnyitni a steamet es latni, h ott van minden jatekom es barmikor barhova megyek csak letoltom a steamet, bejelentkezem es maris elerheto minden jatekom, tovabba ahogy emlitettem tobbszaz jatekom van, gondold el hova tennem oket ha mind lemezes lenne. Konzolon(xbox360 ps2 ps3) ban osszesen kb 130 jatekom es mar sokszor ajandekozom el oket meg adom el fillerekertz mert nincs hova rakni. En ezert szeretem jobban a digizalis vilagot. Ha meg egy dvdm tonkre megy mert regi ebayen fillerekert meg lehet oket venni. Most vettem meg az Enter the Matrixot 3 fontert ami kb 1300 ft.
15.
15.
vmiki88
#12: Egyszerű: ha leállna valamikor a Steam (huehue), akkor kiadnának valami offline klienst, amit akkor tudnál elindítani, amikor akarsz és tudnád azokat a játékokat futtatni, amik a gépeden vannak / ki vannak írva külön dvd-re backupként.
13.
13.
norbio
remélem lesz belöle next-gen mert imádom, és megnéznem mit hoznának ki belöle
12.
12.
Juha
Lehet maradi vagyok, de nekem ez a bajom a steam-es (és hasonló) játékokkal is, hogy jó-jó, sokszor olcsóbb is, de mi van ha egyszer azt mondják ennyi, és hiába van meg letöltve/kiírva, nem indul el többet soha...

Inkább dobozos verzió párti vagyok, pedig tudom, hogy nem ez a jövö, de amíg lehet, addig figyeljen itt a szekrényben, jó egy nagytakarításnál megtalálni egy régi kedvencet :-)
Ha szétbarmolom a dvd-t azt meg betudom a saját hülyeségemnek, egy kocsit sem viszek vissza, hogy bocs, összetörtem/kifakultmertnaponálltam, adjatok újat.
A kevert megoldások a leggusztustalanabbak, mint a simcity volt offline patch elött: az oké, hogy úgy teljes a játék ha neten nyomod, de hadd próbálkozzak már egyedül is, és akár 10 év után is játszhassak, ha akarok.
11.
11.
KeXxX
#1: Aminek a multijával senki nem játszik azt miért érdemes életben tartani? Viszont ez gusztustalan volt tőled..
10.
10.
shatterhand
1: killzone2 is exkluziv es megy a.multija meg mindig
9.
9.
DON GONDOCS
Mindegy, szerencsére a multi annyira nem vonz, tehát előbb utobb beszerzem.
8.
8.
dcba
#4: Amikor en olvastam akkor meg csak az elso resz volt emlitve. Igy valoban gaz :(
7.
7.
Dark_Temptation
#1: ez 1 nagy hülyeség volt köszönjük. /// kár. nagyon szerettem a multit benne.
6.
6.
Cristiano
Resistance új rész lesz vagy nem lehet tudni róla ps 4 lesz új rész ?
5.
5.
fojesz
Bocsi, eredetileg az első epizódot emlegette csak a hír, de azóta kiderült, hogy a teljes trilógiát lelövik holnap.
4.
4.
sleki666
#2: "Resistance PS3-ra megjelent epizódjainak online szerverei"
Tehát nem csak az első, hanem az összes, így a három is :-(
3.
3.
strike19
Halad az idő.Azt nem értem hogy a készítők mért nem adnak ki egy server készítő programot ,hogy az elvakult rajongók tovább játszhassanak.
2.
2.
dcba
meg kell venni a 3dik reszt az meg tuti egy darabig tamogatva lesz. Komolyan azert ez mar egy 7eves jatek aminek azota ps3on lett meg tovabbi 2 resze, akkor miert jatszana meg barki is az elsovel. Foleg, h hasznaltan mar fillerekert hozza lehet jutni barmelyik reszhez.
1.
1.
Extol
Mit várnánk, PS exkluzív cím
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...